Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

iS Clinical FIRE & ICE

Dokumenteret ansigtsbehandling, som får din
huds ungdommelige glød tilbage

Dine fordele

Fordelene ved Fire & Ice-ansigtsbehandlingen

iS Clinical og Fire & Ice Facial vil mindske rynker og fine linjer i dit ansigt, samtidig med den afgifter og udrenser i dybden. Du vil opleve, at din hud vil føles blødere, og at.huden udglattes. Behandlingen fremmer hudforyngelse, og sikrer langvarige resultater. Ansigtsbehandlingen passer godt til alle former for hudtyper.

Iskugler vil afkøle hudens væv og medfører en øjeblikkelig reduktion af temperaturen, som resulterer i en sammentrækning og afslapning af blodkarrene, stimulerer mikrocirkulationen og forbedrer hudens funktion. Med Iskugler opnås bedre iltet blod, der cirkulerer hurtigere, og mere effektivt renser for toksiner.
Iskugler vil forbedre din huds fasthed og elasticitet samt give nyt liv til dine hudceller.
 
 

iS Clinical og Fire & Ice-ansigtsbehandlingen er populær af mange grunde, herunder følgende:

 • Fantastisk velvære og et øjeblikkelig resultat
 • Forbedring af uren hud/akne
 • Reducerer og minimerer porer
 • Booster cellefornyelsen
 • Genopbygning og styrkelse af træt og medtaget hud
 • Giver huden den smukkeste glød.
 • Markant forekomst af pigmentpletter, fine linjer, rynker og ar.
 • Er antiinflammatorisk, svampedræbende og helende.
 • Hjælper med at behandle hyperpigmentering og rosacea.

Produkter kan købes i La Concordia.

 

Her kan du se resultatet af en behandlinge før og efter

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan få glæde af denne behandling?

Denne behandling er gavnlig og effektiv for både mænd og kvinder i alle aldre og hudtyper. Det er en kraftfuld behandling, der skaber gode resultater i din hud. iS Clinical og Fire & Ice-ansigtsbehandlingen mindsker forekomsten af ​​fine linjer og rynker, mens den udglatter, blødgør og tilskynder til cellulær fornyelse. Denne 2-trins, professionelle- og berømthedsgodkendte ansigtsbehandling fugter og
renser også tilstoppede porer i dybden, hvilket gør den ideel til enhver hudtype og alder.

 • Tegn på aldring
 • Hyperpigmentering, acne ar, solpletter
 • Ujævn hudfarve
 • Tilstoppede porer
 • Tørhed
Er der bivirkninger ved Fire & Ice?

I modsætning til invasive peelinger resulterer Fire & Ice Facial ikke i nogen peeling eller nedetid. Du kan gå tilbage på job efter behandling.

Hvor mange behandlinger anbefales

Dette vil blive besluttet i din indledende hudkonsultation, afhængigt af dine hudproblemer og
målsætning. Det sundhedsfaglige Team hos La Concordia vil udarbejde en personlig
behandlingsplan, der passer til dine behov. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi generalt 5
behandlinger fordelt på 2 månder, med 1 behandling hver 14 dag. fortsat pleje derhjemme, er den
bedste investering du kan gøre for at vedligeholde din hud.

Hvor længe tager behandlingen?

iS Clinical og Fire & Ice Ansigtsbehandlingen varer fra 30-45 min., alt efter om du ønsker en kombipakke, f.eks.med vores saunatæppe eller Cryo Face Glow.

Hvilke Ingredienser bruger vi i vores ansigtsbehandling?

Med den legendariske Hollywood iS Clinical og Fire & Ice Facial behandling fra IS Clinical, tilbyder La Concordia nu vores kunder en behandling, der hurtigt og sikkert genopretter og forynger huden uden nedetid eller peeling.

Opnå det bedste resultat med supplerende behandlinger

De fleste opnår det bedste resultat ved at kombinere iS Clinical og Fire & Ice Facial med vores Cryo Face Glow.

