Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

NMS©: En revolutionerende nyhed i Danmark
– kun hos La Concordia

En ny teknologi til ikke-invasiv kropsformning.

Hvad er Neuro-muskulær Stimulation?

NMS© behandlingen er baseret på en dyb elektrisk impuls, kaldet neuro-muskulær impuls, og er en revolutionerende teknologi, der kombinerer fedtforbrænding og muskelopbygning samtidig. Denne metode giver en unik mulighed for at omforme kroppen uden invasive procedurer.

NMS fungerer ved at sende en specifik elektrisk impuls direkte til musklerne gennem sensorer. Disse impulser skaber dybe muskelsammentrækninger, der simulerer en intens træning, hvilket resulterer i både forbrænding af fedt og opbygning af muskelmasse.

Hvad ønsker du af resultat?

 

Optimer din krop med NMS – Neuro-Muscular Stimulation

Ønsker du mindre fedt på kroppen og/eller mere muskelmasse? Har du områder, du ønsker at tone og forme, men som er svære at ændre på?

Med Neuro-Muscular Stimulation (NMS©) fra Cryoskin har du chancen for at få den krop, du ønsker dig, uden at skulle gennemgå en invasiv behandling.

NMS© er verdens mest kraftfulde teknologi til muskelopbygning. En session varer 30 minutter og svarer til en 4 timers intens træning – uden anstrengelse og sved på panden!

Når du øger muskelmassen, vil du automatisk forbrænde mere fedt, også efter sessionen.

La Concordia er de eneste i Danmark, som tilbyder dig behandling med NMS. Behandlingen bygger på et videnskabeligt funderet grundlag, så du er garanteret en god og langvarig effekt.

Og så er vores personale selvfølgelig sundhedsfagligt uddannet og har gennemført uddannelse i NMS.

Anmeldelser fra vores klienter

Sophie Jørgensen

EMS har i de sidste år været en fast del af min træningsrutine for at opbygge muskelmasse og booste min forbrænding, hvilket for mig har været essentielt for at holde min krop sund og rask. Da jeg hørte om La Concordia’s nye NMS-maskine, var jeg ikke i tvivl om, at det stod øverst på min liste over træningsformer, der skulle afprøves. Efter bare en enkelt session NMS hos La Concordia var jeg blæst bagover – NMS-maskinen arbejder væsentligt dybere ind i de enkelte muskelgrupper sammenlignet med EMS og giver dermed synlige resultater hurtigere. Derudover har det øget min daglige forbrænding markant.

Jeg har i mange år døjet med forskellige former for overbelastningsskader i forbindelse med min træning, men med NMS undgår jeg skader, da træningen er meget skånsom og hverken belaster led eller senerr. Jeg mærker dog stadig den “gode” ømhed efter NMS og er derfor heller ikke i tvivl om, at min krop er på arbejde.

Hos La Concordia er man under hele behandlingen sammen med deres dygtige sundhedsfaglige personale, hvilket er med til at gøre oplevelsen både tryg og professionel. Jeg kan varmt anbefale NMS til alle, der drømmer tonede muskler og øget forbrænding uden at skulle bekymre sig om skader eller uendelig mange timer i fitness.

Jan Møller

(personlig træner)

Jeg har anvendt NMS-behandling, som har taget min træning op på et helt nyt niveau. Det bedste er, at jeg kan målrette træningen til helt specifikke områder på kroppen som f.eks. mavemuskler, triceps eller biceps samt forbrænde fedt samtidig.

Det fantastiske ved NMS muskelstimulator er, at du helt undgår at belaste dine led og knogler, men derimod får jeg styrket mine led, sener og vævet. Af samme grund har muskelstimulatoren sin oprindelse inden for fysioterapiens verden, hvor den hyppigt anvendes som del af en genoptræningsplan.

Gitte Andersen

De bedste hilsner

Jeg er så glad og taknemmelig for anvendelse af NMS grundet svaghed i min bækkenbund grundet ufrivillig vandladning efter en graviditet.

Den ekstra bonus er, at jeg har fået en mere tonet krop og mindre væskeophobning i mine ben.

Det var væk efter 6 behandlinger. Kan varmt anbefales

 

Tommy Asbjørn 

 

 

Jeg har valgt La Concordias nye behandling NMS grundet den nye teknologi, som er den mest kraftfulde behandling med op til 120.000 muskelsammentrækninger på 30 min.

