Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Cryo Cool Face Glow:

Dokumenteret ansigtsbehandling, som får din huds ungdommelige glød tilbage

Bestil tid nu

Nem, 100% sikker og dokumenteret behandling, som afhjælper rynker og opstrammer huden i ansigtet

Savner du en nem og 100% sikker måde at behandle rynker og opstramme huden i ansigtet? Cryo Face Glow Treatment er La Concordias nye ansigtsbehandling, som effektivt kickstarter hudens kollagenproduktion. Ved at bruge Cryoterapi til ansigtsbehandling får du hurtigt en sund hud med en flot glød.

Læs videre nedenfor, for at lære mere om produktet, eller lav din booking med det samme her:

Oplev den populære Hollywood treatment og få bugt med rynkerne

Cryoterapi til ansigtet er en lokal behandling, som går ind og giver ansigtets kollagenproduktion et boost gennem en kuldepåvirkning på hele -160 grader. Produktionen af kollagen falder med alderen, og det er en af de primære årsager til, at der skabes rynker i ansigtet. Når du giver ansigtet et kollagenboost med Cryoterapi, får du stimuleret kollagenproduktionen, så huden igen bliver fyldig og elastisk.

Et højt kollagenniveau er med til at understøtte hudens polstring, så din hud ser sundere ud og kommer til at føles strammere og mere glat. Ved at stimulere ansigtets kollagenproduktion med Cryoterapi får du udglattet ansigtets fine rynker, og den bedre kollagenstimulering hjælper med at forhindre dannelsen af nye rynkerDét kalder vi en vaske ægte Hollywood treatment!

Hvilke fordele er der ved ansigtsbehandling med Cryoterapi?

Cryo Cool Face Glow Treatment er ansigtsbehandling med Cryoterapi, som giver dig en lang række fordele både på synlige og ikke-synlige områder. Behandlingen har følgende fordele:

  • \Hjælper mod inflammation
  • \Større effekt af behandling som følge af en 7 minutters behandling frem for 3 minutter
  • \Mindsker hævelser i ansigtet
  • \Reducerer pigmentering
  • \Opstrammer huden og ansigtsformen
  • \Frigiver toksiner
  • \Reducerer fine linjer og rynker
  • \Hjælper mod eksem, rosacea, acne, ar
  • \Hjælper mod psoriasis
  • \Hjælper mod/mindsker skadet hud

FORDELE FOR DIT HELBRED, KROP OG SIND!

Sådan virker behandlingen

Mangel på kollagen giver rynker og huden mister elasticitet

Kulden øger produktionen af kollagen, som giver næring

Hudens etasticitet og fylde genoprettes og strammes op

Er der sundhedsmæssige fordele ved ansigtsbehandling med Cryoterapi?

Ja! Det er der. Med cryoterapi som ansigtsbehandling får du flere sundhedsmæssige fordele, der sker som effekt af, at behandlingen øger tilførslen af ilt og næringsstoffer til huden. Det har en positiv indvirken på flere hudsygdomme og hudproblemer, og du kan for eksempel reducere psoriasis og eksem ved hjælp af lokal Cryoterapi, ligesom kulden også hjælper mod inflammation.

Ved at følge et behandlingsforløb hos La Concordia, vil du forbedre din huds sundhed, samtidig med at du også giver ansigtet en flot glød, et solidt kollagenboost og får en hud, der bedre kan modstå vind og vejr.

Vores ansigtsbehandlinger udføres med CRYO Penguin maskiner, som sikrer nænsomme behandlinger med hurtigt resultat, og vores dygtige personale sørger altid for at give dig en tryg og behagelig oplevelse.

Vi slutter at med at give en ægte Hollywood treatment

Som prikken over i’et afslutter vi behandlingen med en afslappende lymfedrænage ansigtsmassage, som fjerner dine affalsstoffer fra vævet og cirkulerer ilten rundt i ansigtet. Den lækre massage er ikke kun virkelig dejlig, men efterlader også din hud ekstra stram med den smukkeste glow i ægte Hollywood stil!

Bliv den bedste udgave af dig selv, vink farvel til rynkerne og opnå en sundere hud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen 🙂

Bestil tid nu

Bestil ansigtsbehandling med dokumenteret virkning hos La Concordia

Bestil Cryo Cool Face Glow behandling hos La Concordia København: