Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinik La Concordia

Cryosauna Odense

Cryoklinik i Odense midtby

Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen i vores klinik på Hjallesevej 85. Vi slog dørene op 19. juni – og allerede nu har fynboer og tilkørende fra det sydlige Jylland været forbi os for på egen krop at opleve den rislende, kulde sprøde, energigivende behandling, som cryosauna er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Hjallesevej 85
5230 Odense M

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i Odense

Lisa – Jeg er uddannet fysiurgisk massør og skadeterapeut, med speciale i trigger punkts behandling. Jeg har også baggrund som sosu-assistent og hudplejekonsulent, så jeg har en del viden om kroppens anatomi og den lidt mere alternative tilgang til behandling.

Jeg er selv løber ( maraton, 1/2 maraton og 24 timers løb osv) og bruger selv cryo behandling til skadesforebyggelse samt restitution (både fysisk og mentalt).

Det er virkelig noget der har hjulpet mig meget i min træning.
Du vil altid opleve mig som smilende og i højt humør og en der brænder for den alternative behandling. Jeg ser meget frem til at få lov til at være med til at afhjælpe og behandle alle jer skønne klienter i La Concordia 

Sumi – Jeg er uddannet sygeplejerske og har en stor sundhedsfaglig viden om sygdom, sundhed og anatomi.

Jeg har tidligere arbejdet på OUH, og arbejder pt. på Langelinie Privathospital.

Derudover har jeg taget uddannelse som certificeret Cryoterapeut og glæder mig til at hjælpe og vejlede.

Jeg er en omsorgsfuld og hjertevarm person, der sætter en ære i at hjælpe andre.

Lidt om Sumi:  Bor i Odense med sin mand og har en datter på et år. Under graviditeten og fødslen opstod der nogle komplikationer, som gjorde jeg fik interesse for Cryoterapi.

Cryoterapi er fantastisk, behandlingen har gjort så mange gode ting for mig. Min hverdag er blevet meget nemmere, og jeg er nu smertedækket, og har mere overskud, og fyldt med energi

Glæder mig til vi ses hos La Concordia

Dorte er serviceuddannet med mange års ledererfaring, kundepleje og ligeledes en uddannelse som lærer. Jeg har igennem de sidste 30 års haft en stor interesse indenfor alternativ behandling og kroppens funktioner – derudover har jeg taget uddannelsen, som certificeret Cryoterapeut. 

Jeg anvender selv Cryoterapi og har mærket en stor effekt af Cryobehandlinger, da jeg fik revet en sene delvist over i min ene skuldre. Jeg oplevede hurtig smertelindring og efter få behandlinger kunne jeg løft min arm over hovedet. Udover det oplever jeg at få mere energi og en bedre nattesøvn. 

Jeg har arbejdet med Cryoterapi hos Klinik La Concordia i over et år. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen her i klinikken i Odense – og ser frem til at få lov til at være med til at afhjælpe og behandle dig med Cryoterapi. 

Du vil altid opleve mig som smilende og i godt humør og en der brænder for mit arbejde i klink La concordia. 

Hele Klinik Teamet hos La Concordia i Odense er altid parate til at give dig den allerbedste Cryo oplevelse. 💙

Tina – Jeg er uddannet lægesekretær og wellness terapeut samt har mere end 25 års erfaring indenfor kundeservice. Jeg arbejder i et  sundhedscenter, til dagligt og er hos La Concordia om fredagen.
Jeg ser en ære i at vejlede & servicere, så glæder mig til at byde dig velkommen på La Concordia.
Jeg har selv haft stor glæde af Cryobehandling, da jeg for halvandet års tid siden gik ned med arbejdsrelateret stress fra et tidligere job.  Cryoen har givet mig ro mentalt samtidig med, at jeg gik ned i vægt, hvilket har boostet mit selvværd og gjort mig mere fokuseret – og glad
Du vil altid opleve mig som smilende og i højt humør og en der brænder for den alternative behandling. Jeg ser meget frem til at få lov til at være med til at afhjælpe og behandle alle jer skønne klienter i La Concordia

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?