Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Hos Laconcordia.dk tilbyder vi en ny behandling kaldet NMS, som står for Neuro muscular stimulation – du kender måske EMS (elektrisk muskelstimulering) behandlingen som andre klinikker tilbyder – men NMS behandlingen har flere fordele og det vil vi kigge nærmere på i denne artikel.

Hvis du gerne vil have en muskuløs krop hurtigt og effektivt, så er det behandlingen NMS, du skal kigge nærmere på. NMS er en ny ikke-invasiv teknologi, der kan anvendes til at forme kroppen på kort tid.

Fordi behandlingen er ikke-invasiv og foregår udefra er den sikker, men den er også kraftfuld og på kun få behandlinger vil du have en helt ny krop.

Forestil dig at opnå op til 120.000 muskelsammentrækninger og resultater, der overgår timevis af træning i et træningscenter. Dette får du med vores nye NMS teknologi, der gør det muligt at arbejde på 5 muskelgrupper samtidigt med en hidtil uset intensitet.

3 fordele ved Neuro Muskulær Stimulering:

 • NEn behandling på 30 minutter svarer til 4 timers intensiv træning og er mere effektiv end EMS
 • NMed 20 sensorer og elektriske impulser kan du træne flere muskelgrupper samtidig
 • NDe forskellige programmer gør at man kan både tabe fedt og lave muskelopbygning – derfor kan både kvinder og mænd have gavn af behandlingen

NMS behandlingen og teknologien bag, er udarbejdet af det kendte Cryoskin International fra Frankrig, som har flere års erfaring med at udarbejde behandlinger og teknologier til skønhedsbranchen.

NMS behandlingen udføres ved hjælp af en NMS dragt som arbejder i alle nedenstående muskelgrupper på en gang:

 • Baller
 • Lår
 • Mave
 • Bryst
 • Ryg
 • Arme

Det er derfor den eneste behandling, der leverer så intense puls på så mange kropsdele.

Udover at muskler vokser og reducere fedt på kroppen, så styrker NMS behandlingen mere end 350 sener og ledbånd, hvilket også er med til at give kroppen fantastisk styrke og modstandskraft.

NMS er ligeledes med til at øge iltoptagelsen i kroppens væv og dette er yderligere med til at forbedre hudens kvalitet.

NMS© FULL BODY er den eneste maskine i verden, der kan arbejde på mange muskelgrupper på samme tid med samme høje intensitet.

De 20 sensorer tillader, at du kan arbejde på alle muskelgrupper f.eks balder  mavemuskler, ryg og lænd til baller, arme og bryst etc.EMS  når ind i musklerne med en tofaset impuls på omkring 350 μs (4/6 cm.), mens NMS trænger meget dybere ind i musklerne med en neuro-muskulær impuls på ca. 650 μs (15/20 cm.)

Behandlingen gør brug af en kompleks form for elektrisk puls, der hedder neuromuskulær puls, hvilket genererer en dyb og intens muskelkontraktion. Når du får behandling med NMS, kan du vælge imellem hele 6 programmer, der hver især giver dig muligheden for at opnå de mål, du ønsker for din krop.

De 6 programmer er følgende:

 • =Muskelmarkering/fremtoning – Bruges fx til at forbrænde fedt og fremhæve muskler
 • =Muskelopbygning – Hurtig muskelopbygning hvor samme effekt ofte opnås gennem intens styrketræning
 • =Cellulite behandling - Mindskelse af appelsinhud og toning af muskler
 • =Restitution af muskler efter træning
 • =Dræning af lymfer - Hvis man har problemer med væske og blodcirkulation
 • =Styrkelse af bækkenbund efter fx fødsel

Vil du høre mere om behandlingen samt hvad forskellen på NMS vs. EMS er så kan du læse resten af artiklen, men du er selfølgelig også velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Så kan sammen finde vi ud af, om behandlingen er noget for dig. Hos Laconcordia har vi et væld af behandlinger til dig, der f.eks. ønsker at slippe af med appelsinhud, vil have glattere hud eller en mere tonet krop.

Hvad er forskellen på NMS og EMS?

Måske kender du behandlingen EMS, som kan minde lidt om NMS, men det er noget helt andet. Det er nemlig en behandling, der bruger elektromagnetiske felter.

EMS står for elektrisk muskelstimulation og har eksisteret på det danske marked i flere år. En af forskellene på EMS vs. NMS er, at NMS genererer flere muskelkontraktioner end EMS og du derved opnår en mere effektiv behandling.

En behandling med EMS foregår på den måde, at musklerne bliver udsat for elektromagnetisk energi, som får musklerne til at trække sig sammen, der hvor du får behandling.

