Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

La Concordia cryoterapi

Cryoterapi behandling – Få det bedre med Cryosauna

Cryoterapi bliver mere og mere populært

Har du nogensinde hørt om cryoterapi?

I disse år er kryoterapi blevet en populær behandling i Danmark – og med god grund. Med professionelle cryobehandlinger kan du nemlig tage hånd om din sundhed og skønhed på én og samme tid. De få behandlinger, der skal til, kan hjælpe dig med alt lige fra gigtsmerter til bedre vægttab.

Hos La Concordia tilbyder vi Cryoterapi, på dansk kaldet kryoterapi, med medicinsk anerkendt udstyr.

Vores dygtige, sundhedsfaglige personale står klar til at hjælpe dig, så du bliver klar til en tur i vores cryosauna. Alle vores behandlinger er baseret på et videnskabeligt grundlag, og du er derfor garanteret de bedste resultater.

Hvad er Cryoterapi (Kryoterapi)

Kryoterapi er en hypotermisk behandling af kroppen. Med andre ord betyder det, at din krop nedkøles i en cryosauna, hvor du står i en kabine. Kroppen udsættes for en temperatur på -140 grader i op til 3 min.

Det er en kold fornøjelse, men behandlingen tager udgangspunkt i tør kulde, og du vil derfor ikke føle kulden lige så meget, som hvis du dykkede ned i en balje med koldt vand.

Når kroppen bliver udsat for så massiv en kulde, sker der rigtig meget på kort tid. Kroppen vil reagere med det samme ved at føre alt blodet mod kroppens indre organer for at beskytte dem bedst muligt mod nedkølingen.

Det vil medføre, at affaldsstoffer og toksiner filtreres fra i blodet, inden det bliver ledt tilbage, hvor det kom fra. En chokbehandling som denne er derfor både kort men særdeles effektiv, hvis du ønsker hurtigere resultater – på baggrund af videnskabelig evidens.

Er det første gang, du skal prøve behandlingsformen? For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du i opstartsfasen får gentaget din behandling med 1-2 dage mellem hver cryoterapi.

Vores Cryosauna, som er certificeret medicinsk udstyr med dokumenteret effekt, er anerkendt og testet som en af de allerbedste på markedet de sidste 20 år.

Hvilke fordele er der ved Kryoterapi behandling?

Behandlingerne giver utroligt mange fordele både for dit fysiske helbred men også dit ydre. Blandt de mest væsentlige er:

 • Smertelindring – noget af det mest invaliderende i hverdagen er smerter, og de kommer i mange forskellige forklædninger. Det er videnskabeligt påvist, at cryoterapi er med til at lindre flere former for smerter – det gælder både gigtsmerter men også andre former for smerter, fx efter intensiv træning.
 • Forbedring af atletisk ydeevne – ønsker du rent fysisk at kunne præstere bedre under dine træninger og kampe, så er behandlingen den oplagte vej at gå. De kolde behandlinger reducerer din opfattelse af smerte, mindsker lokal hævelse og forøger din fysiske ydeevne samt minimerer smerte hvis du har ondt i muskler og led. Alt dette er videnskabeligt bevist og tilsammen gør det, at du kommer til at stå stærkere end nogensinde, når sejren eller træningsmålet skal nås.
 • Afhjælper inflammatoriske tilstande – over 700.000 mennesker i Danmark har gigt. Gigt er et af de mange kroniske sygdomme, som desværre mange må lære at leve med på godt og ondt. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du er én af dem, der dagligt må bide tænderne sammen for at holde smerterne ud. Cryoterapi afhjælper nemlig inflammatoriske tilstande i kroppen og giver samtidig smertelindring, så du kan få fornyet energi og overskud.
 • Opstramning af hud – slip af med den triste appelsinhud og få glæde af en opstrammende behandling, der gør dig klar til sæsonens kommende strandture. Under behandlingen øges kollagenproduktionen i kroppen, og det er netop kollagen, der er nøgleordet til en flot og stram hud. Effekterne efter behandlingen ses tydeligt på de billeder, du finder her på vores hjemmeside.

Øget forbrænding i kroppen – når du får en kryoterapi behandling, vil du på blot 3 min. forbrænde alt imellem 400 og 800 kcal. Det er svært at begribe, at det rent faktisk kan lade sig gøre, når temperaturen er lav nok. Men udover den tydelige her-og-nu-effekt giver cryoterapi god mening som behandling for dig, der ønsker langvarige resultater i form af et varigt vægttab. Gentagende behandlinger giver dig nemlig et højere stofskifte og dermed en hurtigere forbrænding. Dermed kan cryoterapi virke lidt som fedtfrysning på hele kroppen.

