Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Infrarødt saunatæppe

Oplev færre smerter, mindre træthed og meget mere energi
Infrarød saunatæppe giver sundhed for din krop

 

NYHED HOS LA CONCORDIA
Oplev færre smerter, mindre træthed og meget mere energi. Infrarødt saunatæppe giver sundhed for din krop

Infrarød sauna er en af vor tids mest effektive, sunde afgiftningsmetoder. En infrarød saunas stråler går ind i kroppen og afspænder led, muskler og væv. Et infrarødt saunatæppe kan justeres i graderne lige fra en dejlig behagelig temperatur til meget varmt, dog max 85 grader, hvis du virkelig vil udrense. Efter behandlingen vil du føle en fantastisk velvære og fornyet energi.

Helbredsmæssige fordele:

Udrensning
Vi omgiver os hver dag med tusindvis af kemikalier, som vi optager gennem den luft, vi indånder. Med infrarød varme, som går meget dybere, vil du få en mere intens udrensning, fedtforbrænding og samtidig renser kroppen for affaldsstoffer.

Godt for led og muskler
Infrarød varme går dybt ind i kroppen og øger blodcirkulationen. Med øget blodgennemstrømning øges ilten i områder af kroppen som er ømme, og vil derfor modvirke ømme led og muskler.

Kickstart din forbrænding & detoxing
Hvis du har ledt efter alternative måder at forbrænde kalorier på, er svaret på din søgning et infrarødt saunatæppe.

Ifølge adskillige undersøgelser kan et infrarødt saunatæppe faktisk hjælpe dig med vægttab, da det går ind og øger dit stofskifte, samtidig med at det forbedrer dit blodomløb og detoxer kroppen.

Varmen fra saunatæppet hjælper din krop med at nå sin optimale kernetemperatur, hvilket gør, at du begynder at svede kraftigt og dermed forbrænder flere kalorier. Hvis du kombinerer det med en sund kost og regelmæssig motion, kan et infrarødt saunatæppe altså booste dit vægttab yderligere.

Hjælper Infrarødt Saunatæppe mod cellulite?
Cellulite er et problem, der påvirker mange mennesker – især kvinder. Et saunatæppe fungerer på samme måde som en traditionel sauna, og kan derfor detoxe kroppen og løsne ophobet fedtvæv.

Over tid kan man derfor se forbedringer på cellulite, hvis du ellers benytter saunatæppet korrekt og regelmæssigt. Fjerninfrarød varme trænger dybt ind i vævet og hjælper med at nedbryde fedtceller og forbedrer blodcirkulationen.

Forbedret hudkvalitet

Har du ubalanceret, tør eller uren hud?
Gennem øget blodcirkulation vil du med varmepåvirkningen styrke immunforsvaret, forbedre din cellenæring, udvide dine blodkar og samtidig gøre huden mere frisk og aktiv.

Du vil hurtigt se en forbedring af hudkvaliteten. Porerne åbnes, og huden renses indefra.

Du får en ren hud, der stråler. Studier viser, at infrarød varme påvirker kollagenproduktionen og øger hudens elasticitet. Regelmæssig brug kan hjælpe med at modvirke væskeansamlinger.

Styrket immunforsvar
Opvarmningen af kroppen trigger immunsystemet til at arbejde. Hypertermi betyder at øge legemstemperaturen eller inducere kunstig feber, som blandt andet stimulerer immunsystemet.

Mere energi og bedre søvn
Infrarød sauna giver en vidunderlig følelse af velvære og afslapning. Det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret, og endorfiner udskilles. Du renser ud, følelsen af stress reduceres, og dine muskler bliver bløde og smidige.

Mange oplever dybere søvn og bedre søvnkvalitet efter brug af infrarød sauna.

Hvorfor vælge infrarød sauna vs alm. sauna?
Infrarød varme er helt naturlig. Det er den samme varme, som vores krop udstråler, og den samme varme, du kender fra solen (skal ikke forveksles med UV stråler).

Det unikke med infrarød varme er, at varmestrålerne går 5 gange dybere ind i kroppen sammenlignet med varmen fra for eksempel traditionelle saunaer eller varmeovne.

I stedet for kun at varme luften op rundt om kroppen går infrarød varme direkte ind i kroppen og varmer den op indvendigt.

Infrarødt Saunatæppe

Nyhed: Cryo & Infrarød Sauna 30 min.
Prøv vores Luksus wellnesspakke, som er en fantastisk vitalitetsindsprøjtning, der booster din krop og sjæl.

Når din krop bliver udsat for et kuldechok, trækker blodkarrene i fingre, fødder, arme og ben sig sammen og blodet strømmer til de indre organer for at beskytte kernetemperaturen.

Det modsatte sker i saunaen/varmen. Den kombination er, hvad nogle læger kalder for, den ultimative kredsløbstræning.

Vi tilbyder
* Infrarødt Sauna Tæppe i 30 min
* Rens + Bioorganisk Peel
* Varm damp
* Cryo Face Glow
* Ansigtmassage
* Lymfedrænage som fjerner dine affaldstoffer fra vævet og skubber
ilten rundt i ansigtet
* Nakke- & Skuldermassage
* Vejledning i korrekt hjemmepleje

*Pris pr behandling kr 799,-
5 x behandlinger kr. 3995.-/ Introtilbud kr. 2995.-
10 x behandlinger kr. 7990,- Introtilbud kr. 5300,-

Du må ikke komme i infrarødt saunatæppe. hvis du:
* Er gravid eller ammer
* Bruger kobberspiral
* Har høj feber
* Har en hjertesygdom eller pacemaker
* Har store åbne og/eller betændte sår.

Er Infrarød Sauna farlig?
Nej – Modsat ultraviolette stråler er disse infrarøde stråler ikke
farlige

Bestil tid nu

Bestil infrarød saunatæppe behandling