Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Få lavet Cryo behandling hos Laconcordia

Få lavet Cryo behandling hos Laconcordia

Forkæl din krop og sjæl med Cryo behandlinger

Ikke nok med at det er en spændende oplevelse med cryosauna, så kan det bogstaveligt talt hjælpe med at forynge din hud og din velvære. Afhængigt af dit personlige mål, vil du opleve at din hud bliver opstrammet, kropssmerter bliver lindret drastisk og at din forbrænding boostes. Når du træder ud af vores luksuriøse klinik, vil du føle dig forfrisket og høj på energi. Men det er langt fra alt!

Oplev den luksuriøse frysende lykkefølelse på din egen krop. Du træder ud høj på energi og med fornyet overskud. Oplevelsen føles kold, men ikke på samme måde som at hoppe i koldt vand, da det er en tør kulde din krop udsættes for.

Hvad siger vores kunder på Trustpilot?

De helbredsmæssige effekter

  • Smertelindring – det er videnskabeligt bevist, at cryoterapi er et effektivt middel til at reducere smerter i kroppens muskler og led.
  • Maksimering af atletisk ydeevne – for dig der elsker at dyrke sport, præstere og opnå nye resultater, er der også gode nyheder at hente fra videnskaben.
  • Mindskelse af symptomer på angst og depression – psykiske lidelser som angst og depression er begge et af vor tids store udfordringer.
  • Øget blodcirkulation – det hurtige skift mellem temperaturer er for alvor med til at øge din blodcirkulation, så smerter og betændelse reduceres.

Hvorfor skal du vælge vores klinik?

I dag findes der flere forskellige udbydere af cryoterapi i Danmark, der først nu for alvor er ved at finde fodfæste som behandling her i landet. Hos La Concordia adskiller vi os fra de andre, fordi vi er din garant for kvalitet og professionalisme.

Når du vælger behandling gennem vores klinik, kan du derfor altid se frem til:

R

Behandlinger med videnskabelig evidens

– for os på klinikken er det alfa og omega, at der ligger videnskabelige beviser for de effekter, vi lover vores kunder. Derfor er du som kunde hos os garanteret cryoterapi ved den rette temperatur i overensstemmelse med forskningsdata.

R

Sundhedsfagligt personale

For at give dig en tryg og god oplevelse har vi ansat det dygtigste, sundhedsfaglige personale, der med deres viden og erfaringer kan fortælle dig alt det, du skal vide omkring dine behandlinger. Derudover kan du få vejledning omkring hvor ofte, du skal have behandlinger for at opnå den ønskede effekt.

R

Cryoterapi med øje for klimaet

Hos La Concordia tror vi på, at helbred, skønhed og klimabevidsthed alle sammen kan følges ad. Derfor har vi en miljøbevidst tilgang til vores cryo behandlinger, der betyder, at vi bruger nitrogen til sænkning af temperaturen.

R

Cryosauna til medicinsk brug

Vores cryosauna er en af kun få medicinske registrerede cryosaunaer i Danmark og bliver brugt i mere end 65 lande. Den er både anerkendt og testet på markedet i mere end 20 år, og du er derfor garanteret de bedste rammer for din cryoterapi.

Vær opmærksom på snyd og svindel indenfor cryo-universet

Cryoterapi åbner døre for en masse nye behandlingsmuligheder. Der er derfor rigtig mange, der kan få glæde af effekterne ved en kropsnedkøling. Desværre florerer der en masse ukorrekte oplysninger på internettet og hos visse andre virksomheder, der tilbyder cryo behandlinger.

For at helgardere dig selv bedst mod snyd og svindel, er det derfor vigtigt at have én tommelfingerregel in mente. Alle videnskabelige undersøgelser viser nemlig, at de gavnlige effekter ved cryoterapi opnås ved temperaturer på mellem -110 og -160 grader. Finder du derfor en virksomhed, der tilbyder resultater ved lavere temperaturer, er det en god idé at spørge ind til, om de har et videnskabeligt belæg for det.

Hos La Concordia håber vi på, at flere vil få øjnene op for de mange gavnlige effekter og fordele ved at bruge cryoterapi.