Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Har du brug for at gøre noget godt og rart for din krop? Så bør du overveje at kigge nærmere på behandling med et infrarødt saunatæppe, som vi tilbyder i vores klinik i København.

Det er en behandling, der rummer en masse fordele og som kan behandle en lang række problematikker og udfordringer. Uanset om du har muskelsmerter, er energiforladt eller ønsker at forbedre din hud, så kan denne behandling være relevant for dig.

En behandling med et saunatæppe adskiller sig fra en almindelig sauna, som den du f.eks. kender fra svømmehallen. Når du har det infrarøde saunatæppe rundt om din krop, vil du mærke, hvordan varmen spreder sig helt ind i kroppen. Den infrarøde varme fra saunatæppet virker anderledes end varmen fra en normal sauna, da en normal sauna kun varmer rundt omkring kroppen. Varmen fra en almindelig sauna trænger altså ikke ind i kroppen og varmer indefra.

Den infrarøde varme sender varmen direkte ind i kroppen med en temperatur på omkring 60 til 80 grader. Det er en naturlig varme, og den samme som kommer fra solen.

Under behandlingen vil din svedproduktion øges, og ophobede affaldsstoffer vil dermed udskilles fra din krop. De er disse affaldsstoffer, der kan være med til at give ømme muskler. Dine muskler vil tage godt imod varmen fra det infrarøde tæppe, og du vil hurtigt mærke, at du bliver afslappet i hele kroppen.

Fordele ved infrarød saunatæppe behandlingen hos La Concordia:

 • Mindsker smerter i muskler og led
 • Kickstarter din forbrænding og kan være med til at hjælpe dig på vej mod vægttab
 • Udrensning af kroppen for affaldsstoffer og luftbårne kemikalier fra hverdagen
 • Hjælper med at mindske appelsinhud (Cellulitis) og løsner ophobet fedtvæv
 • Mere energi og bedre søvn

Behandlingen med infrarødt saunatæppe kan med fordel supplere en af vores andre behandlinger. Du kan fx vælge en full body Cryosauna først og herefter komme ind til en behandling med infrarødt saunatæppe bagefter, for at opnå en synergieffekt af de 2 behandlinger.

Derudover har vi lige nu et introtilbud på infrarødt saunatæppe, hvor du kan kombinere infrarødt saunatæppe behandlingen med vores anden populære ansigtsbehandling Cryo Face Glow.

Priserne er lige nu:

*Pris pr behandling kr 799,-

5 x behandlinger kr 3995.-/ Introtilbud kr 2995.-

10 x behandlinger 7990,- Introtilbud kr 5300,-

Book en tid til behandling her

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen her hos La Concordia udføres af vores professionelle personale, så du er altid i trygge hænder hos os. Når du skal i gang med behandlingen, bliver du pakket ind i et lagen og i saunatæppet. Du er kun iført undertøj under tæppet, så din krop kan tage godt imod varmen.

Tæppets temperatur kan justeres i graderne, men varmen starter på omkring 50 grader og kan hæves til 85, alt efter hvad behandlingen skal gøre for dig, så kroppen kan nå at følge med varmeskiftet.

Du ligger og slapper af under tæppet en halv times tid og nyder freden, roen og varmen, der breder sig i din krop. Du vil komme til at svede, så efter endt behandling, tørrer du sveden af kroppen med et håndklæde. Det kan eventuelt være rart at skifte undertøj.

Rynkebehandling

Få mere energi med infrarødt saunatæppe

Vi oplever alle ind imellem perioder, hvor vi har mindre energi. Det kan f.eks. være i stressede perioder eller når de mørke vintermåneder nærmer sig. Det er i hvert fald helt normalt nogle gange at føle behov for lidt ekstra energi.

Der er mange måder, hvorpå du kan få ekstra energi til kroppen. Behandling med et infrarødt saunatæppe er en af dem, og den er yderst effektiv. Det er en god erstatning for den varme, vi om vinteren mangler fra solen, og vi har brug for varme for at få energi.

Når du får varme fra det infrarøde tæppe, vil det parasympatiske nervesystem blive aktiveret og endorfiner udskilles. Du bliver renset ud, og det reducerer stress samt giver smidige og bløde muskler.

Mange vil også opleve, at deres søvn forbedres markant, hvilket også kan være med til at øge energiniveauet i din dagligdag.

Mere energi, bedre søvn og udrensning af kroppen er alt sammen noget, der er med til at give en følelse af større velvære. Så har du brug for et skud frisk energi, så er denne varme og rare behandling lige noget for dig.

Få lindret dine smerter med behandling med infrarødt saunatæppe

Har du smerter i kroppen i f.eks. muskler og led, er en behandling med infrarød saunatæppe en oplagt behandling til dig. Varmen går dybt ind i kroppen og blodcirkulationen øges, hvilket betyder at ilten øges i de områder af kroppen, der er ømme.

Ud over at varmen hjælper på ømme muskler og led, vil du også opleve, at dit immunforsvar bliver styrket, da opvarmningen trigger immunsystemet til at arbejde.

 

Brug infrarødt saunatæppe som et led i dit vægttab

Hvis du drømmer om at omlægge din livsstil til en sundere udgave, end den du har nu, kan en behandling med infrarødt saunatæppe hjælpe dette på vej.

