Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål & svar på cryosauna

Hvad er cryosauna?

Cryobehandling er en avanceret form for kuldebehandling, der tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. Affaldsstoffer og toksiner filtreres fra, før blodet strømmer tilbage til muskler og hud. I denne proces forbrændes kalorier og fremmer kollagenproduktionen, når kroppen igen varmes op.

Hvem kan få hjælp af cryosauna?

Alle. For elitesportsudøvere er Cryosauna en stor gevinst, da hurtig restitution er altafgørende for præstationsevnen. Men mange andre har også stor glæde af denne form for kuldeterapi.

Mange gigtramte bruger f.eks cryobehandling, fordi den virker anti-inflammatorisk. Men behandlingen bliver i dag benyttet meget bredt af mennesker med mange forskellige behov. Det gælder professionelle atleter, fitness-entusiaster og folk med kroniske smertesygdomme som f.eks leddegigt.

Må man gerne få Cryobehandling hvis man ammer?
Ja, du må gerne få cryobehandling når du ammer.
Hvor ofte skal man have behandling for at få den mest optimale virkning?

1 til 2 gange om ugen

Vi anbefaler, uanset dit ærinde, at du giver dig selv en start med 2 behandlinger inden for samme uge, for at opnå det bedste resultat. Så er du i gang og kan fornemme, se og måske endda måle resultater. Alt afhængig af om dit mål er smertelindring, generelt velvære – eller reduktion af appelsinhud.

Gør cryosauna ondt?

Nej. Cryobehandling gør ikke ondt. I behandlingen anvender vi den bedste JUKA CRYOSAUNA på markedet. Den har været anerkendt siden 1998, og anvendes også af kendte verdensstjerner og atleter verden over.

Vores JUKA CRYOSAUNA er en “lukket source” og man er ikke i direkte kontakt med nitrogen. Under selve behandlingen er der ingen smerter eller ubehag. Og der vil aldrig ske forfrysninger.

Må jeg få behandling hvis jeg har menstruation?

Ja

Må jeg få behandlinger hvis jeg har brystimplantater, skruer, stomipose, kunstige hofter eller knæ?
Ja
Må man få behandling, hvis man er blevet opereret?

Ja, det må man gerne. Behandlingen med JUKA Cryosauna kan med fordel benyttes, når man netop har gennemgået en operation, idet man gennem behandlingen opnå lindring af smerter, hurtigere heling af kroppen og nedbringer hævelser.

Hvor gammel skal man være for at må få behandlingen?

Man skal være fyldt 15 år.
Vi har også børn der har fået behandling det kræver en accept fra deres forældre.

Hvem må ikke få cryobehandling?

Ikke egnet klienter:

  • Klienter der er i kemoforløb,
  • Klienter der har fået konstateret graviditet, pacemaker, hjertesygdomme, svær diabetes 1. Epilepsi