Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinik La Concordia

Cryosauna København

Cryoklinik på Østerbro

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser her på vores klinik på Østerbro i Ambasadekvarteret. Her vil du med sikkerhed blive mødt med ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Malmøgade 2. kld.tv
2100 København Ø

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i København

Anni – Derfor er La Concordia mit hjertebarn ♥️ Jeg er stifter af La Concordia, som åbnede den første klinik i november 2019.

La Concordia består af 8 klinikker fordelt over hele landet og er Danmarks største Cryokæde. Vi tilbyder bæredygtige skønhedsbehandlinger og alt indenfor Cryobehandling. Vores mål er at arbejde med sjælen og møde klienter med en professionel tilgang for at skabe dybdegående og langvarige kunderelationer. Hos os er der højt til loftet og masser af hjerterum, som om vi er en stor familie.

Min egen oplevelse med Cryoterapi startede efter invaliderende rygsmerter fra en diskusprolaps. Efter mislykkede forsøg med andre behandlinger opdagede jeg Cryoterapi i Sverige, hvilket hjalp mig ud af smerter og medicin. Denne erfaring inspirerede mig til at starte La Concordia, så andre kan få glæde af Cryoterapiens fordele for både smerter, skønhed og velvære.

Vores behandlinger er designet til at gøre en reel forskel, både for ubehag/smerter og udseende, såsom opstramning, nedkøling under hedeture, boost af forbrænding, cellefornyelse og selvtillidsboost. Vi stræber efter, at vores kunder forlader klinikken med et smil på læben.

Alle medarbejdere hos La Concordia er dedikeret til at hjælpe med præcis din udfordring, hvad enten det er uønsket fedt, smerter eller ubehag.

Jeg håber, vi ses i klinikken! Kærlige hilsner Anni 

Julia – Hej, mit navn er Julia,  jeg har netop færdiggjort min oplæring indenfor Cryoterapi. Jeg er glad for at være en del af La Concordia, hvor jeg hver dag får muligheden for at hjælpe klienter. Grundet min passion indenfor skønhedsbranchen, har jeg taget skridtet videre, og er i gang med uddannelsen som kosmetolog. Når jeg ikke er på skole, vil du kunne møde mig hos La Concordia. Min ambition er at hjælpe dig igennem dine behov og ønsker, det vil sige hjælpe dig med at navigere i den store kosmetiker og velvære verden, som mit hjerte brænder for. 
Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at opnå smukke naturlige resultater og hjælpe med, at du bliver den bedste version af dig selv. Som person er jeg udadvendt og en smilende person, der altid vil gå ekstra skridt for at sikre, at dine behov og forventninger opfyldes, og at din oplevelse hos mig er uforglemmelig. 
Glæder mig til at tage imod dig og give dig den bedste Cryo oplevelse hos La Concordia 
♥️
 Edite – Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.
 

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

 
Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

 
Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.
 
 
 
 

Avin – Jeg er uddannet sygeplejerske med stor baggrund i det akutte og lungemedicinske speciale.

I 2022 blev jeg færdiguddannet kosmetisk sygeplejerske. Jeg elsker skønhedsverdenen og går meget op i, at mine kunder føler velvære og føler sig som de bedste versioner af sig selv. For mig er det vigtigt, at vi sammen lægger den rette behandlingsplan for dig, og at vi hjælper dig i mål. Jeg går op i, at du føler dig i trygge hænder og går herfra med et kæmpe smil på læben. Jeg er altid klar til at tale om, hvordan vi skaber mest mulig velvære for dig.

Jeg står gerne til rådighed med gode råd og vejledning.

 
Jeg glæder mig til at hilse på alle jer skønne klienter hos La Concordia
København

Donna – Hej, mit navn er Donna. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen som kosmetisk behandler, hvor jeg har siddet med diverse kosmetiske behandlinger samt ansigtsbehandlinger. Jeg har altid elsket at se kunder komme i mål med de forløb, jeg har tilrettelagt sammen med dem, især når det gælder resultater i huden. Så jeg kan med sikkerhed sige, at min passion helt klart er at kunne se kunder opnå smukke naturlige resultater og den velvære, det bringer frem.

For mig går skønhed og velvære nemlig hånd i hånd, og jeg elsker at mine kunder går glade og tilfredse hjem efter deres behandling. Jeg er en nørd inden for alt, hvad der har at gøre med at skabe resultater for huden og kroppen, så om du kommer for smertelindring eller skønhed, glæder jeg mig til, at vi sammen kan finde den rigtige behandlingsplan, der kan hjælpe med de forskellige udfordringer, man kan have.

Jeg har taget uddannelse hos La Concordia i alt inden for Cryobehandling. pg jeg kan kun sige, jeg glæder mig til at møde jer. Jeg elsker alternative måder at hjælpe folk på og synes, det er imponerende, hvordan Cryosauna kan hjælpe kroppen med at restituere sig selv.

Jeg er en pige med højt humør, der brænder for mit arbejde i La Concordia, og jeg står selvfølgelig til rådighed med gode råd og vejledning.

Håber vi ses snart. Donna ♥️

København
Ori. Hej mit navn er Ori, jeg er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole.
Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde og lægger stor ære i at give mine kunder en grundig vejledning.
Min store passion som kosmetolog stammer fra flere års erfaring i branchen i både Holland, London og Danmark 
‘’Jeg stræber altid efter at opnå ny viden for at kunne dygtiggøre mig mest muligt inden for mit fag, det er vigtigt at skabe god balance mellem krop & sind”
Jeg har arbejdet med alverdens hudplejeprodukter gennem min tid som kosmetolog og jeg holder mig løbende opdateret på, hvad der sker i branchen, og elsker at teste og lære om nye produkter, så jeg altid kan give dig de bedst mulige råd og vejledning.
  

Kroppen er en stor “fabrik”, hvor det hele hænger sammen. Du vil opleve at din behandling hos mig vil foregå med generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har en indflydelse på hud og velvære.

Håber vi ses i klinikken  

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?