Hvor ofte skal jeg behandles?

Vi anbefaler to behandlinger om ugen i opstartsfasen for at opnå det bedste resultat.

Du har men garati masser af spørgsmål til denne fantastiske behandlingsform, som lover dig rislende lykkerus, velvære og lindring af ubehag og smerter forårsaget af alt fra kroniske smertesygdomme til livstil og restitution efter træning. 

Kort sagt. Velkommen til et lifehack, der tager dig 3 minutter et par gange om ugen. Eller hvad du nu kan skaffe dig tid til. 

Vi anbefaler, uanset dit ærinde, at du giver dig selv en start med 2 behandlinger inden for samme uge. Så er du i gang og kan fornemme, se og måske endda måle resultater. Alt afhængig af om dit mål er smertelindring, generelt velvære – eller reduktion af appelsinhud.

Gør cryosauna ondt?

Nej. Cryobehandling gør ikke ondt. I behandlingen anvender vi den bedste JUKA CRYOSAUNA på markedet. Den har været anerkendt siden 1998, og anvendes også af kendte verdensstjerner og atleter verden over.

Vores JUKA CRYOSAUNA er en “lukket source” og man er ikke i direkte kontakt med nitrogen. Under selve behandlingen er der ingen smerter eller ubehag. Og der vil aldrig ske forfrysninger.

Behandlingen vil opleves som en jævn og behagelig fordeling af kulden, der giver en følelse af velvære. En sand oplevelse af wellness.

JUKA CRYOSAUNA er eneste medicinsk godkendte Cryosauna i Danmark, er anerkendt og testet som en af de allerbedste på markedet de sidste 20 år.

Vi er registret i Lægemiddelstyrelsen.

Hvem får hjælp af cryosauna?

Alle. For elitesportsudøvere er Cryosauna en stor gevinst, da hurtig restitution er altafgørende for præstationsevnen. Men mange andre har også stor glæde af denne form for kuldeterapi.

Mange gigtramte bruger f.eks cryobehandling, fordi den virker anti-inflammatorisk. Men behandlingen bliver i dag benyttet meget bredt af mennesker med mange forskellige behov. Det gælder professionelle atleter, fitness-entusiaster og folk med kroniske smertesygdomme som f.eks leddegigt. 

Behandlingen med JUKA CRYOSAUNA kan med fordel også benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnå lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og den nedbringer hævelser

Hyppigt stillende spørgsmål

Hvor mange behandlinger, anbefales fra en start:….. Vi anbefaler to behandlinger om ugen i opstartsfasen for at opnå det bedste resultat.

Må jeg få behandling hvis jeg ammer?…….. Ja

Må jeg få behandling hvis jeg har proteser eller andre, former for implantater?…….Ja

Må jeg få behandling, hvis jeg har skruer eller andre metaldele i kroppen?…… Ja ( Dog ikke hvis du har pacemaker )

Må jeg få behandling efter operation?……. Ja Cryobehandling går ind og hjælper med helingsprocessen i huden

Er det en god ide at få Cryobehandling før eller efter træning?……. Ja nogle klienter bruger det før træning for at få mere overskud og dermed kan præstere bedre, mens andre bruger det efter træning til ømme muskler/bedre restitution.

Har man undertøj på under behandling? …… Det er op til den enkelte klient, det bedste resultat opnås, når du ikke har tøj på så nitrogen kan komme ind og stramme op på hele kroppen.