Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Vil du gerne gøre noget godt for dig selv og din hud? Så kan vores nye ansigtsbehandling Fire/Ice & IS Clinical hos La Concordia hjælpe dig.

De fleste ønsker sig en flot og blød hud, som kan give god energi og selvtillid. Vores hud ændrer sig i takt med, at vi bliver ældre, og når vi udsætter den for forskellige ting gennem livet. Du vil ikke altid have blød hud som en baby, selvom dette ville være drømmescenariet for de fleste.

Alle vil på et eller andet tidspunkt opleve et eller flere problemer, der påvirker huden. Der er heldigvis noget, du kan gøre, hvis du ønsker en flot og smidig hud.

En af de behandlinger, der kan hjælpe med dette, er Fire/Ice og iS Clinical-behandlingen. Det er en anerkendt Hollywood-favorit, der passer til alle hudtyper, som du nu kan nyde godt af her hos os.

Fire & Ice og iS Clinical er en behandling, som kombinerer mild ansigtsbehandling og invasiv peeling. Det er den helt ideelle behandling til dig, der f.eks. ønsker at få et yngre og friskere look, få en blødere og glattere hud eller slippe af med akne, uren hud eller andre hudproblematikker.

Som navnet antyder, består Fire & Ice behandlingen først af en behandling, der virker varmende og derefter en behandling, der virker kølende på huden.

Sådan hjælper ansigtsbehandlingen Fire & Ice dig:

 • Mindsker rynker og fine linjer i dit ansigt
 • Afgifter og udrenser huden i dybden, hvis du har problemer med fx uren hud/akne
 • Hjælper med at behandle hyperpigmentering og rosacea
 • Booster cellefornyelsen og giver huden en smuk glød
 • Er antiinflammatorisk, svampedræbende og helende

Ansigtsbehandlingen Fire & Ice tager 30 minutter og koster lige nu 799 kr. – du kan læse mere om behandlingen Fire & Ice her.

Vores professionelle personale tilbyder et væld af ansigtsbehandlinger i København, der øger dit velvære, og som får dig til at føle dig som et helt nyt menneske. Vi har behandlinger for enhver smag, og vi lytter gerne til dine behov og ønsker, når du bestiller behandling hos os.

Udover Fire & Ice behandlingen, kan vi fx også tilbyde Cryo Face Glow, som er en lokal Cryoterapi behandling til dit ansigt og blandt andet hjælper med at mindske rynkerne i og omkring dit ansigt.

Ring eller skriv gerne, hvis du har spørgsmål til Fire & Ice behandlingen eller nogle af vores andre behandlinger – vores uddannede og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Hvordan foregår en Fire/Ice behandling?

Fire & Ice behandlingen er en intensiv, klinisk ansigtsbehandling. Den kan afhjælpe mange hudproblematikker og er især kendt for at være anti-agende, blødgørende og fugtgivende for huden. Alt sammen noget, der giver din hud fornyet glød og gør din hud mere frisk at se på.

Behandling med Fire & Ice er designet således, at den hurtigt og sikkert fornyer din hudoverflade, reducerer fine linjer og fremskynder cellefornyelse. Idet den fremmer fornyelsen af celler, gør det Fire & Ice til den perfekte behandling til dig, der døjer med akne, uren hud eller gerne vil have en rynkebehandling.

Den er også god for dig, der kæmper med andre hudproblemer som rosacea eller hyperpigmentering. Behandlingen giver ydermere din hud en ny glød ved at jævne og minimere hudens porer.

Din behandling med Fire & Ice består bl.a. af en peelingmaske, der giver dig en rar, varm og prikkende fornemmelse i huden. Peelingen sørger for at fjerne døde hudceller, og den sætter gang i en cellefornyende proces samt produktion af collagen og elastin.

Imens kan du nyde varmen, der spreder sig i din hud i ansigtet. Det kan være en meget sansevækkende oplevelse at få Fire & Ice behandlingen, da maskerne indeholder aktive og lindrende formler, der er gode for din hud.

Efter peelingen, som har fået varmen frem i dit ansigt, får du en dejlig kølig maske på, der beroliger og hydrerer huden ved hjælp af bl.a. aloe vera og hyaloronsyre. Efter behandlingen med maskerne slutter vi af med lækre sera, der får din hud til at stråle.

Behandlingen har en øjeblikkelig effekt, og du vil derfor kunne se resultater med det samme, endda uden rødme i huden. Det kan være en fordel at få flere behandlinger end blot den ene. Vi aftaler en behandlingsplan, hvis du ønsker behandling.

Rynkebehandling

Slip af med uren hud, akne, rosacea og andre hudproblemer

Mange kæmper med hudproblemer som akne, rosacea, hyperpigmentering eller noget helt andet. Det kan være frustrerende at opleve, at ens hud ikke opfører sig, som man ønsker, og at det er svært at gøre noget ved det. Det er de færreste, der sætter pris på uren hud og rødme i huden. Heldigvis er der råd for det her hos os. Vi har flere behandlinger, der er relevante for dig, der gerne vil slippe af med problemhud.