Ved brug af elektriske impulser stimuleres musklerne i langt højere grad end ved min normale træning, så jeg hurtigt kunne opnå en flottere tonet krop med flere markerede muskler og mindre fedt på kroppen.

De 10 NMS-behandlinger har givet mig resultater, der langt oversteg mine forventninger.

 

Niels Abbelgård

60 år

NMS Behandling – perfekt skånsom genoptræning.

Jeg har anvendt NMS til min genoptræning grundet rygproblemer. Behandlingen stimulerer mine muskelfibre, som var svækkede og umulige at træne.

Det kan stærkt anbefales at anvende NMS behandling, som har fremskyndet min helingsproces skånsomt.

Efter 6 behandlinger er jeg nu uden rygsmerter.

Hvilke fordele er der ved NMS©?

NMS© omformer din krop fuldstændigt på få sessioner ved hjælp af en dyb elektrisk impuls kaldet neuro-muskulær impuls.

Desuden er NMS den eneste teknologi i verden, der tillader at forbrænde fedt – både subkutant og visceralt – og opbygge muskler på samme tid.

NMS© FULL BODY er den eneste maskine i verden, der kan arbejde på mange muskelgrupper på samme tid med samme høje intensitet. De 20 sensorer tillader, at du kan arbejde på alt fra balder over mavemuskler, ryg og lænd til biceps og triceps etc.

 • Fedtforbrænding og muskelopbygning: Den dybe elektriske impuls tillader både fedtforbrænding og muskelopbygning samtidig.
 • Effektivitet: En enkelt 30-minutters session med NMS © svarer til en 4-timers intens træning uden den samme fysiske anstrengelse.
 • Fokuseret behandling: NMS © kan arbejde på flere muskelgrupper samtidigt, hvilket gør det ideelt til at arbejde med forskellige områder på kroppen samtidig.

Samtidig med du får behandling, kan du sagtens ligge og høre musik og slappe af.

 

Muskelstyrke

Under en NMS©-session stimuleres hver berørt muskelgruppe til i gennemsnit at udføre 60.000 supra maximale sammentrækninger (omkring 120.000 ved brug af Muskel-programmet). Denne intense muskelaktivitet, der ikke styres af hjernen, tillader gradvis øget arbejdsbyrde uden træthed i centralnervesystemet.

Det svarer til 60.000 squats eller mavebøjninger.

Fedtforbrænding

NMS© påvirker fedtindholdet indirekte ved at udløse en metabolisk udveksling i fedtvævet under de supramaximale sammentrækninger. Disse reaktioner reducerer kropsfedtet markant. Bemærkelsesværdigt er det, at NMS© med en impulsdybde på 650 mikrosekunder (15-20 cm) er den eneste teknologi, der kan reducere visceralt fedt.

Styrkelse af sener, led og væv

NMS© aktiverer ikke kun muskler, men også over 350 sener og ledbånd (Som bindeled mellem muskler og væv), hvilket forbedrer kroppens samlede styrke og holdbarhed. Under NMS©-sessioner belastes leddene ikke, i modsætning til visse sportsgrene eller passive fitness-teknologier, der kan skade dem.

Forbedret blodcirkulation og iltforsyning

NMS© forbedrer blodgennemstrømningen, beriger vævet med ilt og letter kropsprocesser kontrolleret af det sympatiske og parasympatiske system. Denne øgede iltforsyning har positive virkninger på hudens bindevæv.

Hudforbedring

Særlige NMS©-programmer som Appelsinhud, Genopretning og Drænage har fokus på at forbedre hudkvaliteten. Disse programmer bidrager til at dræne giftstoffer, øge blodcirkulationen og stimulere iltforsyningen til hudens bindevæv, hvilket forbedrer hudens sundhed og udseende.

Styrkning af led

I modsætning til visse sportsgrene (løb, skiløb, aerobic osv.) eller visse typer af passive fitness-teknologier, der bruger vibrationer (svingende platforme), som skader leddene, bliver leddene ikke belastet under en NMS©-session.

 

NMS© – forskellige programmer

Silhuet omformning (Contouring)

Dette program fokuserer på at forbrænde fedt, øge blodcirkulationen og opvarme muskelvævet, hvilket accelererer effektive muskelsammentrækninger. Ideelt til både kvinder, der stræber efter en veldefineret silhuet, og mænd, der søger muskeldefinition.

