Registreret i Lægemiddelstyrrelsen

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

Klinik La Concordia

Cryosauna København

Cryoklinik på Østerbro

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser her på vores klinik på Østerbro i Ambasadekvarteret. Her vil du med sikkerhed blive mødt med ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Malmøgade 2. kld.tv
2100 København Ø

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i København

Anni er stifter og indehaver af La Concordia. Klinikken er eneforhandler af JUKA Cryosauna i Danmark. Anni er certificeret Cryobehandler.

Emma er klinikchef og uddannet sygeplejerske og har stor sundhedsfaglig viden fra Rigshospitalet. Hun er klar til at hjælpe og vejlede. Emma er certificeret og uddannet til Cryobehandling.

Kira har mange års erfaring indenfor service, sundhed og fitness. Kira er et frisk pust i klinikken – sød, imødekommende og altid klar til gode råd og vejledning. Kira er certificeret Cryobehandler.

Sara er autoriseret fysioterapeut og har stor sundhedsfaglig viden gennem mange år. Sara har erfaring fra Hvidovre Hospital. Sara står klar med et smil til at vejlede og hjælpe dig. Sara er certificeret og uddannet til Cryobehandling.

Farah er statsanerkendt kosmetiker. Indehaver af Skinfinity. Voksbehandlinger, bryn/vipper, eyelash extensions og Shellac. Farah er certificeret Cryobehandler

Tlf. 53 83 80 95

Pia er massør og kropsterapeut med mange års erfaring. Samarbejdspartner. Hos Pia kan du blandt andet få fysiurgisk massage, healingsmassage og hotstone.

Tlf. 71 75 95 45 

Isabell (Annis datter) som går på gymnasiet er ansat som picoline og vil hjælpe i klinikken nogle timer om ugen, hun anvender selv Cryo og kan derfor altid hjælpe med gode råd og vejledning

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?