fbpx
Skip links

Velkommen til klinik La Concordia

Velvære fra inderst til yderst. Vi har sammensat et team indenfor Wellness/Beauty/Sport og kan tilbyde dig luksuriøse behandlinger. Klinikken ligger på Østerbro, i Ambasadekvarteret. Vi tilbyder alt, hvad beautyhjertet kan begære samlet på én lokation og vi tør godt love resultateter

 

Her finder du dygtig og passioneret behandlere. Vi tilbyder f.eks Kryobehandling. Kryobehandling er en avanceret form for kuldebehandling, der tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Affaldsstoffer og toksiner filtreres fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud. I denne proces forbrændes kalorier og fremmer kollagenproduktionen, når kroppen igen varmes op.

 

I klinikken finder du også massør og kropsterapeut/Akupressør/Reikihealer, Pia Sofie-Louise Løvholt, der ejer “Sund By SAC”.

 

Vi tror på høj kvalitet og tilbyder kun gode produkter og behandlinger, der giver optimale resultater. Vi sætter en stor ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde.

 

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er sikker på at møde ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære. Hos os anvender vi ikke online booking, idet vi ønsker den direkte og personlige kontakt med vores kunder.

 

Der er gode parkeringsforhold.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Klinik La Concordia’s

Behandlere

Anni Katrine Brinch

Anni Katrine Brinch

Indehaver & Kryobehandler

Anni er Kryobehandler og det vil være hende du møder når du skal fryses ned.

Pia Løvholt

Pia Løvholt

Massage, Akupressur, Hotstone, Reiki healing.

Pia Løvholt, tilbyder: Massage, Akupressur, Hotstone, Reiki healing.

Natalie

Natalie

Eyelashes

Natalie laver de fineste Eyelashes.

Anni Katrine Brinch

Anni Katrine Brinch

Indehaver & Kryobehandler

Anni er Kryobehandler og det vil være hende du møder når du skal fryses ned.