Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

La Concordia franchise

Franchise klinik i Køge

Liane og Tim byder hjerteligt velkommen til Cryoterapi hos La Concordia Køge

Vi glæder os rigtig meget til at gøre en forskel for mennesker med smerter og udfordringer af forskelig art. Vi er begge meget begejstret for Cryoterapi og har begge mærket markante bedringer af de udfordringer, der var.

Vi er stolte af at blive en del af La Concordia familien. Vi vil på klinikken i Køge også have ansatte med sundhedsfaglig bagrund, bl.a. fysioterapeut m.v.

 

Liane

Jeg er Franchisetager/partner af La Concordia klinikken her i Køge, sammen med min mand Tim. Jeg glæder mig utroligt meget og brænder for at hjælpe rigtig mange mennesker med bl.a. smertelindring, hudsygdomme og fysisk og psykisk velvære på allerbedste vis. Jeg bruger også selv Cryosauna så tit som mulig. Jeg har i 10 år lidt af slemme kroniske nervesmerter i mine ben og fødder. Uro i benene/restless legs og måtte hver aften tage piller og bruge recovery pants. Dette resulterede i bl.a. urolig og dårlig nattesøvn.

Jeg døjede også med en skulderskade fra min fortid som frisør, som gav mig smerter og udfordringer i min hverdag. Så da min mand fortalte mig om cryobehandlinger, tog vi til La Concordia i København og prøvede deres medicinsk godkendte Cryosauna. Vi blev taget virkelig godt imod og fik god vejledning. Allerede efter bare 1 fullbody cryobehandling mærkede jeg markant bedring af nervesmerterne og sov roligere og dybere.

Jeg var med det samme STOR fan. Jeg tænkte, at når det kan hjælpe mig til et bedre liv for krop og sjæl uden smerter ønskede jeg at guide og hjælpe andre mennesker til også at få bedre livskvalitet. Ydermere giver det mig et fantastisk boost af velvære og god energi. Min hud er blevet meget blødere, forynget og opstrammet. Appelsinhud på baller og lår er nu formindsket markant.

Jeg glæder mig til at modtage og hjælpe klienter i vores nye klinik.

(Jeg er certificeret Cryobehandler.)

 

Tim

Jeg er Franchisetager/partner af La Concordia klinikken her i Køge, sammen med min hustru Liane.

Jeg læste om Cryoterapi ifbm nervesmerter, og vi tog straks til La Concordia Kbh så min kone kunne prøve, og allerede efter første behandling kunne hun sove igennem hele natten. Jeg selv var meget nervøs, da jeg tager blodfortyndende medicin og har en kunstig hjerteklap. De
undersøgte det og sagde god for det, Cryoterapi går kun lige under huden og ikke helt ind i kroppen.

Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder og har arbejdet fuldtid i en del år med klienter, både som træner og kostvejleder. Derudover har jeg styrketrænet og været i et træningscenter mange år af mit liv. Jeg har løbet en del, både halvmarathon og OCR-løb.

Jeg kender til vigtigheden af at holde sin krop i gang, når man bliver lidt ældre og det kan træning, god kost, og Cryoterapi gøre. Det handler om at få stresset sin krop på en kontrolleret og kortvarig måde Kulde i cryokammer giver kroppen et kontrolleret chok/stress, og efter det bliver kroppen opbygget stærkere, og man har bare en vidunderlig følelse bagefter.

Jeg bruger Cryosauna til restitution efter træning og så har det hjulpet en del på min migræne. Jeg sover bedre og udover det er huden bare blevet pænere, og så er det en fantastisk følelse.

OG så aktiverer kulden det ”brune” fedt, der hvor kroppens brændselsceller er, dvs vores forbrænding bliver boostet og sat i gang.

(Jeg er certificeret Cryobehandler)

 

Telefon:
42 70 09 69

 

Adresse:

La Concordia Køge
Astersvej 23 D
4600 Køge
Køge

Vil du vide mere om franchise?

Så læs mere om Danmarks eneste cryosauna, registreret af sundhedmyndighederne.