Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Dybderens med ultralyd

“DIN HUD ER UNIK”

 
Edite

Din behandler: Edite

 

Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.
For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste service, samt at vi lytter til og rådfører os med dig inden for hudpleje.

 

Din behandler: Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

 

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

 
Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

 
Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.

Er dybderens med ultralyd for dig?

Denne dybderens med ultralyd er til dig med en sart og sensitiv hud, der er plaget af uren hud og hudorme.

Behandlingen er også til dig, hvis hud er meget tør og dehydreret, og til dig med en trist og grå hudtone/farve.

Behandlingen indeholder: 

  • Dobbelt afrens
  • Dybdrens med ultralyd
  • Massage
  • Ansigtsmaske
  • Oxygen Gun (indsluser effektivt serum i huden)
  • Produkt
Dybderens

Sådan virker behandlingen

 

Dybderens med ultralyd kaldes også ”ultrasonic dybderens” og er meget
mere skånsom end mekanisk dybderens. Behandlingen egner sig derfor
perfekt til den sarte hud, som stadig kan være uren.

 

BONUS: 

 

Ikke blot opnår du en flot og strålende hud med denne særlige
dybderens – der er heller ikke ”downtime” efter behandlingen. Din hud
bliver ikke rød, og du er klar til at tage til fest eller på arbejde
med det samme efter endt behandling.

Resultatet af behandling

 

Med denne dybderens, hvor vi benytter ultralyd i behandlingen, får du en strålende sund og frisk hud i bedre balance. Efter behandlingen vil du opleve langt færre problemer med uren hud, og du slipper af med problemer med tilstoppede porer og komedoner.

Din hudoverflade vil fremstå pænere og mere ensartet med mindre porer, og din hud vil opleves langt mere smidig og elastisk. Efter behandlingen vil du ikke længere døje med tør hud, og der vil være færre tørhedslinjer i dit ansigt.

 

Behandlingens varighed: 60 min

Pris: 1.299 kr

}

Book online

}

Book online