Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Mindre fedt
Flere muskler

En ny teknologi til ikke-invasiv kropsformning.

 

Hvad er Neuro-muskulær stimulation?

Glem alt, hvad du ved om elektrisk muskelstimulering (EMS) og elektromagnetiske felter… NMS®, Neuro- muskulær Stimulation, er en ny ikke-invasiv teknologi til formning af kroppen, der er sikker, utroligt kraftfuld og vil fuldstændig transformere din krop på kun få sessioner*. NMS® bruger en kompleks form for elektrisk puls kaldet neuro-muskulær puls, som genererer en dyb, intens og gentagen muskelkontraktion. NMS® tilbyder 6 forskellige programmer, der giver alle mulighed for at vælge og kombinere de bedste muligheder for at nå deres egne mål meget hurtigt. Programmerne inkluderer:  Formning, Muskelopbygning, Cellulitebehandling, Restitution, Drænage, Styrkelse af bækkenbunden.

Hvorfor er NMS® anderledes?

Neuro-muskulær pulsen genererer mange flere muskelkontraktioner end andre teknologier, der bruger simpel EMS (elektrisk muskelstimulation) eller elektromagnetiske felter. Neuro-muskulære pulser er også stærkere, samtidig med at de er meget behagelige.  En 30-minutters NMS®-session genererer i gennemsnit 60.000 supramaksimale muskelkontraktioner på hver muskelgruppe. Indtil nu har EMS-enheder, også kaldet elektrostimulationsenheder, givet begrænsede resultater med hensyn til muskelvækst på grund af den simple form for elektrisk strøm, der anvendes (bifasisk). Faktisk kræver forskellige elektrostimulationsenheder, at du udfører en specifik træning, når du bruger dem (aktiv elektrostimulation), hvilket kan være meget krævende og upraktisk. For nylig er elektromagnetiske stimuleringsenheder dukket op på markedet. Denne teknologi overfører en elektromagnetisk bølge til huden og skaber en vibration, der er meget synlig, men overfladisk. Neuro-muskulær pulsen vil tillade dig at opnå resultater, der aldrig før er opnået. En 30-minutters session genererer i gennemsnit 60.000 muskelkontraktioner uden anstrengelse og uden sved. Disse kontraktioner kaldes supramaksimale. De er meget stærkere end den højeste spænding, din muskel normalt kan udøve og holde under normale forhold (maksimale frivillige kontraktioner). NMS®-pulsen er dybere, stærkere og mere behagelig.

Hvordan virker det?

Når vi beslutter os for at trække en muskel sammen, sender vores hjerne et elektrisk signal til musklen via motorneuroner. Neuro-Muskulær Stimulation efterligner denne naturlige mekanisme, men i en meget mere kompleks og kraftfuld form, med skabelsen af supramaksimale muskelkontraktioner.

EN REKORDDYBDE PÅ 20 CM/8 TOMMER
Påvirket af gentagne sammentrækninger nedbrydes muskelfibre for at genopbygge sig selv og øge i størrelse i dagene efter. Denne proces er ofte forbundet med ophobning af mælkesyre i musklen, der kan forårsage muskelsmerter. Det anbefales at strække sig efter sessionen, som du ville gøre for enhver anden sportspraksis, hvor musklerne er kraftigt involveret. Derudover er det obligatorisk at undgå enhver form for sport op til 24 timer efter en NMS®-session for at give musklerne tid til at hvile og reparere sig.

EN 30-MINUTTERS NMS®-SESSION SVARER TIL EN 4-TIMERS TRÆNING, UDEN ANSTRENGELSE

Fordele ved NMS® for kroppen
Når muskler trækker sig sammen, sker der samtidig en metabolisk udveksling i de omgivende fedtvæv for at frigive energireserver for at nære musklerne. Disse hurtige metaboliske reaktioner i fedtceller reducerer kropsfedt. Det er værd at bemærke, at takket være en pulsdybde på 650 mikrosekunder (15-20 cm/7-8 tommer) er NMS® den eneste teknologi i verden, der er i stand til at isceral fedt. NMS® er den eneste teknologi i verden, der er i stand til at forbrænde både subkutant og visceralt fedt.