Hvordan foregår en cryobehandling i praksis?

Er det første gang, du skal prøve cryoterapi, har du sikkert masser af spørgsmål. For hvordan er det nu lige, at det foregår?

Inden du går i gang med din kryoterapi behandling skal du møde op ca. 10-15 min. før den aftalte tid. Her vil du blive bedt om at udfylde en egenerklæring inden behandlingen og få god vejledning omkring, hvordan du skal forholde dig inde i kabinen.

Det er rart at få gennemgået hvilke fysiske symptomer, du vil opleve, så du er forberedt og kan få en god og tryg oplevelse.

Under selve behandlingen vil du stå i en kabine, hvor temperaturen falder til -140 grader. Behandlingen tager kun 3 min. og er derfor hurtigt overstået.

Til behandlingen kan du medbringe bikini eller almindeligt undertøj, morgenkåbe, tæppe, strømper, sutsko og handsker.

Cryoterapi medfører at forbrændingen øges, og kalorier forbrændes individuelt afhængigt af alder og BMI. Alt dette på blot 3 min., og det er derfor et stort chok at udsætte sin krop for. Inden du bestiller en tid til en cryobehandling, er det derfor vigtigt, at du tager dine forbehold.

Lider du af blodsygdomme, hjerteproblemer eller har forhøjet blodtryk, er det desværre ikke sundhedsmæssigt forsvarligt at få cryoterapi. Det samme gælder desuden, hvis du er gravid eller ammer. Du kan læse meget mere om dette på vores hjemmeside.

Hvem kan få glæde af cryobehandlinger?

De dokumenterede virkninger af cryoterapi er brede, og derfor er der rigtig mange grupper, der kan få glæde af den. Måske er du én af dem?

 • Gigtpatienter – forskning fra USA viser, at 70% af gigtpatienterne oplever en betydeligt mindre smerte efter en fuldkrops cryoterapi behandling. Mindre smerter betyder, at gigtpatienter nedsætter deres medicinforbrug og kan påbegynde en genoptræning og deltage i flere aktiviteter i hverdagen. Samtidig er et mindre medicinforbrug også med til at reducere bivirkninger som følge af medicinen. Alt i alt er der altså mange fordele at hente, hvis du er gigtpatient og overvejer at prøve cryoterapi.
 • Personer med fibromyalgi – fibromyalgi er en reumatologisk sygdom, der viser sig ved muskel- og ledsmerter, træthed, hovedpine og fysiske begrænsninger i hverdagen. Det er gennem studier blevet påvist, at behandlingen har en virkning mod sensorisk smerteopfattelse. Derfor kan personer der lider af fibromyalgi få glæde af den smertelindring, som kan opnås gennem gentagende kryobehandlinger. Smertelindringen kan give dig fornyet overskud og energi i hverdagen, som du kan bruge på at dyrke dine venskaber, fritidsaktiviteter m.m.
 • Personer ramt af depression og angst – både depression og angst er et af de helt store folkesygdomme i vores generationer. Det er endnu svært at knække koden til en god behandling, men det er påvist, at cryoterapi faktisk reducerer symptomer på både angst og depression med 50%. Behandlingerne kan derfor ses som et supplement til psykofarmaka, der kan lette symptomerne og give mere overskud i hverdagen. Når symptomerne lettes, kan det ligeledes være nemmere at komme igennem et terapeutisk forløb ved en psykolog.
 • Sportsudøvere og atleter – når det gælder om at præstere bedst muligt, er træning og vedholdenhed nøgleordene til de bedste resultater. Men du kan med fordel supplere disse med cryoterapi, for denne behandling er med til at forbedre din fysiske ydeevne, når din næste rekord skal slås. På den måde gør du kroppen klar ved at reducere dens opfattelse af smerte og mindske hævelser, der kan stå i vejen for dine mål.
 • Personer med ønske om en skønnere, sundere og slankere krop – et skønt ydre er vigtigt, så du kan stråle af selvtillid hvad end det er på arbejdet, på studiet eller til en vigtig jobsamtale. Med behandlingen får du de bedste betingelser for en sund og afbalanceret krop. Den øgede kollagenproduktion strammer din hud op fra top til tå, så du slipper af med den irriterende appelsinhud. Det øgede stofskifte hjælper dig godt på vej mod et varigt vægttab, så du kan indfri dine mål om drømmekroppen hurtigst muligt. Husk på, at cryoterapi blot er et supplement til motion og en sund, varieret kost.

