Velkommen til klinik La Concordia

Alt hvad dit beauty-hjerte kan begære

Velvære fra inderst til yderst. Vi har sammensat et team indenfor Wellness/Beauty/Sport og kan tilbyde dig luksuriøse behandlinger. Klinikken ligger på Østerbro, i Ambasadekvarteret. Vi tilbyder alt, hvad beautyhjertet kan begære samlet på én lokation og vi tør godt love resultateter.

Her finder du dygtig og passioneret behandlere. Vi tilbyder f.eks Kryobehandling. Kryobehandling er en avanceret form for kuldebehandling, der tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Affaldsstoffer og toksiner filtreres fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud. I denne proces forbrændes kalorier og fremmer kollagenproduktionen, når kroppen igen varmes op.

I klinikken finder du også:

  • Massør og kropsterapeut, akupressør og reikihealer, Pia Sofie-Louise Løvholt, der ejer “Sund By SAC”
  • Kosmetisk sygeplejerske Ida Agar, Qlinique Facit, der tilbyder hudforyngende ansigtsbehandlinger med oxygen, laser, botos og filler. 
  • Statsanerkendt kosmetiker Farah, der tilbyder Eyeelash Extentions, tilretning og farvning af bryn og vipper, shellac og voksbehandlinger.

Vi tror på høj kvalitet og tilbyder kun gode produkter og behandlinger, der giver optimale resultater. Vi sætter en stor ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde.

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er sikker på at møde ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære. Hos os anvender vi ikke online booking, idet vi ønsker den direkte og personlige kontakt med vores kunder.

Der er gode parkeringsforhold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!