Ikke alene arbejder NMS® på muskler og fedt. Det aktiverer også mere end 350 beskyttende sener og ledbånd, hvilket bidrager til kroppens samlede styrke og modstandskraft. Ud over alt dette øger NMS® iltoptagelsen til kroppens væv og forbedrer hudens kvalitet. Derudover, takket være dets unikke elektriske udstyr, herunder et underkropbælte (til baller og lår), en vest (til mave, bryst og ryg), et mavebælte og to armremme, er NMS® den eneste enhed i verden, der leverer en så intens puls på så mange kropsdele.

Ofte stillede spørgsmål

NMS® programmer
  • FORMNING: Indikeret til kontrolleret muskelopbygning og generel toning, er dette program specifikt skabt for at forbrænde fedt og omforme kroppen med magre og veldrejede muskler. MUSKEL: Dette program er det stærkeste. Det transmitterer korte og intense bølger af neuro- muskulær puls, hvilket giver en eksplosiv type kontraktion, der inducerer meget hurtig muskelhypertrofi.
  • CELLULITE: Dette program sender en bølge til huden, der nedbryder de adipocytter, der er ansvarlige for appelsinhudseffekten. Samtidig toner bølgen de øverste lag af musklerne.
  • DRAINAGE: Dette program bruger en blid impuls til at aktivere lymfedræning i de nedre lemmer. 30 minutter af denne dræning svarer til 4 timers gang. Dette program er ideelt for personer med vandretention eller blodcirkulationsproblemer.
  • RESTITUTION: Dette program producerer blide muskelkontraktioner for at hjælpe med at komme sig efter muskeltræthed og genvinde muskelstyrke efter træning, konkurrence eller anden fysisk aktivitet. Dette program kan også bruges til at træne personer, der har brug for funktionel muskelgenopretning efter længerevarende inaktivitet.
  • BÆKKENBUNDSSTYRKNING: Dette program er ideelt for kvinder efter fødslen for at styrke musklerne i perinealområdet. Det er også nyttigt for mænd og kvinder, der ønsker at forebygge eller reducere symptomer på urininkontinens.
Før og efter

NMS®-programmer er så effektive, at du vil se resultater fra den første session. Vi anbefaler at gennemgå 2 sessioner om ugen i 2 måneder for en komplet kropstransformation. Vi anbefaler at fortsætte med NMS® regelmæssigt for at opretholde din form. NMS®-sessioner er velegnede til mænd og kvinder, der ønsker at forbedre deres fysiske tilstand. Der er ingen aldersbegrænsning, og meget få kontraindikationer.

NMS® FULL BODY

NMS® FULL BODY er den mest kraftfulde enhed i sortimentet. Neuro-muskulær pulsen transmitteres til muskelgrupperne af 20 neuro-muskulære sensorer. Disse sensorer får strøm fra hovedenheden, hvilket giver mulighed for at modtage kunder hele dagen med maksimal styrke. De 20 sensorer gør det muligt for maskinen at arbejde på alle kropsdele PÅ SAMME TID: quadriceps, hamstrings, adduktorer, baller, mavemuskler, skrå mavemuskler, brystmuskler, ryg, lænd, biceps, triceps. NMS® Full Body leveres med et mavebælte samt en vest, hvilket giver dig mere fleksibilitet med, hvordan du behandler dine kunder afhængigt af deres morfologi og mål.
For første gang nogensinde en teknologi, der tillader at arbejde på hele kroppen på kun 30 minutter med en utrolig intensitet.

NMS® FULL BODY + TESLA

NMS® FULL BODY kan opgraderes med 2 TESLA-APPLIKATORER. Tesla-applikatorerne leverer et kraftigt elektromagnetisk felt (så højt som 2 Teslas) til ballerne for at maksimere dræning, og og reducere appelsinhud. Dette er en fordel, især når du bruger Cellulite- og Drainage-programmerne.

Bestil tid nu

Bestil tid til Neuro-Muskulær Stimulation behandling hos La Concordia

Vi glæder os til at se dig.