Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

La Concordia franchise

Franchise klinik i Slangerup

Jeg hedder Carina, er 51 år, uddannet frisør og kosmetiker, og har arbejdet som frisør i 32 år.

Mærkede hurtigt at det var hårdt for kroppen, og har derfor styrketrænet i mange år, bla for at holde skavankerne nede.

Under Corona nedlukningen, hvor jeg ikke kunne komme i centeret, besluttede jeg mig for at prøve Cryoterapi, da træningen ikke var ligeså effektiv, og jeg ikke kunne løbe pga smerter i knæ og ryg.

Jeg tog derfor ind til La Concordia på Østerbro, hvor jeg fik en fantastisk modtagelse og super professionel behandling, grundet de havde en medicinsk registreret Cryomaskine, måtte de holde åben under hele nedluknings perioden.

Efter første behandling var jeg spræng fyldt med energi, og løb 9 km uden at ha’ ondt, da jeg kom hjem. Jeg var helt høj af det.

Fortalte alle der ville høre om det, og tog flere venner med derind, som har haft stor gavn af det. Har hjulpet dem med smerter pga bla piskesmæld, diskus prolaps, gigt, knæ og skulderskader.

Da jeg startede op på arbejdet efter 3,5 mdr’s nedlukning, ville alle skavankerne normalt, meget hurtigt vise sig som tennisalbue, skuldre/nakke problemer og i lænden, og er slet ikke i tvivl om at cryoterapien var årsagen til at de udeblev.

Men afstanden gjorde det svært at nå i en travl hverdag, så da jeg har svært ved at se mig selv som frisør til jeg bli’r 70 år og kan gå på pension, var jeg på udkig efter noget andet, og kunne mærke at Cryoterapi var mit kald.

Her kan jeg bruge det anatomi og fysiologi jeg læste da jeg blev kosmetiker, kombinere det med at hjælpe andre, og ha’ masser af mennesker omkring mig.

Åbner d 7 januar 2023

Det vil være muligt at købe gavekort op til jul, inde hos Studio 17, på samme matrikel..
Glæder mig til at tag imod jer.

Med venlig hilsen

Carina 

Telefon:
2851 8183

Adresse:

Cryoklinik La Concordia By Carina
Kongensgade 17 m
3550 Slangerup

Vil du vide mere om franchise?

Så læs mere om Danmarks eneste cryosauna, registreret af sundhedmyndighederne.

Tag et kig ind i vores klinik