Muskelforøgelse (Muskelhypertrofi)

Ved hjælp af korte energiudbrud skaber dette program dybe og intense muskelsammentrækninger uden de ofte aggressive bevægelser, der er forbundet med traditionel vægttræning. Muskelfibrene brydes ned for at blive genopbygget, hvilket fremmer effektiv muskelvækst, unden at få sved på panden.

Reduktion af Appelsinhud (Appelsinhuds-reduktion)

Dette cellulitis-program toner de øverste lag af musklerne, reducerer fedtcelleklumper og stimulerer iltningen af bindevævet. Det dræner væsker og affaldsstoffer, hvilket effektivt mindsker synligheden af appelsinhud.

Muskulær Restitution (Restitution)

Et program designet til blide muskelsammentrækninger, som fremmer restitution efter træning, konkurrencer eller perioder med muskelinaktivitet. Ideel til genopbygning af muskelstyrke. Dette program kan også bruges effektivt til at træne folk, der har brug for funktionel muskelrestitution efter en lang periode med muskelinaktivitet.

Lymfedrænage (Drænage)

Ved at bruge den neuro-muskulære impuls fremkalder dette program sammentrækninger i musklerne i de nedre lemmer, hvilket har en pumpende effekt på blod og lymfesystem. En effektiv metode til bekæmpelse af tunge ben, væskeophobning og blodcirkulationsproblemer.

Bækkenbundsstyrkelse (Bækkenbundsstyrkelse)

Designet til at forebygge og reparere svaghed i bækkenmuskulaturen, der ofte ses efter graviditet eller under overgangsalderen. Hjælper med at lindre urininkontinens og genoprette bækkenbundens styrke hos både kvinder og mænd.

Hvad gør NMS ved kroppen?

Måske kender du allerede EMS – Men hvad er forskellen?

Elektrisk muskelstimulering (EMS), også kaldet elektrostimulering, er en gammel teknik, der bruger elektroder placeret forskellige steder på kroppen til passivt at stimulere muskelgrupper. Denne teknik er meget ubehagelig og giver begrænsede resultater på grund af den lave intensitet og typen af den elektriske strøm, der bruges.

Overfor EMS står det nye NMS©, som bruger en meget specifik type strøm: den neuro-muskulære impuls, som trænger dybt ind i musklen med en utrolig intensitet og forårsager gentagne sammentrækninger.

Impulsdybde

EMS når ind i musklerne med en tofaset impuls på omkring 350 μs (4/6 cm.), mens NMS trænger meget dybere ind med en neuro-muskulær impuls på ca. 650 μs (15/20 cm.).

Styrke og direkte levering

NMS bruger sensorer til at lede den neuro-muskulære impuls direkte til musklerne, hvilket tillader en mere intens og konstant energistrøm. Til sammenligning anvender EMS enklere elektroder til at levere impulserne.

Behagelighed og intensitet

Mens EMS-impulsen kan virke brutal og basal, tilbyder den progressive karakter af NMS-impulsen en højere intensitet uden at skabe følelsen af hårdhed eller overbelastning i musklerne.

Dybdepenetration og effektivitet

Den dybere indtrængen af NMS i musklerne muliggør mere effektiv stimulering og kan give mere overbevisende resultater sammenlignet med EMS, der har en mere begrænset rækkevidde og effektivitet.

Forskellen på NMS- & EMS-behandling

NMS-behandling

 • Effektiv fedtforbrænding: NMS tillader samtidig forbrænding af både dybtliggende og overfladisk fedt, mens det opbygger muskler.
 • Dyb virkning: Den neuro-muskulære impuls trænger dybt ind i musklerne og aktiverer dem på et niveau, der ikke opnås med almindelig træning.
 • Helkropsstimulering: NMS kan arbejde på flere muskelgrupper samtidigt, hvilket muliggør en mere omfattende træning.
 • Styrker sener og ledbånd: Ud over at styrke musklerne aktiverer NMS også sener og ledbånd, hvilket kan øge kroppens samlede styrke og modstandsdygtighed.
 • Ingen sved på panden: Træn mens du ligger ned og slapper af og lytter til musik

EMS-behandling

 • Begrænset dybdevirkning: EMS har ofte en begrænset indtrængning i musklerne sammenlignet med NMS.
 • Lavere intensitet: Den elektriske strøm, der anvendes i EMS, kan være mindre intens sammenlignet med NMS, hvilket potentielt kan resultere i mindre effektive sammentrækninger.
 • Fokuserer på overfladen: EMS’ primære fokus er ofte på de overfladiske muskellag og har måske ikke samme dybe virkning som NMS.
 • Mindre helkropsvirkning: Det kan være mere udfordrende for EMS at engagere flere muskelgrupper på samme tid sammenlignet med NMS.
 • Mindre effektiv fedtforbrænding: Sammenlignet med NMS er EMS muligvis ikke lige så effektiv til at forbrænde dybtliggende fedt og opbygge muskler samtidig.

