Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Influencer/model

Bliv influencer model for La Concordia

Vil du gerne være med til at inspirere og motivere andre, ved at du fortæller om din behandling hos os og eventuelt dit opnåede resultat? Der behøver ikke nødvendigvis altid at være et før og efter billede. Sammen finder vi en god løsning.

Ansøg via formularen

Kom godt i gang

Krav for at blive vores influencer (læs nedenstående) – du skal være indforstået med følgende:

  • Før og efter billeder

Det er vigtig for os hos La Concordia at fortælle og vise nye kunder om alle  fantastiske behandlinger, vi tilbyder i vores klinik, vi er stolte over de flotte resultater, vi skaber. Hos La Concordia bruger vi ganske almindelige mennesker i alle aldre, både mænd og kvinder. Du behøver ikke at være en influencer med mange følgere. Vi har brug for mange forskellige typer mennesker, der vil tages et billede af dig inden behandlingen, og efter behandlingen eller dit afsluttede forløb vil bi også tage billedet for at dokumentere resultatet, specielt for behandlinger som Cryo Face Glow og IS Clinical Fire & Ice, CryoSlim, Cryofacelift og NMS, hvor der kan vises øjeblikkelige resultater.

Vi forbeholder os retten til at anvende disse billeder på vores hjemmeside og sociale medier.

Selve behandlingen

Behandlingerne foregår hos La Concordia København. Du behandles af en af vores sundhedsfaglige personale, så du vil altid være i gode og professionelle hænder. Der bliver aldrig gået på kompromis med vores høje faglighed, integritet eller din garanti for en god behandling. Komfortniveauet kan variere fra behandling til behandling.

Sådan bliver du vores Influencer

Har du lyst til at være vores model /influencer? Så udfyld skemaet herunder og upload dit foto helkropsbillede. Skriv desuden dine ønsker for, hvilken af vores behandlinger du kunne tænke dig. Du må gerne vælge dem alle 🙂 Behandlingen kan IKKE bookes andre steder end på denne side.

Selve behandlingen er gratis. Alle modelbehandlinger foregår som udgangspunkt hos La Concordia København.

    Du skal minimum være fyldt 18 år

    KLART OG TYDELIGT foto af dit ansigt og af eventuelle synlige udfordringer *

    Vi overholder alle GDPR-regler.

    Mød nogle af vores influencere/modeller