Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Klinik La Concordia

Cryosauna Odense

Cryoklinik i Odense Midtby

Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen i vores klinik på Hjallesevej 85. Vi slog dørene op 19. juni – og allerede nu har fynboer og tilkørende fra det sydlige Jylland været forbi os for på egen krop at opleve den rislende, kolde, sprøde, energigivende behandling, som Cryosauna er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Find vores klinik her:
Hjallesevej 85
5230 Odense M

Odense

Vi tager godt imod dig

Mød vores søde og professionelle team i Odense

Christina – Uddannet yogainstruktør og studerer på fysioterapeutuddannelsen på UCL.

Mine uddannelser har givet mig en god forståelse for kroppens anatomi, smerter, sygdomme i bevægeapparatet m.m.

Jeg er selv stor tilhænger af forskellige alternative behandlinger, og jeg mærker på egen krop, hvor dejlige Cryo-behandlingerne er. Jeg har siden sidste sommer brugt Cryoterapi og bruger behandlingerne til restitution efter mine løbeture og andet træning.

Jeg har også taget en uddannelse som certificeret Cryoterapeut.

Jeg er en glad, rolig og smilende pige, og jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive på bedste vis – og ser frem til at møde alle jer klienter i klinikken.

Dorte er serviceuddannet med mange års ledererfaring, kundepleje og ligeledes en uddannelse som lærer. Jeg har igennem de sidste 30 års haft en stor interesse inden for alternativ behandling og kroppens funktioner – derudover har jeg taget uddannelsen, som certificeret Cryoterapeut. 

Jeg anvender selv Cryoterapi og har mærket en stor effekt af Cryobehandlinger, da jeg fik revet en sene delvist over i min ene skulder. Jeg oplevede hurtig smertelindring, og efter få behandlinger kunne jeg løfte min arm over hovedet. Ud over det oplever jeg at få mere energi og en bedre nattesøvn. 

Jeg har arbejdet med Cryoterapi hos Klinik La Concordia i over et år. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen her i klinikken i Odense og ser frem til at få lov til at være med til at afhjælpe og behandle dig med Cryoterapi. 

Du vil altid opleve mig som smilende og i godt humør og en, der brænder for mit arbejde i klink La Concordia. 

Hele Klinik Teamet hos La Concordia i Odense er altid parate til at give dig den allerbedste Cryo-oplevelse. 💙

Henriette – Jeg er franchisetager af klinikken her i Odense og glæder mig hver dag over at se, hvordan Cryosaunaen hjælper en masse mennesker med forskellige udfordringer, så kom endelig ind og besøg os i vores dejlige klinik.

Henriette er certificeret Cryobehandler.

Nanna Sofie – Jeg læser på sygeplejerskestudiet på 5 semester på UCL og efterfølgende er det min plan at videreuddanne mig til kosmetisk sygeplejerske, da jeg har en stor interesse inden for dette felt.

Min uddannelse har givet mig en god forståelse for kroppens anatomi, smerter, sundhed og sygdomme m.m. 

Jeg har ligeledes taget uddannelsen som certificeret Cryoterapeut, så jeg altid kan hjælpe alle jer skønne klienter på allerbedste vis.

Jeg er en glad, ansvarsbevidst og smilende pige – og jeg står altid klar til at hjælpe og rådgive.

Jeg ser rigtig meget frem til at møde alle jer klienter, som kommer i klinikken.

Tag et kig ind i vores klinik

Er du klar til at opstramme din hud, booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?