Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Før og efter billeder

Se de flotte resultater

Johan på 14 med eksem

“La Concordia, jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte. Det er det vildeste, hvad det har gjort for min søn på 14 år. Johan lider af børneeksem, og det har i rigtig lang tid været meget slemt. Væskende, med sår, rødt og meget kløende. Det har påvirket hele hans person og humør.

Efter bare 1 behandling var det markant pænere flere steder på kroppen, og kløen var allerede bedre efter 4-5 timer.

Pt. er han igennem 8 behandlinger, og rigtig meget af eksemen er væk. Han har fået meget mere overskud, efter han er startet i behandlingen. Det er top professionelt på klinikken, og min søn er meget glad og tryg ved at komme i klinikken. Det har mine varmeste anbefalinger!”

Vibeke

“Stor tak til La Concordia ❤️❤️ I fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har gennem mange år døjet med en voldsom migræne og har gået på hovedpinecenteret. De har ikke kunne hjælpe mig, optimalt. Har taget en del medicin, som ikke har været godt for min krop. Men efter jeg har fået 5 behandlinger, er mit medicinforbrug blevet minimeret. Jeg har tabt mig 21 kg på 5 mdr., og sidegevinsten er, at jeg ikke har fået løs hud og uden appelsinhud 🤗 På grund af det har jeg fået min livsglæde tilbage ❤️ Tak til alle de dejlige mennesker, jeg møder, i La Concorde i København ❤️🙏

Diverse før/efter