Før NMS-behandlingen

Inden behandlingen vil vores erfarne sundhedspersonale give dig detaljeret information om NMS og udvikle det rette behandlingsforløb specifikt til dig. Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål og få yderligere indsigt.

Det er ligeledes vigtigt at være godt hydreret før behandlingen. Tunge måltider bør undgås umiddelbart inden sessionen.

Under NMS-behandlingen

Under behandlingen kan du sagtens ligge og høre musik og slappe af imens du får behandlingen.

De 5 sidste minutter af din behandling slår maskinen automatisk over på et restitueringsprogram, så du ikke er øm i musklerne efter behandling.

 

Efter NMS-behandlingen

Efter NMS-sessionen (Muskel- og Contouring-programmer) kan du sagtens tage til almindelig træning, da maskinen sætter et 5 minutters restitueringsprogram automatisk på, før den afslutter behandlingen som fjerner eventuel ømhed i muskulaturen.

Efter en NMS-session har musklerne brug for næringsstoffer til genoprettelse, og derfor er de kostmæssige tiltag, der følger med NMS-programmet, afgørende for optimale resultater.

Hvad kan NMS ellers anvendes til?

Til genoptræning efter skade eller operation

Efter skader eller operation er der ofte nedsat muskelfunktion, muskelstyrke og muskelmasse. Med NMS kan du træne specifikke muskler effektivt og tidligt i forløbet, hvilket kan forkorte genoptræningsforløbet.

Genoptræning efter neurologiske skader

Ved at anvende NMS under den neurologiske genoptræning, kan du stimulere den ønskede muskelaktivering under specifik og funktionel træning samt ved træning af dagligdagsfunktioner. Du kan med NMS reducere spasticitet ved at hæmme muskelaktiviteten i den spastiske muskel.

NMS kan i princippet kun anvendes til at træne musklerne, hvis nervevævet er intakt, men for nogle vil man kunne øge muskelkraften i muskler, hvor nerven kun er delvist ødelagt og derved genvinde nogen styrke og funktion.

Mange oplever ved genoptræning med NMS, at de ikke bliver lige så udmattede som ved ‘almindelig’ styrketræning.

Restituering

NMS kan effektivt benyttes til at øge cirkulationen lokalt i vævet/musklen.

Derved fremmes bortskaffelsen af mælkesyre og affaldsprodukter, og muskelstivhed reduceres.

Du kan derved hurtigere restituere fra hård træning eller konkurrence.

 

Smertebehandling

Vi kan symptombehandle smerter effektivt med vores NMS elektriske muskelstimulering. Vi kan smertelindre ved at “bedøve” området ved at påvirke følenerverne i området.

Ved NMS (Neuro-Muskulær Stimulation) af muskulaturen i området, kan udskillelsen af endorfiner (kroppens egen naturlige “morfin”) øges, og du opnår herved smertelindring i timerne efter behandlingen.

Smertebehandling med NMS (Neuro-Muskulær Stimulation) kan sammenlignes med at tage smertestillende medicin. Det lindrer smerten i en periode, men det påvirker ikke årsagen til smerten.

Suppler din behandling med

Infrarødt saunatæppe

Oplev færre smerter, mindre træthed og meget mere energi
Infrarød saunatæppe giver sundhed for din krop

Infrarødt saunatæppe giver sundhed for din krop ved at afspænde led, muskler og væv. Temperaturen kan justeres op til 85 grader for intens udrensning. Føl en fantastisk velvære og fornyet energi efter behandlingen.

Fordele:

 • Udrensning: Dyb udrensning af affaldsstoffer.
 • Led og muskler: Øget blodcirkulation modvirker ømhed.
 • Forbrænding & detox: Øger stofskiftet og forbrænder kalorier.
 • Hudkvalitet: Forbedrer hudens elasticitet og renser porerne.
 • Immunforsvar: Styrker immunsystemet gennem opvarmning.
 • Energi og søvn: Bedre søvnkvalitet og øget energi.

