Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

La Concordia franchise

Franchise klinik i Slangerup

Jeg hedder Carina, er 51 år, uddannet frisør og kosmetiker,og har arbejdet som frisør i 32 år.

Mærkede hurtigt at det var hårdt for kroppen, og har derfor styrketrænet i mange år, bl.a. for at holde skavankerne nede.

Under Coronanedlukningen, hvor jeg ikke kunne komme i centeret, besluttede jeg mig for at prøve Cryoterapi, da træningen ikke var lige så effektiv, og jeg ikke kunne løbe pga smerter i knæ og ryg.

Jeg tog derfor ind til La Concordia på Østerbro, hvor jeg fik en fantastisk modtagelse og superprofessionel behandling. Fordi de havde en medicinsk registreret Cryomaskine, måtte de holde åbent under hele nedlukningsperioden.

Efter første behandling var jeg sprængfyldt med energi og løb 9 km uden at have ondt, da jeg kom hjem. Jeg var helt høj af det.

Fortalte alle, der ville høre om det, og tog flere venner med derind, som har haft stor gavn af det. Har hjulpet dem med smerter pga bl.a. piskesmæld, diskusprolaps, gigt, knæ- og skulderskader.

Da jeg startede op på arbejdet efter 3,5 måneders nedlukning, ville alle skavankerne normalt meget hurtigt vise sig som tennisalbue, skuldre-/nakkeproblemer og i lænden og er slet ikke i tvivl om, at cryoterapien var årsagen til, at de udeblev.

Men afstanden gjorde det svært at nå i en travl hverdag, så da jeg har svært ved at se mig selv som frisør til jeg bli’r 70 år og kan gå på pension, var jeg på udkig efter noget andet og kunne mærke, at Cryoterapi var mit kald.

Her kan jeg bruge den anatomi og fysiologi, jeg læste, da jeg blev kosmetiker, kombinere det med at hjælpe andre, og have’ masser af mennesker omkring mig.

Åbner d 7. januar 2023

Det vil være muligt at købe gavekort op til jul, inde hos Studio 17, på samme matrikel..

Glæder mig til at tage imod jer.

Med venlig hilsen

Carina

 

Telefon:
2851 8183

Adresse:

Cryoklinik La Concordia By Carina
Kongensgade 17 m
3550 Slangerup
Slangerup

Vil du vide mere om franchise?

Så læs mere om Danmarks eneste cryosauna, registreret af sundhedmyndighederne.

Tag et kig ind i vores klinik