Neuro Muskulær Stimulering er en stærkere behandling end Elektronisk Muskelstimulering, og samtidig er den mere behagelig og mere effektiv. En halv time med NMS genererer i gennemsnit 60.000 supramaksimale muskelkontraktioner på hver eneste muskelgruppe, hvilket giver vilde resultater.

EMS giver en simpel form for elektrisk stød, hvilket betyder at EMS giver begrænsede resultater i sammenligning med NMS. Den simple form for elektrisk stød har ikke haft meget effekt, når det kommer til muskelvækst. Når du er i behandling med EMS, kræver det nemlig også, at du udfører træning ved siden af.

Derfor er EMS mest for folk, der i forvejen dyrker en masse sport og er fysisk aktive. Derudover kan EMS heller ikke kun anvendes, hvis du gerne vil opnå vægttab eller muskelstyrke.

EMS skal mere ses som et supplement til din daglige træning og fysiske aktivitet. En god og fornuftig kost er også et vigtigt led i vægttab og muskelopbygning.

Hvis du gerne vil undgå en masse træning og anstrengelse, så er det NMS i stedet for EMS, du skal benytte dig af. NMS giver hurtige og synlige resultater på kun 30 minutter. Og så er det helt uden anstrengelse fra din side.

Kontraktionerne, som sker under behandling med NMS kaldes supramaksimale, da de er meget stærkere end den højeste spænding, din muskel kan udøve af sig selv. Du kan derfor opnå fordelene ved at træne hårdt uden at skulle anstrenge dig alt for meget.

Endvidere er NMS pulsen mere dyb, stærkere og mere behagelig end EMS. Der er derfor mange fordele at hente ved at vælge NMS i stedet for EMS

For at opsummere så har vi en oversigt over fordele og ulemper nedenfor:

Neuro Muskulær Stimulering (NMS) Vs. Elektro Muskulær Stimulering (EMS)

Neuro Muskulær Stimulation behandling (NMS)
 • }30 minutters behandling svarer til 4 timers intensiv træning og er derfor mere effektiv end EMS
 • De fleste vil opleve synlige resultater allerede efter første behandling
 • Du behøves ikke være i gang med et træningsforløb for at opleve resultater med NMS – behandlingen kan også bruges som et boost til at komme i gang efter en pause eller skade
 • NMS er den eneste teknologi der både kan forbrænde subkutant fedt under huden og visceralt fedt omkring dine organer
 • NMS øger iltniveauet i kroppen væv og forbedrer hudens kvalitet
Elektro Muskulær Stimulation (EMS)
 • Aktivering af flere muskelfibre end ved normal træning
 • Ligesom NMS er det også en ikke-invasiv behandling der ikke kræver indgreb for at du kan tabe fedt
 • Effekt efter 2-3 behandlinger
 • Største effekt opnås hvis du i forvejen dyrker sport eller er fysisk aktiv

Hvordan virker NMS?

Neuro Muskulær Stimulering foregår på den måde, at den efterligner en naturlig muskelsammentrækning. Når vi selv trækker en muskel sammen, så sender vores hjerne et elektrisk signal til den givne muskel via motorneuroner.

Det er denne proces, der også sker ved NMS behandling, dog blot i en mere kompleks form og ligeledes mere kraftig. Der skabes supramaksimale muskelkontraktioner under processen.

De gentagne muskelsammentrækninger, som behandlingen forsager, nedbryder muskelfibre for at genopbygge sig selv, og i dagene efter øges de i størrelse. I denne forbindelse kan mælkesyre ophobe sig i musklen, hvilket kan give muskelsmerter og ømhed visse steder.

Derfor er det en god idé, at du strækker ud efter hver behandling med NMS, ligesom du ville gøre, hvis du dyrkede sport. På den måde giver du musklerne tid til at hvile og reparere sig selv.

En behandling med NMS er yderst effektiv, og en halv time med NMS behandling svarer til en 4 timers træningssession. Du kan derfor hurtigt og nemt opnå resultater med NMS.

NMS behandlingen udføres ved hjælp af udstyr, der indebærer et underbælte, en vest, et mavebælte og to armremme. Disse forskellige stykker udstyr sørger for at baller, lår, mave, bryst, ryg og arme bliver behandlet. Det er derfor den eneste behandling, der leverer så intens en puls på så mange kropsdele.

Hvad er fordelene ved NMS?

