Velkommen til La Concordia - København

Velvære fra inderst til yderst. Vi  tilbyder dig luksuriøse behandlinger på Østerbro i Ambasadekvarteret. Vi tilbyder en frysende lykkelig oplevelse, der styrker velvære og sundhed – og vi tør godt love resultateter. 

Cryobehandling er en avanceret form for kuldebehandling, der tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Affaldsstoffer og toksiner filtreres fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud. I denne proces forbrændes kalorier og fremmer kollagenproduktionen, når kroppen igen varmes op.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Vi tager godt imod dig

Anni er stifter og indehaver af La Concordia. KLinikken er eneforhandler af JUKA Cryosauna i Danmark. Anni er certificeret Cryobehandler.

Pia er massør og kropsterapeut med mange års erfaring. Samarbejdspartner. Hos Pia kan du blandt andet få fysiurgisk massage, healingsmassage og hotstone.

Farah er statsanerkendt kosmetiker. Indehaver af Skinfinity. Voksbehandlinger, bryn/vipper, eyelash extensions og Shellac.  Farah er certificeret Cryobehandler.

Kira har mange års erfaring indenfor service, sundhed og fitness. Kira er et frisk pust i klinikken – sød, imødekommende og altid klar til gode råd og vejledning. Kira er certificeret Cryobehandler.​

Emma har arbejdet som sygeplejerske på Rigshospitalet og har fra 1/6 lyst til et nyt eventyr hos La Concordia. Hun har stor sundhedsfaglig viden, og er klar til at hjælpe og vejlede. Emma er certificeret Cryobehandler.

Isabell (Annis datter ) som går på gymnasiet er ansat som picoline og vil hjælpe i klinikken nogle timer om ugen, hun anvender selv Cryo og kan derfor altid hjælpe med gode råd og vejledning

Book en tid nedenfor