fbpx

Værd at vide om ikke-permanente fillers

Disse områder behandles med filler

  • Læbe-korrektur/forstørrelse.
  • Kæbelinjen.
  • Kindben.
  • Nasolabiale Furer.
  • Nedadvendte mundvige.
  • Tear through (under øjne).
  • Hagen.
  • Rynke/fuge-reduktion.
  • Genskabelse af tabt volume.

Hvad er en ikke-permanent filler?

Filler er en gelé som består af 98% vand og 2% hyaluron. En filler er med til at genskabe fugt og fylde i ansigtet samt udglatte rynker og folder. Ligeledes kan Filler genskabe volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, kindben, hage og under øjnene, så der opnås et naturligt, friskere og yngre udseende. Fillers har en forbigående effekt – derfor taler vi om ikke-permanent.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Resultaterne ses øjeblikkeligt. To uger efter behandling har filleren tilpasset sig vævet, og på dette tidspunkt er det muligt at lægge mere Filler ind oven på det først anlagte, hvis der er behov for en optimering af resultatet.

Hvor længe varer effekten af behandlingen?

Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandles. Typisk holder resultatet i læberne i ca. 3 –6 måneder og i panden ca. 6 –12 måneder samt under øjnene i helt op til 2 år.

Gør en Filler behandling ondt?

Inden behandlingen kan man smøre huden med lokalbedøvende creme. Vores Fillers indeholder også lokalbedøvelse, der mindsker ubehaget af behandlingen.

Behandlingstid med Filler behandling?

Du skal regne med at afsætte ca. 30-45 min. til Filler behandling. Afhængig af hvilket område der behandles.

Bivirkninger?

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på injektionen med let til moderat hævelse, rødme og ømhed af det behandlede område. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af et par dage. Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandlingen.

Efter behandlingen frarådes anvendelse af make-up og cremer i minimum 4 timer. Hård fysisk træning og lignede aktiviteter bør undgås i minimum 24 timer.

Hvad er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre hører til den ikke-kirurgiske kategori af hud-fyldstoffer, som populært kaldes fillers.

Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden og er med til at holde på fugt i huden, og hjælpe huden med at danne mere kollagen og dermed forynger huden.

Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens evne til at binde vand og gør huden strammere og fastere.