Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Derma Pen behandling

“DIN HUD ER UNIK”

Edite

Din behandler: Edite

 

Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

Min mission som kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.

For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste service, samt at vi lytter til og rådfører os med dig inden for hudpleje.

 

Din behandler: Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.

Er Derma Pen behandlingen for dig?

Denne behandling er til dig med problemstillinger som hyperpigmentering, uensartet hud struktur, dybe rynker, ar og ardannelse samt store porer og strækmærker.

Derma Pen stimulerer væksten af kollagen og celledannelse i huden, ogsåkendt som collagen inductions therapy. Et forløb med DermaPen har en tydelig regenererende og udglattende effekt på huden.

 

Behandlingen indeholder: 

  • Dobbelt afrens
  • Desinficering af huden
  • Påførelse af produkt, som skal indsluses i huden
  • DermaPen
  • Afsluttes med beroligende maske og dagprodukter
  • Vi anbefaler forløb på ca 3- 8 behandlinger med 3 uges til 1 måneds mellemrum.
Environ

Sådan virker behandlingen

 

Derma Pen er microneedeling therapy.

Mikroneedeling er også kendt som kollagen inductions therapy. Denne teknik danner tusindvis mikrokanaler i huden, som stimulerer huden til at danne kollagen og andre vækstfaktorer.

Derved dannes mere og stærkere kollagen og elastin. Mikrokanalerne dannes ved brug af en elektrisk pen, som hurtigt og ved vertikale gentagelser danner mikroskopiske små huller i huden.

Vi  arbejder med Derma Pen, der har 16 nåle, som laver mikrokanaler i huden fra 0.25 – 1.5 mm dybde.

Resultatet af behandling med Derma Pen

 

Med dette forløb er resultaterne til både at se og føle på. Du vil opleve en umiddelbar opstrammende effekt, se færre linjer og rynker, få en mere ensartet hud struktur/tone og mindre pigmentering. Har du arvæv efter acne, er der også her gode resultater, glattere hud og mindre arvæv.

 

Behandlingens varighed: 60 min

Pris: 1.999 kr

Du kan også købe klippekort til 4x behandlinger

Pris: 5.999 kr (Spar 2.000 kr)

}

Book online

}

Book online