Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Hos La Concordia har vi erfaring med at hjælpe klienter med alt fra restitution efter elitesport og at afhjælpe klienters smerter efter skader til at give smertelindring til personer med kroniske smerter såsom slidgigt.

Netop fordi cryoterapi er både skånsomt og effektivt, er det en god alternativ behandling til personer, som lider af slidgigt.

Hvis du døjer med slidgigt og leder efter alternative behandlingsmuligheder, kan du kontakte os i dag for at høre mere om dine muligheder for behandling i vores effektive cryosauna.

Du er også velkommen til at kigge vores kundeanmeldelser igennem, da vi har flere personer med slidgigt, som har oplevet en forbedring af deres dagligdag og givet os samt vores behandling en anbefaling.

Louise fik en bedre hverdag på trods af slidgigt

En af de personer, Cryoterapi har hjulpet, er Louise, som siden hun var 14 år har haft slid- og leddegigt og en smertefuld hverdag. Efter 8 behandlinger har Louise fået en bedre og smertefri hverdag.

Se hendes video nedenfor.

 

Slid- & leddegigt Knæ- & hofteskader Vægttab

Louise har haft smerter i hele kroppen siden hun var 14 år gammel. Hun har slid- og ledgigt og havde en masse skader i hofte, knæ og ryg. Efter kun 8 behandlinger, var Louise smertefri og har fået en dejlig overraskelse af et vægttab.

Jeg har tabt mig 49 cm fordelt over hele kroppen og har tabt mig 6 kg og er gået 2 buksestørrelser ned.

Gigt rammer mange danskere – lad os hjælpe dig!

Gigt er desværre en lidelse, som rammer omtrent hver ottende dansker, hvilket er overraskende mange. Da der bor godt og vel 5,9 millioner mennesker i Danmark, svarer det til, at ca. 740.000 danskere lever med slidgigt.

Hvis du er en af de mange personer, der døjer med leddegigt, slidgigt eller lignende lidelser, bør du overveje alternative behandlinger. Det gælder især, hvis du allerede har prøvet med medicin, kiropraktor, lægebesøg og andre ting for at afhjælpe dine gigtsmerter.

Når du vælger La Concordia til din cryobehandling, får du løbende hjælp af en af vores medarbejdere, der har den rette sundhedsfaglige baggrund til at kunne bistå dig både før, under og efter behandlingen. At vælge denne form for behandling virker måske grænseoverskridende, men det er en teknologi, der er kommet for at blive. Cryoterapi er nemlig en både skånsom og effektiv behandlingsform, og vi har kliniske beviser for, at behandlingen har en effekt.

Læs videre i denne artikel for at blive klogere på, hvordan du også kan bruge cryoterapi som alternativ behandling af slidgigt, leddegigt og andre reumatiske sygdomme.

Hvad kan du gøre, hvis du først har fået gigt?

Desværre kan gigt ikke helbredes. Når først man har fået gigt, handler det derfor om at lære at leve med sygdommen. Der findes et væld af forskellige gigtsygdomme – mere end 200 forskellige diagnoser – men fælles for alle lidelserne er, at de bl.a. kaldes for reumatiske sygdomme.

Gigtsygdomme kan ramme flere forskellige dele af kroppen, men fællesnævneren er også, at de påvirker bevægeapparatet, hvilket vil sige, at de påvirker patientens evne til at bevæge sig. Det er, fordi gigt vedrører muskler, sener, knogler og led.

Da gigt ikke kan helbredes, men kun behandles, og man kun kan få smertelindrende medicin, kan det være svært at se lyset for enden af tunnelen, når først man har fået stillet diagnosen.

Du kan enten vælge den traditionelle behandling med smertelindring og at have fokus på træning, kost og smertehåndtering, men hvis du gerne vil prøve noget andet, er cryoterapi et oplagt valg.

Behandling i cryosauna er smertelindrende og giver bl.a. mere energi. Så kan du bedre overkomme de daglige udfordringer, selvom du lever med gigt og smerter på grund af lidelsen. Dine smerter bliver lindret, da cryobehandlingen går ind og påvirker din krop og aktiverer dens funktioner. Dette bevirker bl.a., at du får øget din blodcirkulation, får en bedre iltning af blodet og opnår en øget kollagenproduktion. Derudover har du glæde af mindskelse af smerter og betændelse, og behandlingen giver dig også et boost af endorfiner.

Alternative behandlingsformer angående slidgigt og andre reumatiske sygdomme er værd at prøve, uanset om du lige har fået konstateret gigt, eller om du har levet med lidelsen i lang tid.

De gode fordele ved at vælge cryobehandling

Mange af vores klienter har døjet med smerter på grund af gigt af forskellig art og forskellige steder på kroppen. Hvis du kigger vores kundeudtalelser, vil du finde flere eksempler på klienter, som er blevet mere smertefrie, efter de har fået behandling på vores klinik.

Cryoterapi, der foregår ved en temperatur på ca. -140 grader, virker måske lidt afskrækkende på de mennesker, der aldrig kunne forestille sig at være vinterbader. Men fordi det foregår via stillestående luft og ikke koldt vand, der bevæger sig og omslutter kroppen, virker det ikke lige så koldt, som det lyder.

Selvom cryoterapi som alternativ behandling af bl.a. slidgigt indebærer, at du skal have næsten alt tøjet af, er det en god oplevelse, da vores personale er professionelt, venligt og hjælpsomt og behandler alle vores klienter med diskretion.

