Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

La Concordia cryoterapi

Cryosauna er blevet populær af en grund

Forkæl din krop og sjæl med Cryobehandlinger

Mistrives du i hverdagen pga. stærke smerter i muskler og led?

Er du træt af din appelsinhud på ballerne, eller kunne du tænke dig et nyt energi-boost til både kroppen og sindet?

Så bør du helt klart overveje at prøve en cryobehandling, der gennem kraftig men kortvarig nedkøling får filtreret dit blod for toksiner og affaldsstoffer med et hav af gavnlige effekter til følge.

Hos La Concordia tilbyder vi professionelle behandlinger til ethvert behov. Vi gør en dyd ud af, at alle vores behandlinger bygger på et videnskabeligt funderet grundlag, så du er garanteret en god og langvarig effekt af behandlingen.

Derfor har vi kun nogle af de bedste, certificerede behandlingsmaskiner til rådighed, ligesom vores personale er sundhedsfagligt uddannet.

Hvad kan du forvente af en behandling med Cryosauna?

Ikke nok med at det er en spændende oplevelse med cryosauna. Behandlingen kan bogstaveligt talt hjælpe med at forynge din hud og din velvære. Afhængigt af dit personlige mål vil du opleve, at din hud bliver opstrammet, kropssmerter bliver lindret drastisk, og din forbrænding boostes. Når du træder ud af vores luksuriøse klinik, vil du føle dig forfrisket og høj på energi. Men det er langt fra alt!

Oplev den luksuriøse frysende lykkefølelse på din egen krop. Du træder ud høj på energi og med fornyet overskud. Oplevelsen føles kold, men ikke på samme måde som at hoppe i koldt vand, da det er en tør kulde din krop udsættes for.

\

Under en cryobehandling bliver din krop udsat for helt ned til minus 140 grader i 3 minutter, hvilket fører til en lang række fysiske-og mentale fordele. Det foregår alt sammen under tryg og professionel vejledning af vores dygtige personale.

\

Vi anbefaler 1 til 2 behandlinger pr. uge i opstartsfasen.

Vores Cryosauna er en af få medicinsk registrerede Cryosaunaer i Danmark og anerkendt og testet som en af de allerbedste på markedet de sidste 20 år.

Hvad gør Cryosauna ved kroppen?

Mange forbinder cryoterapi som noget spændende, mystisk og måske lidt farligt. For hvad sker egentlig med kroppen, når den bliver udsat for så massiv en kulde?

Grunden til, at behandlingerne er så effektive, skyldes i høj grad det ekstreme chok, din krop bliver udsat for inde i kabinen.

Når din krop bliver eksponeret for temperaturer, der rækker helt ned til -140 grader, går den straks i alarmberedskab. Alt blodet bliver kanaliseret over til kroppens indre organer for at sikre deres overlevelse.

I denne proces bliver blodet filtreret for affaldsstoffer og toksiner, og det fungerer derfor som en form for effektiv detox-kur.

De gavnlige effekter af dette bliver bl.a. smertelindring i muskler og led, øget kollagenproduktion for en strammere og flottere hud – Cryosauna kan lidt sammenlignes med fedtfrysning, som dog er mere centreret omkring et lille område på kroppen.

Endelig giver det også øget stofskifte, som over tid kan bruges til at sikre et vægttab.

De helbredsmæssige effekter

Når du udsætter din krop for gentagne behandlinger, vil du over tid få gavn af en lang række helbredsmæssige effekter, som du vil kunne mærke rent fysisk.

 • Smertelindring – det er videnskabeligt bevist, at cryoterapi er et effektivt middel til at reducere smerter i kroppens muskler og led. Derfor bruger mange kronisk syge patienter, fx gigtpatienter, behandlingerne for at få fornyet overskud i hverdagen. Også patienter med fibromyalgi kan få glæde af en smertelindring, der giver ny energi og muligheder for at tage mindre medicin. På lang sigt kan det betyde, at du også får reduceret dine bivirkninger efter medicinbrug. Der er derfor rigtigt mange fordele at hente, hvis du overvejer at afprøve cryoterapi som en mulig behandling.
 • Maksimering af atletisk ydeevne – for dig, der elsker at dyrke sport, præstere og opnå nye resultater, er der også gode nyheder at hente fra videnskaben. Undersøgelser viser nemlig, at behandlingerne er med til at reducere din opfattelse af smerte, mindsker lokal hævelse og forøger din fysiske ydeevne. Alt dette er med til at fremme dine præstationer inden for sporten, så du kan slå nye rekorder.
 • Mindskelse af symptomer på angst og depression – psykiske lidelser som angst og depression er begge en af vor tids store udfordringer. Selvom koden endnu ikke er knækket for at kunne behandle sygdommene effektivt, er der en lang række midler, der afhjælper på symptomerne – heriblandt cryoterapi. Forskning viser, at behandlingerne kan reducere symptomer på angst og depression med helt op til 50 %. Det kan derfor være et fint supplement til fx psykofarmaka.
 • Øget blodcirkulation – det hurtige skift mellem temperaturer er for alvor med til at øge din blodcirkulation, så smerter og betændelse reduceres. Derudover kan en øget blodcirkulation sørge for, at du bedre kan få varmen og opnår bedre træningsresultater.

