Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinik La Concordia

Cryosauna København

Cryoklinik på Østerbro

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser her på vores klinik på Østerbro i Ambasadekvarteret. Her vil du med sikkerhed blive mødt med ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Malmøgade 2. kld.tv
2100 København Ø

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i København

Anni er stifter og indehaver af La Concordia. Klinikken er eneforhandler af JUKA Cryosauna i Danmark. Anni er certificeret Cryobehandler.

Farah er statsanerkendt kosmetiker. Indehaver af Skinfinity. Voksbehandlinger, bryn/vipper, eyelash extensions og Shellac. Farah er certificeret Cryobehandler. Pt. på barsel

Tlf. 53 83 80 95

 
Emma Lykke – Jeg er Lægeeksamineret kosmetolog nu på mit femte år, med speciale i hudens anatomi, hudpleje og sundhed. Jeg sætter en ære i mit erhverv og elsker at kunne hjælpe andre mennesker med at opnå deres ønsker.
 

Jeg har altid fokus på en god og serviceminded kundekontakt og er altid bevidst om at skabe et trygt rum for den enkelte person.

Jeg har en bred erfaring med ernæring og generel sundhed for krop og sjæl, med fokus på en sund og balanceret krop.

 
Hos mig kan du altid få råd og vejledning. Sammen kan vi lave en behandlingsplan, der passer til dig og dine ønsker.
 
Glæder mig til at byde dig velkommen i La Concordia ♥️
 
 

 

Avin – Jeg er uddannet sygeplejerske med stor baggrund i det akutte og lungemedicinske speciale.

I 2022 blev jeg færdiguddannet kosmetisk sygeplejerske. Jeg elsker skønhedsverdenen og går meget op i, at mine kunder føler velvære og føler sig som de bedste versioner af sig selv. For mig er det vigtigt, at vi sammen lægger den rette behandlingsplan for dig, og at vi hjælper dig i mål. Jeg går op i, at du føler dig i trygge hænder og går herfra med et kæmpe smil på læben. Jeg er altid klar til at tale om, hvordan vi skaber mest mulig velvære for dig.

Jeg står gerne til rådighed med gode råd og vejledning.

 
Jeg glæder mig til at hilse på alle jer skønne klienter hos La Concordia
 

Edite – Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

 

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

 
Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

 
Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.
 
 
 
 
København

Donna – Hej, mit navn er Donna. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen som kosmetisk behandler, hvor jeg har siddet med diverse kosmetiske behandlinger samt ansigtsbehandlinger. Jeg har altid elsket at se kunder komme i mål med de forløb, jeg har tilrettelagt sammen med dem, især når det gælder resultater i huden. Så jeg kan med sikkerhed sige, at min passion helt klart er at kunne se kunder opnå smukke naturlige resultater og den velvære, det bringer frem.

For mig går skønhed og velvære nemlig hånd i hånd, og jeg elsker at mine kunder går glade og tilfredse hjem efter deres behandling. Jeg er en nørd inden for alt, hvad der har at gøre med at skabe resultater for huden og kroppen, så om du kommer for smertelindring eller skønhed, glæder jeg mig til, at vi sammen kan finde den rigtige behandlingsplan, der kan hjælpe med de forskellige udfordringer, man kan have.

Jeg har taget uddannelse hos La Concordia i alt inden for Cryobehandling. pg jeg kan kun sige, jeg glæder mig til at møde jer. Jeg elsker alternative måder at hjælpe folk på og synes, det er imponerende, hvordan Cryosauna kan hjælpe kroppen med at restituere sig selv.

Jeg er en pige med højt humør, der brænder for mit arbejde i La Concordia, og jeg står selvfølgelig til rådighed med gode råd og vejledning.

Håber vi ses snart. Donna ♥️

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?