Priser:

 • Pris pr. behandling: 799,-
 • 5 x behandlinger: 3995,- (Introtilbud: 2995,-)
 • 10 x behandlinger: 7990,- (Introtilbud: 5300,-)

Vigtigt:
Undgå brug af infrarødt saunatæppe, hvis du er gravid, ammer, bruger kobberspiral, har høj feber, hjertesygdom eller pacemaker, eller har store åbne og/eller betændte sår.

Er Infrarød Sauna farlig? Nej, modsat ultraviolette stråler er infrarøde stråler ikke farlige. De er helt naturlige og den samme type varme, som vores krop udstråler og som vi kender fra solen. Varmen trænger dybere ind i kroppen end traditionel sauna varme, hvilket gør den mere effektiv.

Hvordan foregår en NMS-behandling?
Når du ankommer til klinikken, vil vores personale tale med dig om dine ønsker for behandlingen og om, hvilke områder på kroppen du ønsker styrket.

Du får udleveret tøj, som du skal anvende til din NMS-behandling. Herefter påsætter vi NMS-dragten med de elektriske pulser, kaldet Neuro-Muskulær Stimulation, som genererer en dyb intens og kompleks muskelkontraktion og arbejder på alle kroppens områder, du ønsker styrket. Du vil mærke de elektriske impulser som en summende fornemmelse og små “stød”, der aktiverer musklerne til at spænde op (supramaksimale muskelkontraktioner) NMS behandling er 100 % smertefri. Du vil ikke opleve nedetid, hvilket gør det muligt for dig at vende tilbage til daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Dog kan det være, du får en god dyb nattesøvn, da alle dine muskler har været på hårdt arbejde

Hvordan kan NMS styrke sener og ledbånd?
Ikke alene arbejder NMS® på muskler og fedt. Det aktiverer også mere end 350 beskyttende sener og ledbånd, hvilket bidrager til kroppens samlede styrke og modstandskraft. Ud over alt dette øger NMS® iltoptagelsen til kroppens væv og forbedrer hudens kvalitet.
Hvorfor er NMS anderledes end andre lignende behandlinger?

Takket være NMS’ unikke elektriske udstyr, herunder et underkropsbælte (til baller og lår), en vest (til mave, bryst og ryg), et mavebælte og to armremme, er NMS® den eneste enhed i verden, der leverer en så intens puls på så mange kropsdele .

 

NMS & træning

Du kan træne i dit fitnesscenter, som du plejer, men har du været til en NMS Muskeltræning, anbefaler vi, at du venter med træning til dagen efter, så kroppen får lov til at restituere.

Nye klienter giver vi 50 % på den første behandling.

Det er vigtigt for os, at alle får mulighed for af afprøve vores nye behandlinger. Derfor giver vi alle nye klienter muligheden for at komme og prøve vores nye NMS til halv pris, før du beslutter dig for, om du ønsker et forløb hos os.

Hvor mange behandlinger skal jeg vælge?

NMS er meget effektivt, så du vil hurtig se resultater. Vi anbefaler at gennemgå 1 til 2 behandlinger om ugen i de første 2 måneder for en komplet kropstransformation. Derefter anbefaler vi at forsætte med NMS 2 til 3 gange per måned for at opretholde dit resultat.

NMS kan kombinere de 6 forskellige programmer

Ved din første behandling vil vi gennemgå det rette forløb til dig, så du får det mest optimale ud af din NMS-behandling. Vi kan kombinere vores forskellige programmer, så du f.eks. starter med Muskeltræning og afslutter med Toning eller Bækkenbundsbehandling. Det kan også være et mix mellem Cellulitis & Toning program. Vi har også klienter, som ønsker lidt ekstra tid. Alt dette drøfter vi på din første konsultation i klinikken.

Er der noget, jeg skal medbringe før behandling?

Du skal blot huske at drikke vand inden behandling.Vi har alt, du skal bruge til din behandling.

