Registreret i Lægemiddelstyrrelsen

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

Klinik La Concordia

Cryosauna Odense

Cryoklinik i Odense midtby

Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen i vores spritnye klinik på Hjallesevej 85. Vi slog dørene op 19. juni – og allerede nu har fynboer og tilkørende fra det sydlige Jylland været forbi os for på egen krop at opleve den rislende, kuldesprøde, energigivende behandling, som cryosauna er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Hjallesevej 85
5230 Odense M

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i Odense

Melissa – Mit navn er Melissa, jeg er den daglige leder hos klinik La Concordia i Odense. Jeg er uddannet Lægeeksamineret Akupunktør og certificeret Cryobehandler. Som Lægeeksamineret Akupunktør har jeg arbejdet sammen med kinesiske læger, som har dygtiggjort mig inden for smertebehandling af special nakke, skuldre og migræne. Jeg ved en masse om sund kost, især syre base balancen i kroppen. Jeg har en stor sundhedsfaglig viden, og det gør at alle vores kunder, der kommer i vores klinik er i 100 % trygge hænder.

Margit er certificeret Cryobhandler. Hun er en rigtig humørspreder i klinikken og med mange års erfaring indenfor kundepleje. Margit glæder sig til at tage imod dig

Asma er La Concordias unge og hjælpsomme medarbejder med bred erfaring indenfor service og skønhed. Hun er altid klar på at hjælpe kunderne, så de får den bedste oplevelse og går glade hjem.

Natascha – Mit navn er Natascha, jeg elsker mit arbejde hos La Concordia i Odense. Jeg er certificeret Cryobehandler og har mange års erfaring inden for kundepleje. Jeg går utroligt meget op i skønhed, velvære og krop, og er der noget der giver en flot frisk udglattet hud er det Cryobehandling. Jeg har selv erfaret det på min egen krop. Jeg står altid klar med gode råd, et stort smil og masser af god energi.
Rebekka – Mit navn er Rebekka og jeg er fra Odense, men har siden jeg var 16 år boet i bl.a Hong Kong, England og Tyskland.

Nu er jeg kommet tilbage til min hjemby Odense for at studerer medicin på SDU. Mit studie binder den biologiske viden sammen med de sygdomme som mennesker kan rammes af. Jeg har en bred viden om bevægelsesappratet, ernæring og kredsløbet.

Jeg glæder mig til at tage godt i mod dig, og hjælpe og besvare alle spørgsmål.

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?