Velkommen til klinik La Concordia i København og Odense

Wellness, healthy, no pain

Velvære fra inderst til yderst. Vi  tilbyder dig luksuriøse behandlinger på Østerbro i Ambasadekvarteret. Og fra 19. juni også i vores nye klinik i Odense. Vi tilbyder en frysende lykkelig oplevelse, der styrker velvære og sundhed – og vi tør godt love resultateter. 

Læs her, hvad vores kunder siger: 

Cryobehandling er en avanceret form for kuldebehandling, der tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Affaldsstoffer og toksiner filtreres fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud. I denne proces forbrændes kalorier og fremmer kollagenproduktionen, når kroppen igen varmes op.

I klinikken på Østerbro i København finder du også:

  • Massør og kropsterapeut, akupressør og reikihealer, Pia Sofie-Louise Løvholt, der ejer “Sund By SAC” 
  • Statsanerkendt kosmetiker Farah, der tilbyder Eyeelash Extentions, tilretning og farvning af bryn og vipper, shellac og voksbehandlinger.

Vi tror på høj kvalitet og tilbyder kun gode produkter og behandlinger, der giver optimale resultater. Vi sætter en stor ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde.

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er sikker på at møde ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære. Hos os anvender vi ikke online booking, idet vi ønsker den direkte og personlige kontakt med vores kunder.

Der er gode parkeringsforhold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!