Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Leder du efter en behandling, så du kan slippe af med appelsinhud/cellulitis? Så er du kommet til det rette sted.

Har du også et ønske om at tabe fedt og samtidig tone huden?

Døjer du med appelsinhud på kroppen, så kan du med fordel prøve vores nye behandling CryoSkin, som hjælper dig med at slippe af med appelsinhud.  

Her hos La Concordia kan du få flere forskellige skønhedsbehandlinger, så du kan komme tættere på at få den krop, som du drømmer om.

Vi tilbyder effektive behandlinger der giver et friskere look og en glat hud på kort tid.

Man har altid lov til at drømme om en pænere og strammere hud, og heldigvis kan disse drømme nogle gange gå i opfyldelse.

Med vores CryoSkin behandling kan du se resultater efter kun få behandlinger, så hvis du gerne hurtigt vil have smuk hud, så er dette måske en behandling for dig.

Læs mere om hvordan behandlingen kan hjælpe på din appelsinhud, og om der også er andre problemer vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os også gerne for at høre, hvilken behandling der passer til dine ønsker og behov. Måske giver det mening for dig at kombinere forskellige behandlinger, da vi har mange forskellige at vælge i mellem, f.eks. en energigivende behandling med Infrarød saunatæppe.

Ønsker du andre Cryo behandlinger, så finder du dem her hos os. F.eks. CryoFacial, hvis du ønsker at få en strammere hud i ansigtet. Vi har også forskellige skønhedsbehandlinger f.eks. Cryo Face Glow, hvis du ønsker smuk hud.

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud kaldes også cellulitis og er små depoter af ophobet fedt, der ligger i underhuden. Dette resulterer i ujævn hud, som så kaldes appelsinhud, fordi det kan minde lidt om en appelsin. Det er meget normalt at have appelsinhud, men det kan være træls at have og gå ud over selvtilliden, hvis man gerne vil have fin hud.

Bulerne, der kommer i huden skyldes, at bindevævet i huden bliver stivere med alderen. Selvom appelsinhud er ophobet fedt, betyder det ikke at slanke mennesker ikke også kan have appelsinhud. Mange kvinder har appelsinhud uanset deres størrelse. Det er dog forskelligt hvor tydeligt appelsinhuden er, samt hvor på kroppen det befinder sig.

Vi får appelsinhud fordi huden ældes og bliver stivere. Nogle slipper for appelsinhud, mens andre har meget af det. Som nævnt er det ophobning af fedt, og hverken væskeophobning eller affaldsstoffer, som nogle ellers tror.

Det er vigtigt at være opmærksom på, når du gerne vil have behandling mod appelsinhud.

reducer cellulite

Findes der behandlinger mod appelsinhud?

En behandling, der bekæmper appelsinhud, er CryoCellulite, der er en specifik behandling mod appelsinhud og det ophobede fedt, der er skyld i appelsinhuden. Det er en kombination af slankende og tonende teknikker.

Den slankende teknik står for at eliminere de ophobede fedtceller under huden, som giver de ujævnheder, vi kalder appelsinhud. Og den tonende teknik udfører lymfedrænage, hvilket også er med til at fjerne appelsinhuden.

Der findes flere måder hvorpå, du kan slippe af med appelsinhud eller mindske det. Som nævnt skyldes appelsinhud ophobet fedt, og hvis du gerne vil reducere dit fedt, så er en mulighed at få behandling med CryoSlim.

Udover behandling er det også vigtigt, at du spiser varieret, dyrker motion og generelt har en sund livsstil. Det indebærer også at undgå ting som rygning, en masse sukker og alkohol. En fornuftig livsstil kan hjælpe, men selvom du er sund, så kan appelsinhud stadig forekomme.

Hvis du ønsker at få en behandling hos os, skal du blot kontakte os. Når du kommer til konsultation hos os, får du en grundig information om behandlingen. Her kan du også stille spørgsmål til behandlingen, hvis du har nogle. Vi laver en behandlingsplan, der passer til dine behov og ønsker.

Hvordan foregår en appelsinhud-behandling med CryoSkin

Cryo Cellulite fungerer ved at mindske størrelsen på fedtklumperne, hvilket mindsker trykket på huden. På den måde kommer din hud til at fremstå glattere, hvilket resulterer i en reduktion af appelsinhuden, der ses tydeligt. Behandlingen bruger først varme og udvider fedtcellerne gennem bevægelse på huden. Dernæst bruger vi kulde, så der skabes et termisk chok, hvilket vil eliminere dine fedtceller. Både væske og giftstoffer fjernes ved behandlingen. Endvidere vil din blodforsyning øges, og det er også med til at stramme huden op.

En af CryoSkins behandlinger, der egner sig til at bekæmpe ophobet fedt kaldes CryoSlim og foregår på den måde, at den ødelægger fedtceller hurtigt og permanent.