Hold øjne og ører særligt åbne overfor svindel

Cryoterapi er en fantastisk behandlingsform, der rummer så mange unikke fordele og muligheder. Desværre er der flere hjemmesider og virksomheder, der spreder misinformation om det videnskabelige grundlag bag behandlingsformen.

Husk på, at der udelukkende er videnskabelig evidens for, at cryoterapi virker ved temperaturer på -110 til -160 grader. Er der virksomheder, der lover effekter ved temperaturer, der bevæger sig udenfor denne skala, skal du råbe vagt i gevær. For at helgardere dig kan du spørge ind til, om de kan sende noget videnskabeligt evidens, der ligger til grund for det, de skriver på deres hjemmeside.

Hos La Concordia tager vi stærkt afstand fra disse virksomheder og internetsider, og vi anbefaler derfor altid vores forbrugere at undersøge og dobbelttjekke enhver påstand, der strider imod den videnskabelige evidens.

Få glæde af professionel Cryoterapi hos La Concordia

Hvis du har mod på at prøve de mange gavnlige effekter af cryoterapi på din egen krop, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos La Concordia tilbyder vi ikke bare gode behandlinger med mærkbare effekter. Vi giver dig en god oplevelse med certificeret udstyr og fagudannet personale.

Der er derfor mange grunde til, hvorfor du skal booke en tid på vores klinik:

 • Cryoterapi på et videnskabeligt grundlag – vi har videnskabelige studier og evidens for, at de metoder, vi benytter os af her på klinikken, har en effekt for dig som forbruger. Vi er derfor din bedste garant mod snyd og svindel, og du kan være sikker på, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.
 • Registreret klinik i Styrelsen for Patientsikkerhed – i skrivende stund er vi stolte af at kunne oplyse, at vi er er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det giver dig en god garanti, når du køber cryo behandlinger hos os.
 • Dygtigt, sundhedsfagligt personale ved hånden – vores faguddannede kolleger står klar til at hjælpe med at give gode råd, forberede dig på behandlingen og give rådgivning om, hvor mange behandlinger du optimalt set bør have for at kunne se resultater.
 • En af markedets bedste cryosaunaer til medicinsk brug – vi går op i, at du får den bedste cryobehandling. Derfor benytter vi os udelukkende af cryomaskiner fra det anerkendte mærke JUKA, der er i brug i mere end 65 lande verden over. JUKA er medicinsk registreret og bliver brugt inden for hospitalssektoren. Vi har derfor stor tillid og gode erfaringer med at bruge det til vores cryoterapi på klinikken.

Sundhed og klimabevidsthed går hånd i hånd – du kan med god samvittighed gå igennem cryoterapi hos La Concordia. Vi gør nemlig en dyd ud af at tilbyde miljøbevidste behandlinger til vores kunder. Derfor bruger vi nitrogen til nedkøling i vores cryobehandlinger.

Arrangementer og events med cryoterapi

Der er stadig mange, der ikke kender til behandlingen, og som derfor heller ikke har prøvet det før. Derfor vælger mange at arrangere events som fx firmadage eller polterabender med cryosaunaen som omdrejningspunkt.

Langt de fleste vil måske finde det en smule grænseoverskridende at prøve cryoterapi for første gang. Derfor kan det løftes til en sjov, fælles oplevelse, som I kan dele med hinanden internt. Måske får nogen af jer smag for mere?

Udover arrangementer kan behandlingen med fordel gives i gave – det kan være til din mor, bror, søster eller bedste veninde. Sammen kan I få en hyggelig dag ud af det, hvor I starter med en cryobehandling og evt. kan fortsætte videre med andre wellness-behandlinger eller en lækker frokost inde i byen.

Vælg mellem tre klinikker fordelt i hele landet

Hos La Concordia har vi klinikker i både København, Odense og Silkeborg, og vi er derfor tilgængelige for kunder i hele landet. Uanset hvor du bor, kan du derfor få glæde af vores professionelle cryoterapi og medicinsk registrerede cryosauna med dokumenteret effekt.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores kryoterapi behandlinger, priser eller dets effekter på kroppen? Hos La Concordia står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om cryobehandling er noget for dig.

Spar 33% på cryobehandling

Som ny kunde kan du få 3 x cryo behandlinger. Inkluderet i forløbet får du en behagelig opstartskonsultation med en af vores professionelle cryo behandlere på 15 minutter, som vil guide dig igennem processen og besvare de spørgsmål du måtte have.

Prøv 3 x cryosauna behandlinger for kun 999 kr.