Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinikker: København | Odense | Silkeborg

Klinik La Concordia

Cryosauna Odense

Cryoklinik i Odense midtby

Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen i vores spritnye klinik på Hjallesevej 85. Vi slog dørene op 19. juni – og allerede nu har fynboer og tilkørende fra det sydlige Jylland været forbi os for på egen krop at opleve den rislende, kuldesprøde, energigivende behandling, som cryosauna er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Hjallesevej 85
5230 Odense M

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i Odense

Melissa – Mit navn er Melissa, jeg er den daglige leder hos klinik La Concordia i Odense. Jeg er uddannet Lægeeksamineret Akupunktør og certificeret Cryobehandler. Som Lægeeksamineret Akupunktør har jeg arbejdet sammen med kinesiske læger, som har dygtiggjort mig inden for smertebehandling af special nakke, skuldre og migræne. Jeg ved en masse om sund kost, især syre base balancen i kroppen. Jeg har en stor sundhedsfaglig viden, og det gør at alle vores kunder, der kommer i vores klinik er i 100 % trygge hænder.

Margit er certificeret Cryobhandler. Hun er en rigtig humørspreder i klinikken og med mange års erfaring indenfor kundepleje. Margit glæder sig til at tage imod dig

Dorte – Jeg er uddannet i servicebranchen og har mange års erfaringer i kundepleje og også en uddannelse som lærer med erfaringer fra lærerfaget. Jeg har en stor interesse indenfor alternativ behandling, og kroppens funktioner. Jeg er uddannet certificeret Cryobehandlinger og anvender selv Cryo, og er altid parat til at kunne vejlede og komme med gode råd.

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?