De skønhedsmæssige effekter af behandlinger i Cryosauna

Ud over de åbenlyse helbredsmæssige effekter af terapiformen må man ej forglemme det kosmetiske aspekt i det. Mange vælger at ty til behandlingsformen, da det skaber effektive og langvarige effekter, hvis behandlingerne gentages med faste intervaller.

Når du gennemgår en cryobehandling, vil det resultere i:

 • Øget kollagenproduktion – kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner og byggesten. Den spiller mange forskellige roller, men i huden står den for at holde den elastisk, fast og erstatte døde hudceller. En øget kollagenproduktion efter en behandling vil derfor efterlade dig med en forynget hud, der er strammet op og lækker at se på. Af samme grund er cryoterapi et effektivt middel til behandling af cellulitis.
 • Øget stofskifte – under nedkølingen bliver din krop udsat for en slags chok, der gør, at din forbrænding forøges. Behandlingen øger også stofskiftet over tid, så du får en hurtigere og mere effektivt forbrænding. Derfor kan cryoterapi anbefales for dig, der ønsker et varigt vægttab. Men husk på, at behandlingsformen aldrig vil kunne erstatte en sund kost og motion. Se det i stedet som et vigtigt supplement til at nå dit mål om et vægttab.

Cryo skridt for skridt

Hvis du aldrig har prøvet en behandling af cryo før, er der sikkert en masse spørgsmål, der melder sig. For hvordan foregår det egentlig i praksis – og er der noget særligt, du skal være opmærksom på?

For at imødekomme dine mange spørgsmål har vi hos La Concordia udarbejdet en kort guide omkring hele forløbet både op til, under og efter behandlingen i cryosauna, så du kan blive klædt ordentligt på, inden du bestiller tid.

 • Før behandlingen – Der er afsat 10 minutter til din intro konsultation.
  Vores sundhedsfaglig personale vil fortælle dig alt om Cryoterapi og sørge for det rette behandlingsforløb for netop dig. Du vil få udleveret en samtykkeerklæring. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til vores dygtige personale. Inden du skal ind i saunaen, vil du få oplyst, hvordan din krop vil reagere, og hvilke fysiske symptomer, du vil mærke. Behandlingen er ganske ufarlig, men derfor er det stadig rart at vide, hvad du går ind til, så du kan få en god og tryg oplevelse.
 • Under behandlingen – selve behandlingen foregår inde i en kabine, hvor din krop vil blive udsat for temperaturer helt ned til -140 grader. Du vælger selv, om du foretrækker at stå helt nøgen eller iført en bikini eller almindeligt undertøj. Behandlingen varer kun 3 min. og gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv, og du vil få den skønneste lykkefølelse i kroppen efter behandlingen.
 • Vores helkrops Cryoterapi stimulerer en KÆMPE LYKKEFØLELSE. Nedkølingen sker ved hjælp af nitrogen, men det er 100 % ren luft, der kommer ind i kabinen. Vores Cryosauna er medicinsk certificeret og registreret, så der er ingen risiko ved denne behandling.
 • Cryobehandling kickstarter en ”reparationsproces” i kroppen (regenerering). Du vil mærke den bløde nitrogendamp på kroppen. Det vil ikke føles ubehageligt, da der er tale om en blød og tør kulde, og du bliver ikke våd. Behandlingen fremskynder desuden en anti-inflammatorisk respons i kroppen, hvor du vil opleve stimulering af dit stofskifte samt få sat gang i din forbrænding.
 • Efter behandlingen – Når din behandling på de 3 minutter er overstået, tilbyder vi en frisk vitaminbooster, som fylder dig med vitaminer og mineraler, mens du kan sunde dig i en varm morgenkåbe. Det tager din krop et par minutter at justere og vende tilbage til sin normale temperatur. I løbet af denne tid vil nyopfrisket blod strømme tilbage i arme og ben, hvilket får dine vener til at udvide sig og forbedre den samlede cirkulation. Det er normalt, at din hud ser rød ud, og/eller at en prikkende fornemmelse opstår i hele kroppen. Du opfordres til at påklæde dig og bevæge dig rundt, så din krop kan genvinde sin normale temperatur og fuldt ud opleve de forskellige fordele, Du kan fortsætte din dag, helt som du normalt ville gøre. Du vil opleve at efter din behandling vil regenereringsprocessen fortsætte i din krop i ca. 24 timer efter.