Der er mange fordele ved behandling med NMS, især hvis vi sammenligner behandlingen med EMS. Hvis du gerne vil opnå resultater hurtigt og uden anstrengelse, så er NMS helt sikkert en behandling for dig. Du får trænet og tonet dine muskler, men uden at skulle bruge meget tid eller anstrengelse på det.

Behandling med NMS kan være med til at reducere kropsfedt. Det sker, når musklerne trækker sig sammen, da der samtidig med dette sker en metabolisk udveksling i kroppens fedtvæv, da der skal frigives energireserver for at nære musklerne. Det er disse hurtige metaboliske reaktioner i fedtcellerne, der er med til at reducere kropsfedt.

Udover at behandle muskler og reducere fedt på kroppen, så aktiverer behandlingen også mere end 350 beskyttede sener og ledbånd, hvilket også er med til at give kroppen styrke og modstandskraft. NMS er ligeledes med til at øge iltoptagelsen i kroppens væv og dette er yderligere med til at forbedre hudens kvalitet.

Hvad kan man behandle med NMS?

Der er meget at hente, når det kommer til behandling med NMS. NMS indebærer nemlig flere forskellige programmer, der hver især gør noget effektivt for kroppen. De forskellige programmer indenfor NMS er følgende:

Formning: Dette program kan kontrollere muskelopbygning og toning af kroppen. Det forbrænder fedt og former kroppen, så den får flotte og markerede muskler.

Muskel: Det stærkeste program, der transmitterer korte og intense bølger af neuromuskulære puls, som giver en kontraktion, der er ret eksplosiv, hvilket er med til hurtigt at inducere muskelhypertrofi.

Cellulite: Med dette program kan du reducere appelsinhud. Det fungerer på den måde, at det sender nogle bølger til huden, der nedbryder adipocytter, der er skyld i appelsinhud. De øverster lag af musklerne tones samtidig.

Drainage: Et program der bruger en blid impuls, der aktiverer lymfedræning i de nedre lemmer. 30 minutter med denne behandling svarer til 4 timers gang. Har du blodcirkulationsproblemer, så er dette den oplagte behandling for dig.

Restitution: I dette program produceres der blide muskelkontraktioner, som skal hjælpe dig med at restituere efter muskeltræthed. Programmet hjælper dig med at genvinde muskelstyrke efter træning eller fysisk aktivitet. Har du brug for muskelgenoptræning, så er dette program ideelt for dig.

Bækkenbundsstyrkning: Et ideelt program for kvinder, der har gennemført en fødsel, da det styrker bækkenbunden. Ligeledes kan programmet anvendes af både kvinder og mænd, der ønsker at reducere eller forebygge urininkontinens.

Som du kan se, så er der mange forskellige programmer indenfor NMS behandlingen, og der er flere muligheder at vælge imellem. Du kan få trænet hele kroppen, hvis det er det du ønsker, eller du kan nøjes med noget af kroppen. Så uanset om du ønsker at få styrket dine muskler eller slippe af med appelsinhud, så bør du overveje en behandling med NMS.

En behandling af hele kroppen tager kun ca. 30 minutter. Og du vil efter første session allerede kunne se resultater. Med NMS FULL BODY kan du få behandling på hele kroppen på samme tid. Det er den mest kraftfulde behandling, når det kommer til NMS. Dette sikrer dig effektiv behandling og giver dig tydelige resultater. Kontakt os gerne for at høre, om behandlingen er noget for dig.

Resultater ved NMS

Noget af det bedste ved behandlingen med NMS er, hvor hurtigt du kan se en effekt. Allerede efter første session kan du se en tydelig effekt på din krop.

For at kunne se en god effekt, bør du få omkring 2 sessioner om ugen i ca. 2 måneder, hvis du ønsker at transformere din krop. Dit specifikke behov for behandling kommer naturligvis an på, hvad dine ønsker og mål med behandlingen er.

Det anbefales generelt også at fortsætte med NMS behandlingen regelmæssigt, hvis du gerne vil opretholde din form. Behandlingen er for alle og giver gode resultater.

Er du i tvivl om behandlingen er noget for dig, så er du velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi lave en behandlingsplan, der passer til dig.

Flere skønhedsbehandlinger hos La Concordia

Hos Laconcordia har vi et væld af behandlinger, du kan vælge at få. Måske giver det endda mening for dig at kombinere forskellige behandlinger, alt efter hvilket resultat, du ønsker at opnå.

Vi har behandlinger til dig, der vil have en mere tonet krop samt til dig, der gerne vil slippe af med appelsinhud, og selvfølgelig meget mere.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette behandling, så hjælper vi gerne med råd og vejledning. Kontakt os og bestil en tid i dag.