Varmen fra tæppet kan nemlig være med til at kickstarte din forbrænding, øge dit stofskifte og dermed hjælpe dig, hvis du gerne vil tabe nogle kilo. Ydermere har det en udrensende effekt og forbedrer dit blodomløb, hvilket også er gavnligt hvis du har planer om en sundere livsstil samt vægttab.

Hvis du samtidig med behandling også spiser en sund og varieret kost samt motionerer regelmæssigt, er du godt på vej, hvad vægttab og sundere livsstil angår. Det skal være sjovt og rart at ændre livsstil, og hvis du kombinerer det med luksuriøse behandlinger, bliver det lidt lettere.

Få en flottere hud med infrarødt saunatæppe

Endnu en ting, behandlingen med saunatæppet kan gøre godt for, er din hud. Hvis du døjer med problemer som cellulite (appelsinhud), kan denne behandling have en god effekt.

Som nævnt har saunatæppet en udrensende effekt, hvilket også betyder, at det kan løsne op i ophobet fedtvæv. Får du regelmæssige behandlinger, kan du over tid se en forbedring på din hud. Varmen fra det infrarøde tæppe trænger dybt ind i vævet og hjælper med at nedbryde fedtceller samtidig med, at det forbedrer blodcirkulationen.

Har du andre problemer med huden, som f.eks. tør hud, uren hud eller andre ubalancer, er en behandling med det infrarøde saunatæppe også gavnlig for dig. Når varmen fra tæppet øger din blodcirkulation, vil det styrke dit immunforsvar. Dine blodkar udvides, hvilket gør din hud mere frisk og aktiv. Behandlingen vil ydermere åbne din huds porer og rense huden indefra. Kollagenproduktionen øges også, og din hud bliver mere elastisk.

Alt i alt får du en forbedret hud med behandlingen med infrarødt saunatæppe. Og der er mange fordele ved behandlingen, hvis du gerne vil gøre noget godt for din hud. Du vil hurtigt opleve, hvordan din hud ser bedre og mere strålende ud, og du vil føle dig bedre tilpas i din krop.

Infrarød saunatæppe kombineret med anden behandling

Har du flere problematikker, kan du sagtens kombinere flere behandlinger, hvis det giver mening for dig og din situation. Vi kan naturligvis altid vejlede dig i, hvad der er det rigtige for dig.

Vil du forkæle dig selv, så kan en Cryo Face Glow behandling i kombination med infrarødt saunatæppe måske være noget for dig. Det er en ansigtsbehandling, som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduktionen i din hud og giver den en helt fantastisk glød. Det er den rene luksus for din krop, og du vil opleve fornyet energi og velvære med det samme.

Ud over Cyro Face Glow har vi også mange andre behandlinger, som helt sikkert vil falde i din smag, hvis du er til energigivende luksus wellness. Kontakt os gerne angående behandlinger, så vi kan skræddersy et forløb til dig.

Mange fordele ved behandling med infrarødt saunatæppe

En behandling med et infrarødt saunatæppe er spækket med fordele, der gavner dig og din krop. Når du får behandlingen, kan du bl.a. afhjælpe følgende problematikker:

 • Smerter i led og muskler, hvis du f.eks. har gigt.
 • Træthed og manglende energi.
 • Stress og spændinger i kroppen.

Derudover giver behandlingen dig følgende fordele:

 • Den virker udrensende på kroppen, så du får frisk og fornyet energi.
 • Den øger blodcirkulationen og virker muskelafslappende.
 • Den styrker dit immunforsvar.
 • Den kan være med til at lindre skader hurtigere.
 • Den kan hjælpe dig, der døjer med hudproblemer eller smerter.

Der er altså rigtig mange fordele ved at få en behandling med et infrarødt saunatæppe. Og døjer du med flere af de ovennævnte problematikker, kan der sagtens være andre behandlinger, der også passer godt til dig. Eventuelt i kombination med denne.

Hvem må ikke få behandling med infrarødt saunatæppe?

Ønsker du behandling med infrarødt saunatæppe, skal du være opmærksom på, at du ikke må få behandling med infrarødt saunatæppe hvis du:

 • Er gravid.
 • Bruger kobberspiral.
 • Har høj feber.
 • Har en hjertesygdom eller bruger pacemaker.
 • Har store åbne og/eller betændte sår.

Tag en snak med os om din situation, og vi finder ud af, om behandlingen passer til dig, eller om der er en anden behandling, der er bedre i din situation.

Tryg behandling hos La Concordia

Hvis du leder efter god og tryg behandling med infrarødt saunatæppe i København, er du havnet det helt rigtige sted.  Vi har et væld af behandlingstilbud, du kan vælge imellem.

Her hos os i La Concordia giver vi dig en sikker og tryg behandling. Du er altid i trygge hænder, når du får behandlinger i vores klinikker.

Vores professionelle personale kan rådgive og vejlede dig, så du får den behandling, som passer til dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig. Måske ønsker du blot en enkelt behandling. Det kan også være, du er på udkig efter et længere forløb. Uanset hvad kan vi i hvert fald hjælpe dig.

Vi behandler altid efter principperne ‘wellness’, ‘healthy’ og no ‘pain’, hvilket sikrer dig den bedste oplevelse.