Hvis du har hudproblemer som akne eller rocasea og søger en god ansigtsbehandling i København, er en Fire & Ice den perfekte behandling til dig. Behandlingen går nemlig ind og reducerer og minimerer porerne samt dybderenser huden, hvilket vil give din hud mere glød og færre urenheder.

Har du akne og ønsker et behandlingsforløb hos os, kan en Fire & Ice behandling evt. i kombination med andre behandlinger. Det kunne f.eks. være en Cryo Face Glow behandling, der vil være et godt sted at starte. Kontakt os gerne for yderligere information, råd og vejledning. Så leder vi dig på rette vej, hvad angår behandling af netop din hud og problematikker.

Har du andre hudproblemer såsom hyperpigmentering, vil en Fire & Ice behandling også være gavnlig for dig.

Behandling af rynker

Det kan være svært at holde fine linjer og rynker tilbage fra ansigtet. I takt med, at vi bliver ældre, vil rynkerne snige sig ind på os, og det er ikke alle mennesker, der er helt så glade for det.

Heldigvis er der råd for det, og du har mulighed for at få et ansigt med mindre synlige rynker og færre fine linjer.

Vil du gerne have et friskere og glattere ansigt, er en Fire & Ice og Is Clinical behandling et rigtigt godt bud. Som nævnt er det en behandling, der er rigtig god mod forskellige hudproblemer og gener, herunder rynker og fine linjer, da den virker cellefornyende og booster collagenen og elastinen i din hud.

Hvis du vil, kan du sagtens kombinere behandlingen med andre af vores behandlinger. Ud over at vælge en ansigtbehandling, kan man også vælge vores full body Cryosauna, så hele kroppen får et boost og giver dig mere energi og velvære i hverdagen.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide, hvilken behandling der passer bedst til dig.

Du vil med det samme, efter, at du har modtaget rynkebehandlingen, kunne se en forandring i din huds struktur og glød. Så hvis du ønsker et friskt ansigt, bør du forkæle dig selv med en Fire & Ice og Is Clinic behandling hos os.

Fordele ved Fire & Ice og iS Clinical behandlingen

En Fire & Ice behandling indeholder en lang række fordele:

 • Du får renset din hud, samtidig med at dine rynker og fine linjer mindskes.
 • Din hud vil føles mere blød og udglattet, og du vil få et mere friskt look.
 • Behandlingen giver dig langvarige resultater, så du kan nyde din fornyede hud i lang tid efter endt behandling.
 • Du undgår at blive helt rød, og du kan se en effekt med det samme.
 • Det er en effektiv behandling til problemer som akne, rosacea og hyperpigmentering.
 • Boost af cellefornyelse.
 • Det er en behandling, der passer til alle hudtyper, også sarte hudtyper.
 • Du kan kombinere behandlingen med andre behandlinger.

Alt i alt er en Fire & Ice en rigtig god behandling til dig, der ønsker et friskt udseende og ønsker hurtige resultater. Er du på udkig efter en ansigtsbehandling i København, er en Fire & Ice og Is Clinical hos os i La Concordia et oplagt valg.

Behandlingen tager kun 30 til 45 minutter, alt efter, om du ønsker flere behandlinger på samme tid. Sammen kan vi finde ud af, hvor mange behandlinger, du har behov for.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Antallet af behandlinger med Fire & Ice afhænger helt af, hvilken problematik du kommer med. Vi laver naturligvis en behandlingsplan, der passer til dine ønsker.

For at opnå et godt resultat skal du helst have mere end én behandling. 5 behandlinger som minimum vil give gode resultater.

Selvom du får behandlingen, er det også en god ide, at du husker at pleje din hud med gode produkter derhjemme. På den måde opnår du det allerbedste resultat.

Få tryg og professionel behandling hos os

Leder du efter en god ansigtsbehandling i København, er du garanteret det her hos La Concordia. Når vi udfører behandlinger, gør vi det altid ud fra vores fokuspunkter ‘wellness’, ‘healthy’ og ‘no pain’. Det betyder bl.a., at du hos os får behandlinger, der er sunde og uden smerte, så du kan nyde det fuldt ud. Du er altså i trygge og professionelle hænder, når du er hos os.

Er du på jagt efter en luksus ansigtsbehandling eller kropsbehandling, er du kommet til det rette sted. Ud over Fire & Ice behandlingen har vi meget andet, du kan vælge, alt efter, hvad der passer til dine behov og ønsker. Måske er der nogle behandlinger, der er oplagte for dig at kombinere. Det kan vi vejlede om, så du får den helt rette behandling.