Gør cryosauna ondt?

Nej. Kryobehandling gør ikke ondt. I behandlingen anvender vi den bedste JUKA CRYOSAUNA på markedet. Den har været anerkendt siden 1998, og anvendes også af kendte verdensstjerner og atleter verden over.

Vores JUKA CRYOSAUNA er en “lukket source” og man er ikke i direkte kontakt med nitrogen. Under selve behandlingen er der ingen smerter eller ubehag. Og der vil aldrig ske forfrysninger.

Behandlingen vil opleves som en jævn og behagelig fordeling af kulden, der giver en følelse af velvære. En sand oplevelse af wellness.

JUKA CRYOSAUNA er eneste medicinsk godkendte Cryosauna i Danmark, er anerkendt og testet som en af de allerbedste på markedet de sidste 20 år.

Vi er registret i Lægemiddelstyrelsen.

Hvem hjælper cryosauna?

Alle. For elitesportsudøvere er Cryosauna en stor gevinst, da hurtig restitution er altafgørende for præstationsevnen. Men mange andre har også stor glæde af denne form for kuldeterapi.

Mange gigtramte bruger f.eks kryobehandling, fordi den virker anti-inflammatorisk. Men behandlingen bliver i dag benyttet meget bredt af mennesker med mange forskellige behov. Det gælder professionelle atleter, fitness-entusiaster og folk med kroniske smertesygdomme som f.eks leddegigt. 

Behandlingen med JUKA CRYOSAUNA kan med fordel også benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnå lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og den nedbringer hævelser