Husk på, at vi har alt, du skal bruge til behandlingen i klinikkerne.

 

Hvorfor skal du vælge vores klinik?

I dag findes der flere forskellige udbydere af cryoterapi i Danmark, der først nu for alvor er ved at finde fodfæste som behandling her i landet. Hos La Concordia adskiller vi os fra de andre, fordi vi er din garant for kvalitet og professionalisme.

Når du vælger behandling gennem vores klinik, kan du derfor altid se frem til:

 • Behandlinger med videnskabelig evidens – for os på klinikken er det alfa og omega, at der ligger videnskabelige beviser for de effekter, vi lover vores kunder. Derfor er du som kunde hos os garanteret cryoterapi ved den rette temperatur i overensstemmelse med forskningsdata.
 • Registreret klik i Styrelsen for Patientsikkerhed – Vi er registrerede af Styrelsen for patientsikkerhed. 
 • Sundhedsfagligt personale – for at give dig en tryg og god oplevelse har vi ansat det dygtigste sundhedsfaglige personale, der med deres viden og erfaringer kan fortælle dig alt det, du skal vide omkring dine behandlinger. Derudover kan du få vejledning omkring, hvor ofte, du skal have behandlinger for at opnå den ønskede effekt.

JUKA Cryosauna til medicinsk brug – til vores behandlinger gør vi brug af en sauna fra mærket JUKA. JUKA Cryosauna er medicinsk registreret cryosauna i Danmark og bliver brugt i mere end 65 lande. Den er både anerkendt og testet på markedet i mere end 20 år, og du er derfor garanteret de bedste rammer for din cryoterapi.

 • Behandling af reumatiske og degenerative sygdomme
 • Smerte i rygsøjlen
 • Skuldersmerter
 • Akut diskopati
 • Degenerative sygdomme
 • Cryoterapi med øje for klimaet – hos La Concordia tror vi på, at helbred, skønhed og klimabevidsthed alle sammen kan følges ad. Derfor har vi en miljøbevidst tilgang til vores cryobehandlinger, der betyder, at vi bruger nitrogen til sænkning af temperaturen.

Vær opmærksom på “snyd og svindel” inden for cryo-universet

Cryoterapi åbner døre for en masse nye behandlingsmuligheder. Der er derfor rigtig mange, der kan få glæde af effekterne ved en kropsnedkøling. Desværre florerer der en masse ukorrekte oplysninger på internettet og hos visse andre virksomheder, der tilbyder cryobehandlinger.

For at helgardere dig selv bedst mod “snyd og svindel”, er det derfor vigtigt at have én tommelfingerregel in mente. Alle videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at de gavnlige effekter ved cryoterapi opnås ved temperaturer på mellem -110 og -160 grader. Finder du derfor en klinik, der tilbyder resultater ved ikke så lave temperaturer, er det en god idé at spørge ind til, om de har et videnskabeligt belæg for det.

Hos La Concordia håber vi på, at flere vil få øjnene op for de mange gavnlige effekter og fordele ved at bruge cryoterapi.

Bestil tid til en behandling på en af vores klinikker

Inden du booker en tid til din næste behandling, kan du hos La Concordia vælge mellem tre klinikker, der ligger i henholdsvis København, Odense og Silkeborg. Uanset hvor du bor henne i landet, kan du derfor komme til en klinik i nærheden af dig.

Bestil tid allerede i dag – enten alene eller i selskab med en god veninde, mor, søster eller bror.

Er du i tvivl om, hvorvidt Cryosauna er den rette løsning for dig?

Vi får mange spørgsmål, fx om behandlingen gør ondt? Om man kan få behandling når man ammer? Og om man bør undgå behandling hvis man har skruer eller andre metaldele i kroppen? Derfor kan du med fordel gå ind på vores ‘ofte stillede spørgsmål’ og se om du kan få svar på dit spørgsmål der.

Du er også velkommen til at læse vores seneste nyheder og artikler, hvor vi deler seneste viden om Cryoterapi.

Ellers er du mere end velkommen til at give os et kald i den klinik, der er nær dig, eller sende os en mail.

Lyder det som noget for dig?

Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 22 22 97 og tage en snak med os, om at blive franchisepartner eller send os en mail via nedenstående knap. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.