Slidgigt kan som sagt ikke kureres, men det kan behandles. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan afhjælpe slidgigtssmerter med vores alternative behandling, kan du læse vores opsummerende punkter nedenfor:

 • Giver fornyet energi og velvære
 • Forbrænder 400-800 kalorier
 • Giver en forbedret nattesøvn
 • Mindsker led- og kropssmerter
 • Har en anti aging-effekt
 • Reducerer træthed og stress
 • Efter endt behandling kan du fortsætte din dag som normalt
 • Cryobehandling gør ikke ondt
 • På trods af den meget lave temperatur føles det ikke SÅ koldt

Alternativ behandling mod bl.a. slidgigt og leddegigt

Som du vil se, hvis du læser vores gode kundeudtalelser, er der flere af vores klienter, der har haft problemer med gigt.

Det omfatter slidgigt, leddegigt og andre gigtlidelser. Hos La Concordia har vi haft kunder, der har oplevet en forbedring af deres hverdag, og som har lidt af slidgigt et eller flere steder på kroppen. Vores kunder har blandt andet haft problemer med:

 • slidgigt i nakken
 • slidgigt i hoften
 • slidgigt i fingrene
 • slidgigt i knæene

Cryoterapi er en oplagt mulighed, hvis du leder efter alternative behandlingsformer af f.eks. slidgigt i hoften og andre bevægelige dele af din krop. Det er en fordel, hvis du er meget hæmmet i dagligdagen og har svært ved at motionere, være sund og holde vægten, fordi du døjer med smerter og stivhed i kroppen.

Det er nemt at få behandling i vores cryosaunaer. Du booker bare en tid, møder op til den aftalte tid, og nyder behandlingen, der tager blot 3 minutter. I forbindelse med din allerførste behandling på vores klinik vil vi gennemgå cryobehandlingen med dig, og sammen med dig planlægger vi dit forløb.

Uanset om en klients behandling er for at lindre smerter, modvirke inflammation, mindske appelsinhud eller noget helt andet, anbefaler vi altid vores klienter, at de booker to tider i samme uge. Dette er for at sikre, at behandlingerne har den størst mulige effekt. Hvis du eksempelvis ønsker at tabe dig, vil du nemt kunne måle og ofte også se synlige resultater efter blot to behandlinger.

Vi står klar til at tage en snak med dig om din gigt og dine ønsker til resultaterne, og så skal vi nok komme med vores bedste anbefaling.

Behandling der kan bruges af alle – med eller uden gigt

Mange forskellige klienter kommer til os for at få hjælp. Klienternes baggrund, alder, køn, behov og behandlingsforløb er en unik kombination, og vi tager derfor højde for lige netop den enkelte klients behov, ønsker og muligheder.

Cryoterapi som en alternativ behandling af bl.a. slidgigt, er ikke noget nyt her hos os. Dog er hver klient og deres sygdomshistorik forskellig, og derfor kan effekten af Cryoterapi også være forskellig. Vi giver ingen direkte garantier for, at Cryoterapi kan hjælpe dig, hvis du har slidgigt. Vi har dog en god historik af kunder, der gennem årene er kommet til os med slidgigt og har oplevet en mindre smertefri hverdag efter at have startet i behandling hos os.

Ud over at hjælpe klienter med slidgigt har vi hos La Concordia også hjulpet klienter med at mindske smerter, afhjælpe stivhed i led og muskler, mindske inflammation, øge blodcirkulationen og bidraget til at atleter får en hurtigere restitution. Da gigtlidelser er særlige lidelser, som kræver en god indsats for at holde smerterne i skak og leddene bevægelige, er vores cryosaunaer en oplagt mulighed.

Cryoterapi er dermed en behandlingsform, der kan anvendes af alle. Så hvis du har en bestemt gigtlidelse, vil vi også meget gerne hjælpe dig med at få et bedre liv med gigten. Nogle af vores klienter nævner specifikt, at deres gigtsmerter er blevet mindre, efter de fik behandling hos os, og det er vi glade for at have medvirket til. Vi vil også gerne mindske dine smerter i f.eks. knæ, fingre, nakke, hofter, skuldre og ankler – så tag endelig kontakt til os per telefon eller ved at udfylde kontaktformularen, såfremt du har nogle spørgsmål.

Hos La Concordia er det nemt at booke en tid her på vores hjemmeside. Du kan booke en eller flere tider i København, Odense, Silkeborg, Hillerød, Vejle eller Slangerup.

Sikker og troværdig behandling

Hos La Concordia anvender vi JUKA Cryosauna på vores klinikker. Vi er også eneforhandler og distributør af dette system, og det er vi, fordi det er et lukket, sikkert og pålideligt system, der har gode egenskaber og er sikkert at bruge.

Systemets gode egenskaber omfatter bl.a., at det har:

 • en jævn kuldefordeling
 • en elektronisk lift
 • et alarmsystem
 • et sikkerhedssystem
 • fuldautomatisk betjening
 • en udsugningsventil

Ud over at selve det cryosystem, som vi bruger, er sikkert, er vores virksomhedskoncept også troværdigt. Vi er registreret hos både Styrelsen for Patientsikkerhed samt hos Lægemiddelstyrelsen, og vores personale er uddannet til at håndtere vores maskiner. Klinikmedarbejderne er klædt godt på rent fagligt, sådan at de kan hjælpe dig med ikke blot at få cryoterapi som alternativ behandling af bl.a. slidgigt, men også sådan, at de kan rådgive dig og foreslå en behandlingsplan.

Du fortjener at få lindret dine smerter, så hvis du er klar til at afhjælpe dine gigtsmerter med vores alternative behandling, kan du booke en tid hos os i dag. Hvis du er i tvivl om noget, kan du også ringe eller skrive til os.