Registreret i Lægemiddelstyrrelsen

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

La Concordia cryoterapi

Cryosauna er blevet populær af en grund

Hvad kan du forvente af en behandling med cryosauna?

Ikke nok med at det er en spændende oplevelse – så kan det bogstaveligt talt hjælpe med at forynge din hud og dit velvære! Afhængigt af dit personlige mål, vil du opleve at din hud bliver opstrammet, kropssmerter bliver lindret drastisk og at din forbrænding boostes. Når du træder ud af vores luksuriøse klinikker vil du føle dig forfrisket og høj på energi. Men det er langt fra alt!

Oplev den luksuriøse frysende lykkefølelse på din egen krop. Du træder ud høj på energi og med fornyet overskud. Oplevelsen føles kold, men ikke på samme måde som at hoppe i koldt vand, da det er en tør kulde din krop udsættes for.

\

Under en cryo behandling bliver din krop udsat for op til minus 140 grader i 3 minutter, hvilket fører til en lang række fysiske-og mentale fordele. Selvfølgelig under sikker og professionel vejledning af vores personale.

\

Det bedste resultat opnås med 1 til 2 dage imellem hver behandling i opstartsfasen.

Vores JUKA Cryosauna, som er den eneste medicinsk godkendte Cryosauna i Danmark, er anerkendt og testet som en af de allerbedste på markedet de sidste 20 år.

Vi får mange spørgsmål om bl.a. cryosauna gør ondt, kan man få behandling hvis man ammer, har skruer eller andre metaldele i kroppen. Derfor kan du med fordel kigge inde på vores ‘ofte stillede spørgsmål’ og se om du kan få svar på dit spørgsmål der. Ellers er du mere end velkommen til at give os et kald i den klinik der er nær dig eller skrive os en mail. 

Spar 33% på cryobehandling

Som ny kunde kan du få 3 x cryo behandlinger. Inkluderet i forløbet får du en behagelig opstartskonsultation med en af vores professionelle cryo behandlere på 15 minutter, som vil guide dig igennem processen og besvare de spørgsmål du måtte have.

Prøv 3 x cryosauna behandlinger for kun 999 kr.