Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Cryo Face Glow

Dokumenteret ansigtsbehandling, som får din
huds ungdommelige glød tilbage

Bestil tid nu

Cryo Cool Face Glow – En nem, 100 % sikker og dokumenteret behandling, som afhjælper rynker og opstrammer huden i ansigtet

Savner du en nem og 100 % sikker måde at behandle rynker og opstramme huden i ansigtet? Cryo Cool Face Glow Treatment er La Concordias nye ansigtsbehandling, som effektivt kickstarter hudens kollagenproduktion. Ved at bruge Cryoterapi til ansigtsbehandling får du hurtigt en sund hud med en flot glød.

Behandlingen stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduktionen. Når den nitrogen-nedkølede luft påføres ansigtet, øges blodgennemstrømningen og cirkulationen i huden. Du får en mere fast, glat og elastisk hud.

Læs videre nedenfor for at lære mere om produktet eller lav din booking med det samme her:

Oplev den populære Hollywood Treatment og få bugt med rynkerne

Cryoterapi til ansigtet er en behandling, som går ind og giver ansigtets kollagenproduktion et boost gennem en kuldepåvirkning på hele -160 grader. Produktionen af kollagen falder med alderen, og det er en af de primære årsager til, at der skabes rynker i ansigtet. Når du giver ansigtet et kollagenboost med Cryoterapi, får du stimuleret kollagenproduktionen, så huden igen bliver fyldig og elastisk.

Et højt kollagenniveau er med til at understøtte hudens polstring, så din hud ser sundere ud og kommer til at føles strammere og mere glat. Ved at stimulere ansigtets kollagenproduktion med Cryoterapi får du udglattet ansigtets fine rynker, og den bedre kollagenstimulering hjælper med at forhindre dannelsen af nye rynkerDét kalder vi en vaskeægte Hollywood Treatment!

Cryo Cool Face Glow

Hvilke fordele er der ved ansigtsbehandling med Cryoterapi?

Cryo Face Glow Treatment er ansigtsbehandling med Cryoterapi, som giver dig en lang række fordele både på synlige og ikke-synlige områder. Behandlingen har følgende fordele:

 • NHjælper mod inflammation
 • NGenererer sund celleaktivitet, genopretter og stimulerer heling
 • NMindsker hævelser i ansigtet
 • NReducerer pigmentering
 • NOpstrammer huden og ansigtsformen
 • NFrigiver toksiner
 • NReducerer fine linjer og rynker
 • NHjælper mod eksem, rosacea, acne, ar
 • NHjælper mod psoriasis
 • NHjælper mod/mindsker skadet hud
 • NVores Cryo er testet en af de bedste på markedet. Den er CE- og CE Medical Certificeret. Maskinerne har yderligere EN ISO 13485-2016 Certifikat. Det betyder, at den, er godkendt til hospitalsbrug.

Rosacea og udslæt er kroniske hudsygdomme, der ofte påvirker selvværdet på grund af deres synlige symptomer. Men med vores effektive Cryo Face Glow behandling kan vi reducere eller helt fjerne disse symptomer og dermed give vores kunder en mere positiv oplevelse af deres hud.

Hvorfor vælge Cryo Cool Face Glow?

Vores behandling stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduktionen, hvilket øger blodgennemstrømningen og cirkulationen i huden og resulterer i en fastere, glattere og mere elastisk hud. Cryobehandlingen trækker blodkarrene i hudens overflade sammen, og når behandlingen afsluttes, udvides karrene igen og ilter blodet, leverer helbredende enzymer og næringsstoffer tilbage til det behandlede område. Det hjælper også med at bekæmpe skadelige infektioner eller hudlidelser, der skyldes bakterier, virus eller svamp, som ikke hører hjemme i hudvævet.

Kan Rosacea/udslæt gå væk af sig selv?

Ja, men det vender ofte tilbage på grund af en ubalance i huden. For at opnå varige resultater skal du bringe huden i balance. Vi anbefaler derfor et behandlingsforløb på klinikken, der består af ca. 6 behandlinger med 1 til 2 behandlinger pr. uge, kombineret med Cryobehandling, speciel hjemmepleje og efterfølgende vedligeholdelsesbehandlinger hver 6-8 uge.

For at opnå et stabilt resultat og opretholde balance i huden anbefaler vi også Lysterapi, som styrker og genopbygger huden og reducerer kronisk rødme.

Bemærk, at tablet- og cremebehandling kan være et supplement, men vil aldrig kunne trække de røde kar sammen. Derfor anbefaler vi vores effektive Cryo Cool Face Glow behandling til behandling af Rosacea og udslæt.

Se video

Hollywood Treatment Cryo Face Glow

FORDELE FOR DIT HELBRED, KROP OG SIND!

Sådan virker behandlingen

Mangel på kollagen giver rynker, og huden mister elasticitet

Kulden øger produktionen af kollagen, som giver næring

Hudens etasticitet og fylde genoprettes og strammes op

Er der sundhedsmæssige fordele ved ansigtsbehandling med Cryoterapi?

Ja! Det er der. Med Cryoterapi som ansigtsbehandling får du flere sundhedsmæssige fordele, der sker som effekt af, at behandlingen øger tilførslen af ilt og næringsstoffer til huden. Det har en positiv indvirken på flere hudsygdomme og hudproblemer, og du kan for eksempel reducere psoriasis og eksem ved hjælp af lokal Cryoterapi, ligesom kulden også hjælper mod inflammation.

Ved at følge et behandlingsforløb hos La Concordia vil du forbedre din huds sundhed, samtidig med at du også giver ansigtet en flot glød, et solidt kollagenboost og får en hud, der bedre kan modstå vind og vejr.

Vores ansigtsbehandlinger udføres med CRYO Penguin maskiner, som sikrer nænsomme behandlinger med hurtigt resultat, og vores dygtige personale sørger altid for at give dig en tryg og behagelig oplevelse.

Som afslutning på en ægte Hollywood Treatment

Som prikken over i’et afslutter vi behandlingen med en afslappende lymfedrænage ansigtsmassage, som fjerner dine affaldsstoffer fra vævet og cirkulerer ilten rundt i ansigtet. Den lækre massage er ikke kun virkelig dejlig, men efterlader også din hud ekstra stram med den smukkeste glow i ægte Hollywood-stil!

Bliv den bedste udgave af dig selv, vink farvel til rynkerne og opnå en sundere hud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂

Bestil tid nu

Bestil ansigtsbehandling med dokumenteret virkning hos La Concordia

Bestil Cryo Face Glow behandling hos La Concordia København: