Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

Klinik La Concordia

Cryosauna København

Cryoklinik på Østerbro

Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser her på vores klinik på Østerbro i Ambasadekvarteret. Her vil du med sikkerhed blive mødt med ekspertise og professionalisme i en afslappet atmosfære.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Malmøgade 2. kld.tv
2100 København Ø

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i København

Anni er stifter og indehaver af La Concordia. Klinikken er eneforhandler af JUKA Cryosauna i Danmark. Anni er certificeret Cryobehandler.

Emma er klinikchef og uddannet sygeplejerske og har stor sundhedsfaglig viden fra Rigshospitalet. Hun er klar til at hjælpe og vejlede. Emma er certificeret og uddannet til Cryobehandling.

Farah er statsanerkendt kosmetiker. Indehaver af Skinfinity. Voksbehandlinger, bryn/vipper, eyelash extensions og Shellac. Farah er certificeret Cryobehandler

Tlf. 53 83 80 95

Zenia – Jeg er fornyligt flyttet fra Jylland til København, og glæder mig til at møde, rådgive og vejlede alle jer skønne kunder i La Concordia.

Jeg er uddannet kostvejleder, sundhedscoach, og personlig træner, og har siden 2017 arbejdet med ernæring og generel sundhed for krop og sjæl, med fokus på en sund og balanceret krop. Derfor har jeg et bredt kendskab til velvære, sundhed, vægttab og kroppens anatomi.

Det handler om, at DU skal have det godt. Cryoterapi har hjulpet mig med en inflammatorisk tilstand i knæet som gjorde det umuligt for mig at løbe. 

Efter få behandlinger oplevede jeg at smerten gradvist forsvandt, og jeg har kunnet starte stille og roligt op med at løbe igen, uden smerter. 

Jeg ser frem til at se dig i klinikken

På gensyn.

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?