Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

La Concordia franchise

Franchise klinik i Slangerup

Jeg hedder Carina, er 51 år, uddannet frisør og kosmetiker, og har arbejdet som frisør i 32 år. Mærkede hurtigt at det var hårdt for kroppen, og har derfor styrketrænet i mange år, bl.a for at holde skavankerne nede.

Under Corona nedlukningen, hvor jeg ikke kunne komme i centeret, besluttede jeg mig for at prøve Cryoterapi, da træningen ikke var ligeså effektiv, og jeg ikke kunne løbe pga smerter i knæ og ryg.

Jeg tog derfor ind til La Concordia på Østerbro, hvor jeg fik en fantastisk modtagelse og super professionel behandling, grundet de havde en medicinsk registreret Cryomaskine, måtte de holde åben under hele nedluknings perioden.

Efter første behandling var jeg sprængfyldt med energi, og løb 9 km uden at ha’ ondt, da jeg kom hjem.. Jeg var helt høj af det.Fortalte alle der ville høre om det, og tog flere venner med derind, som har haft stor gavn af det. Har hjulpet dem med smerter pga bl.a piskesmæld, diskus prolaps, gigt, knæ og skulderskader .

Da jeg startede op på arbejdet efter 3,5 måneders nedlukning, ville alle skavankerne normalt, meget hurtigt vise sig som tennisalbue, skuldre/nakke problemer og i lænden, og er slet ikke i tvivl om at Cryoterapien var årsagen til at de udeblev.

Men afstanden gjorde det svært at nå i en travl hverdag, så da jeg har svært ved at se mig selv som frisør til jeg bli’r 70 år og kan gå på pension, var jeg på udkig efter noget andet, og kunne mærke at Cryoterapi var mit kald.

Her kan jeg bruge det anatomi og fysiologi jeg læste da jeg blev kosmetiker, kombiner det med at hjælpe andre, og ha’ masser af mennesker omkring mig

På nuværende vides endnu ikke hvornår jeg helt præcist åbner, da jeg afventer tilladelse fra kommunen på lejemål.

 

Glæder mig til at tag imod jer..

 

 

Glade hilsener Carina 

Telefon:
Kommer

Adresse:
Kommer

Vil du vide mere om franchise?

Så læs mere om Danmarks eneste cryosauna, registreret af sundhedmyndighederne.