}
Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinik La Concordia

Cryosauna København

Cryoklinik på Østerbro

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser her på vores klinik på Østerbro i Ambasadekvarteret. Her vil du med sikkerhed blive mødt med ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Malmøgade 2. kld.tv
2100 København Ø

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i København

Anni er stifter og indehaver af La Concordia. Klinikken er eneforhandler af JUKA Cryosauna i Danmark. Anni er certificeret Cryobehandler.

Farah er statsanerkendt kosmetiker. Indehaver af Skinfinity. Voksbehandlinger, bryn/vipper, eyelash extensions og Shellac. Farah er certificeret Cryobehandler. Pt. på barsel

 Tlf. 53 83 80 95

Emma Lykke – Jeg er Lægeeksamineret kosmetolog nu på mit femte år, med speciale i hudens anatomi, hudpleje og sundhed. Jeg sætter en ære i mit erhverv og elsker at kunne hjælpe andre mennesker med at opnå deres ønsker.
 
Jeg har altid fokus på en god og serviceminded kundekontakt, og er altid bevidst om at skabe et trygt rum for den enkelte person.

Jeg har en bred erfaring med ernæring og generel sundhed for krop og sjæl, med fokus på en sund og balanceret krop.  
 
Hos mig kan du altid få råd og vejledning, sammen kan vi lave en behandlingsplan, der passer til dig og dine ønsker.
Glæder mig til at byde dig velkommen i La Concordia ♥️

Avin – Jeg er uddannet sygeplejerske med stor baggrund i det akutte og lungemedicinske speciale.

I 2022 blev jeg færdiguddannet kosmetisk sygeplejerske. Jeg elsker skønhedsverdenen og går meget op i, at mine kunder føler velvære og føler sig som de bedste versioner af sig selv. For mig er det vigtigt, at vi sammen lægger den rette behandlingsplan for dig og vi hjælper dig i mål. Jeg går op i, at du føler dig i trygge hænder og går herfra med et kæmpe smil på læben. Jeg er altid klar til at tale om, hvordan vi skaber mest mulig velvære for dig.

Jeg står gerne til rådighed med gode råd og vejledning.

Jeg glæder mig til at hilse på alle jer skønne klienter hos La Concordia 

Valentina – Jeg er uddannet sygeplejerske og har i fremtiden planer om at videreuddanne mig til kosmetisk sygeplejerske, da jeg har stor interesse indenfor beauty området og for alternative behandlinger.

Min uddannelse har givet mig en god forståelse for kroppens anatomi, smerter, sundhed og sygdomme m.m.
Jeg har ligeledes taget uddannelsen, som certificeret Cryoterapeut hos La Concordia , her vil jeg altid møde dig i højt humør da jeg sætter en ære i at yde en god service og  har en passion for at hjælpe og rådgive jer skønne klienter på bedst vis.
Jeg ser meget frem til at møde dig, når du kommer i klinikken.

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?