NMS er den eneste teknologi i verden, som er i stand til at forbrænde både Subkutant & Visceralt fedt
Visceralt fedt er det ”usunde fedt”, som findes omkring organer i maven, blandt andet lever og tarme. Det viscerale fedt øger kronisk inflammation, blodpropper og risikoen for diverse livsstilsygdomme.
NMS vs. EMSculpt (elektromagnetiske pulserende felter)
Elektromagnetiske felter skaber en meget synlig, men overfladisk vibration med begrænset indvirkning på musklerne. Denne vibration trænger dog ind i de subkutane hudlag med en toning og drænende effekt. Der er faktisk en høj efterspørgsel efter elektromagnetiske felter, i særdeleshed blandt kvinder på udkig efter en forbedring af cellulitefordybningen. NMS giver mulighed for et decideret Cellulitis-program ved hjælp af den Neuro-Muskulære Stimulation/puls. Den Neuro-Muskulære Stimulation/puls trænger ind i huden og de øverste lag af musklen med en tonende effekt. De Neuro-Muskulære Stimulation/pulsindstillinger er beregnet til at fremkalde en “piskesmældsfornemmelse” og til at nedbryde de ansvarlige adipocyt klynger appelsinskal-aspektet.
NMS vs. EMS PRO

NMS-behandling føles mere behagelig. EMS PRO anvender elektroder, der transmitterer en simpel bifasisk strøm. Pulsen er mere brutal. Hvorimod den  NMS Neuro-Muskulære Stimulation/puls takket være rampeparameteren er mere progressiv. Dette gør det muligt at opnå højere intensitet uden fornemmelsen af ubehag og/eller overbelastning.

NMS behandling er dybere. EMS PRO bifasisk puls kan kun trænge igennem musklen med maksimalt 350 μs (4/6 cm 1,5/2,5 tommer), hvorimod NMS Neuro-Muskulære Stimulation/puls kan trænge ind i musklen med helt op til 650 μs (omkring 15/20 cm 6/7 tommer). Med EMS PRO kan der i løbet af 40 min. opnås op til 25.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Ved NMS opnås der helt op til mellem 60.000-120.0000 muskelsammentrækninger på 30 min.

En EMS PRO behandling tager 40 min. / NMS 30 min., inkl. 5 min. Recovery program (restitutionsbehandling).

NMS giver meget effektive resultater. NMS er den eneste teknologi i verden, der kan forbrænde det indre viscerale fedt.

NMS er stærkere. Effekten af NMS Neuro-Muskulære Stimulation/puls er radikalt anderledes og mere effektiv end effekten af en klassisk EMS PRO bifasisk puls. Faktisk overføres den Neuro-Muskulære Stimulation/puls til musklerne via sensorer, hvorimod EMS PRO anvender simple elektroder. NMS-sensorerne sender Neuro-Muskulær Stimulation/puls som en intens og konstant strøm af energi, der trænger dybt ind i musklerne.

NMS er mere fleksibel. Takket være NMS softwaren er det muligt at justere og tilpasse de forskellige programmer, så behandlingen kan ”skræddersys” til hver enkelt klient. Ved den enkelte behandling kan fremskridt på intensiteten opnås i løbet af hver behandling og for hver muskelgruppe for sig. Dette giver mulighed for at opnå gradvist utrolige effekter på præstationsniveauer.

Hvem må ikke få behandling?

Som udgangspunkt kan de fleste anvende NMS.

Dog er der nogle undtagelser, hvor behandlingen ikke kan gennemføres. Det er f.eks., hvis du har epilepsi, brok, tuberkulose, diabetes, tumor, pacemaker, stærk blødningstendens, virus eller bakterieinfektion. Er du under 18 år? Så kræves forældres samtykke. Hvis du er i kemobehandling for kræft, har en kobberspiral eller har metalgenstande indopereret.

Hvorfor skal du vælge vores klinik?

Hos La Concordia giver vores sundhedsfaglige personale dig en tryg og god oplevelse. Baseret på viden og erfaringer kan de fortælle dig alt det, du skal vide omkring dine behandlinger. Derudover kan du få vejledning omkring, hvor ofte du skal have behandlinger for at opnå den ønskede effekt.

Bestil tid til en behandling på en af vores klinikker

Du kan vælge mellem tre klinikker, der ligger i henholdsvis København, Odense og Silkeborg. Uanset hvor du bor i landet, kan du derfor komme til en klinik i nærheden af dig.

Bestil tid nu

Bestil tid til Neuro-Muskulær Stimulation behandling hos La Concordia

Vi glæder os til at se dig.