Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Cryo er ikke bare cryo

Du kan føle dig tryg og sikker hos La Concordia

Hvorfor vælge Cryobehandling hos La Concordia?

\

Vi er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed

\

Vi har sundhedsfagligt personale, som vil hjælpe med råd og vejledning

\

Vi har studier og evidens for virkning af din Cryobehandling

\

Vores Cryosauna er testet som markedets bedste Cryosauna, både på sikkerhed og performence

\

Vores Cryosauna er registreret som medicinsk udstyr med dokumenteret effekt og er repræsenteret i mere end 65 lande

\

Vores Cryosauna er gennemtestet og har været på markedet i mere end 20 år

\

Vi er klima- og miljøbevidste og bruger nitrogen til nedkøling

Derfor er vores Cryosauna den bedste på markedet:

I Danmark er Cryoterapi blevet rigtig populært. La Concordia var en af de første Cryo-klinikker i DK. Vi har, siden vi åbnede for et par år siden, kørt 60.000 behandlinger i vores klinikker.
 
 
 
 
 
 

Siden er der kommet flere behandlingssteder til med forskellige former for Cryosauna med forskellige egenskaber og fra forskellige producenter.

I de studier hvor der foreligger evidens og dokumenteret virkning ved behandling med Cryoterapi er fællesnævneren, at temperaturen i alle disse studier er mellem -110 til -160 grader.

Vi er derfor forundret over andre behandlingssteder, hvor producenten af deres elektriske Cryosauna oplyses til max. minus 85 grader, men at de markedsfører, at deres Cryosauna har samme virkning som andre Cryosaunaer, som leverer temperaturer på mellem minus 110 til minus 160 grader.

Behandlingsstedet henviser tilmed til disse studier på deres hjemmeside, velvidende at deres elektriske Cryosauna kun optimalt kan fryse til max. minus 85 grader!

Vi vil derfor anbefale kunder til elektrisk cryokammer bede behandlingsstedet om dokumentation for evidens og virkning i deres Cryokammer til max. minus 85 grader, når alle tilgængelige studier med evidens og virkning har temperaturer på mellem minus 110 til minus160 grader

Medicinsk udstyr

Vi er blevet gjort opmærksom på at flere behandlingssteder oplyser, at de har godkendt medicinsk udstyr, uden at dette er tilfældet. Derfor vil vi anbefale kunder, som prøver disse behandlingssteder, om at få dokumenteret, at det også er medicinsk udstyr, så din cryobehandling bliver sikker og med god performance. (kræv at se certifikat for medicinsk udstyr).

Spar 33% på cryobehandling

Som ny kunde kan du få 3 x cryo behandlinger. Inkluderet i forløbet får du en behagelig opstartskonsultation med en af vores professionelle cryo behandlere på 15 minutter, som vil guide dig igennem processen og besvare de spørgsmål du måtte have.

Prøv 3 x cryosauna behandlinger for kun 999 kr.