De 2 behandlinger arbejder godt sammen for det perfekte resultat, afhjælper hudproblemer, små ar, ujævn og grov hud, store porer, opstrammer huden, stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduktionen.

Herudover øges blodgennemstrømningen og cirkulationen i huden. Denne proces ilter blodet og leverer helbredende enzymer og næringsstoffer tilbage til det behandlede område.

Det hjælper også med at dræbe evt. skadelige infektioner eller hudlidelser forårsaget af bakterier, virus eller svamp, som ikke hører hjemme i hudvævet.

Efter behandlingen opnåes en mere fast, glat og elastisk hud med den smukkeste glød.

Kan alle få behandling?

iS Clinical og Fire & Ice er velegnet til alle hudtyper selv de mest sarte.

Gravide og kvinder, som ammer, må gerne få behandling. Der ligger dokumentation for, at ingen af produkterne gå i blodbanerne

Har du fået Kosmetisk Makeup med tatovering, skal der gå 3 dage

Personer med aktive bakterier som for eksempel forkølelsessår i udbrud kan ikke få behandling

Forløb til Akne

Ønsker du en akne-behandling, foreslås et fem måneders forløb. Har du tendens til akne eller akneudbrud, kan iS Clinical og Fire & Ice benyttes som kur jævnligt, og i kombination med vores Cryo Face behandling er den virkelig effektiv for at holde udbrud nede og derved formindske risiko for ardannelse senere hen.

Hjemmebehandling

Hjemmebehandling er nøglen til at forlænge og forstærke resultatet og er den bedste investering for at vedligeholde din hud. Vi anbefaler at supplere med vores unikke hudplejeprodukter fra iS Clinical. Vores behandler vi sørge for, at du får de rette produkter med hjem, der vil være mest effektive for dig.

Info om vores produkter:
iS CLINICAL er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. Det er dokumenteret, at iS CLINICALs produkter kan penetrere ned og virke på celleniveau. Den specialudviklede frugtsyrebehandling er baseret på sukkerrørsekstrakt. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker. Derudover fremmer den fornyelsen af celler.

Hos La Concordia tilbyder vi nu den anerkendte Hollywood-favorit iS Clinical og Fire & Ice

Resurfacing Facial er en vidunderligt foryngende behandling, der bygger bro mellem en mild ansigtsbehandling og en invasiv peeling, uden nedetid. Mød din nye yndlings ansigtsbehandling. iS Clinical og Fire & Ice er en flertrinsbehandling, der renser i dybden, genopliver og forynger din huden – skønhedsprodukter til at levere en række forskellige hudfordele.

1. FIRE

Den første maske er den kraftfulde Intensive Resurfacing Masque, den såkaldte ”Fire-maske” Denne eksfolierende maske virker ved at give ansigtet et boost af retinol, botaniske syrer, kaolinler og andre antioxidanter som vitamin B3 for at udglatte, afgifte og skabe mere ensartet hud. Masken peeler overfladen af din hud, fjerner døde hudceller, og igangsætter processer i din hud, bl.a. cellefornyelse og produktion af kollagen og elastin. Alt imens den spreder denne rare varme over din hud.

2. ICE

Den anden maske er den lindrende såkaldte ”Ice-maske”. Denne maske beroliger, og hydrerer din hud med hjælp fra aloe-vera og Hyaluronsyre, Grøn te-ekstrakt, lakridsrodsekstrakt, vindruekerneekstrakt, og rosmarinekstrakt. Disse ingredienser arbejder på at fugte, berolige og køle din teint ned. Ud over to professionelle behandlingsmasker vil du undervejs opleve, at dine sanser vækkes til live, da der under behandlingen afgives aromaer af varm kanel og frisk mynte. iS Clinical og Fire & Ice afsluttes med lækre sera og effektive cremer.

Fire & ice

Efterbehandling

Hjemmepleje er nøglen til at forlænge og forstærke resultatet

Hos La Concordia kan du købe de bedste produkter fra iS CLINICAL

Bestil tid nu

Bestil tid til iS Clinical Fire & Ice behandling hos La Concordia

Vi glæder os til at se dig.