Behandlingen er behagelig og venlig for huden, da der bruges varme og kolde temperaturer til at behandle med. Behandlingen foregår således:

  • Første step i behandlingen er 2 minutter med varme på 35 til 40 grader. Varmen får fedtcellerne til at udvide sig.
  • Herefter er der 12 minutter med kolde temperaturer på -8 til –1 grader. Her sker der et terminalt chok og fedtcellerne elimineres.
  • Til sidst er der 2 minutter med varme temperaturer på 35 til 40 grader igen. Metabolismen reaktiveres her.
  • Der gentages på den anden side, og behandlingen kommer til at tage omkring en halv time i alt.

Som du kan se, er det en simpel behandling udført på en naturlig metode, da der kun bruges forskellige temperaturer. Du kan derfor roligt lade dig behandle med denne metode, hvis du vil slippe af med appelsinhud og uønsket fedt.

Alle behandlinger i CryoSkin serien foregår forskelligt, men nogle af behandlingerne har også teknikker, der overlapper hinanden.

Er du i tvivl om, hvilken behandling der passer til det du gerne vil have behandling for, så tøv ikke med at kontakte os.

Så hjælper vi dig på rette valg i forhold til behandling. Måske giver det endda mening for dig at kombinere flere behandlinger, hvis du f.eks. både døjer med appelsinhud og samtidig vil have en anti-age behandling.

Du kan fx både kombinere Cryoterapi som også afhjælper appelsinhud og så CryoSkin Cellulite behandlingen for optimal effekt.

Fordele ved cellulitis-behandling med CryoSlim

Behandlingen med CryoSlim har flere fordele for dig, der gerne vil slippe af med cellulitis og fedt. Den reducerer fedt og toner huden. Det er en ny teknologisk metode, der stammer fra Paris. Alt i behandlingen er naturligt og den består af varme og kolde temperaturer, som ødelægger fedtcellerne og former og toner din krop.

Behandlingen tager ikke særlig lang tid, den kan klares på mellem 15 og 45 minutter, og er behagelig. Der er ikke bivirkninger ved behandlingen, så du kan få behandlingen og derefter fortsætte din dag, hvor du slap.

Hvis du gerne vil se resultater hurtigt, så er CryoSlim behandlingen også noget for dig. Efter første behandling kan du tabe mellem 1 og 2 cm fedt.

Før og efter billeder efter behandling med CryoSlim behandling

Hvor på kroppen får man appelsinhud?

Oftest får du appelsinhud på lår, arme og balder, men det kan også sagtens forekomme andre steder på huden. Det er også forskellige fra person til person, hvor meget appelsinhud, man har. Har du meget og tydeligt appelsinhud, så kan det være, at du gerne vil slippe af med det. Det kan være belastende, hvis det går udover din selvtillid.

Heldigvis er det muligt at slippe af med appelsinhud med CryoSkin, og behandlingen kan foretages mange steder på kroppen. Så uanset om du har appelsinhud på arme, ben, mave, lår eller andre steder, så kan behandlingen passe til dig. Har du andre problemer end appelsinhud, så klarer CryoSkin også det. Det kunne f.eks. være opstramning af maven eller huden på halsen.

Behandlingen med CryoSkin giver et permanent resultat. En behandling varer omkring en halv time til 45 minutter. Det kommer helt an på, hvor stort et område der skal behandles.

Andre kropsbehandlinger med CryoSkin

Her hos La Concordia kan du få mange flere behandlinger end behandlinger mod appelsinhud. Behandlingen CryoCellulite og CryoSlim er behandlingen til dig, der gerne vil slippe af med appelsinhud eller få tonet huden. Er du på udkig efter andre behandlinger, så finder du dem også her hos os.

CryoSkin indeholder en masse forskellige behandlinger, der behandler forskellige hudproblemer og områder. Så Uanset om du vil have stammet huden i ansigtet, have tonet huden, eller ønsker anti-age behandling, så kan det lade sig gøre her hos os.

CryoSkin er en serie af forskellige behandlinger til krop og ansigt. De forskellige behandlinger er:

CryoSlim: Metoden bruger kolde og varme temperaturer til at ødelægge fedtceller. Behandlingen kan bruges mod appelsinhud. 

CryoTone: En behandling til dig med efterfødselsmave. Få en strammere hud ved hjælp af kulde, der strammer huden op.

CryoLift: En behandling der opstrammer og toner huden. Samtidig forbedrer den metabolismen lokalt.

CryoCellutite: kombinerer forskellige teknikker, der kan fjerne cellulitis.

CryoFacial: En anti-age behandling, som gør brug af naturlige metoder. Behandlingen kan være med til at opstramme løs hud.

CryoDouble Chin: En behandling til dig, der gerne vil reducere fedt i halsområdet.

Som du kan se, er der et væld af behandlinger at vælge imellem her hos La Concordia. Og med det store udvalg er det nemt at finde den behandling, der passer dig bedst. Vi rådgiver dig naturligvis gerne, hvis du har spørgsmål til behandlingerne.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er den rette for dig. Du kan naturligvis også få flere behandlinger, hvis der er flere, der passer til dine behov.