Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

CryoSkin Revolution

Eliminerer fedt/lift/toning/cellulite

Hvad er CryoSkin Revolution?

CryoSkin Revolution er nyeste teknologi fra Paris.

Behandlingen skiller sig ud ved helt at eliminere dine fedtceller, så de ikke genopstår efter endt behandling.

Ønsker du en naturlig måde at reducere fedt på? Vil du gerne genskabe din krop, så den (igen) ser ud, som du ønsker det? Må det også gerne være en kølende, behagelig oplevelse?

Så skal du prøve CryoSkin Revolution!

Der er tale om den nyeste teknologi fra Paris, som både reducerer fedt og toner huden.

Alle procedurer er naturlige – der bruges alene varme og kolde temperaturer til at ødelægge fedtceller, forme kroppen og tone huden.

Behandlingerne er hurtige (mellem 14 og 45 minutter), sikre og behagelige. Du vil ikke være påvirket efter behandlingen og vil være klar til at fortsætte din dag, når behandlingen er færdig.

Hvilke fordele er der ved CryoSlim?

CryoSkins metode kaldes CryoSlim Revolution. Denne effektive metode ødelægger fedtceller hurtigt og permanent. Behandlingerne er meget behagelige og hudvenlige, da der ikke suges på huden.

En behandling varer mellem 28 og 45 minutter afhængigt af områdets størrelse, og du kan tabe mellem 1 og 2 cm. efter første behandling.

Vi anbefaler, at du får mellem 5 og 10 behandlinger pr. område afhængigt af områdets størrelse og hvor mange cm. du vil tabe. Du kan få behandling hver 2. uge (den tid, der er nødvendig for din krop til at udskille de døde fedtceller).

Du kan fokusere på alle kropsområder (mave, indersiden af lårene, ydersiden af lårene, hofter, talje, arme, knæ, lægge osv.).

 

Effektiv kropsforming for begge køn

Anti Age CryoSkin Revolution giver et termisk chok med mix af varme og kulde, der eliminerer fedtcellerne og øger kollagenproduktionen i din hud.

Resultat allerede efter første behandling  – 30 min behandling

Den nyeste teknologi udviklet i Paris kan behandle større områder end de fleste andre produkter på markedet.

CryoSkin Revolution præsenterer en banebrydende løsning, der bruger kolde temperaturer til at hjælpe dig med at opnå det ønskede vægttab & tonet udseende uden besvær. Denne innovative teknologi virker ved at fryse og ødelægge fedtceller og samtidig fremme kollagenproduktionen, hvilket resulterer i et ungdommeligt, skulpturelt udseende

Sådan virker CryoSlim

2 min. +35/40 °C
Fedtcellerne udvides via varme påførelse

 

12 min. -8/-1 °C
Thermalt chok
Fedtcellerne elimineres

 

 

2 min. +35/40 °C
Metabolismen reaktiveres

Gentag på den anden side – ca. 30 min i alt.

Hvordan virker CryoSlim-behandlingen?

Alle CryoSlim-procedurer betjenes manuelt med et særligt håndstykke. Først får du en blid massage, derefter skabes der en hudfold, og kropsområdet formes. Håndstykket gør det muligt at behandle selv små kropsområder.

Der er ingen risiko for sugeskader eller for at strække, brænde eller beskadige huden på nogen måde. Resultaterne er ensartede, da kulden stråler under og omkring håndstykket.

Sådan virker de forskellige procedurer

CryoSkin Slim/Cellulite

En ikke-invasiv metode, som bruger varme og kolde temperaturer til at ødelægge fedtceller.

Læs mere

CryoSkin Facelift

Dette er en metode, som toner og opstrammer huden. Det forbedrer også metabolismen lokalt.

Læs mere

CryoSkin Tone

En behandling til efterfødsels-mave, håndtag etc. Kulden har en umiddelbart opstrammende effekt på huden.

Læs mere

CryoSkin Slim/Lift (Hals & Hage)

Kan hjælpe med at reducere overskydende fedt og løs hud i halsområdet. Behandlingen er meget effektiv, når den udføres i en serie.

Læs mere

CryoSkin Slim/Cellulite

Først udvider en indledende, kort varm sekvens fedtcellerne og gør dem mere modtagelige overfor den kolde fase.

Den anden fase starter med et hurtigt fald i temperatur. Dette termale chok starter ødelæggelsen af fedtcellerne, som leder til deres død. Det stimulerer også lymfe- og blodprocesser.

Den sidste sekvens bruger varme temperaturer til at reaktivere metabolismen og tilskynde til drænage af organiske affaldsstoffer. Det endelige resultat kan ses inden for 2 uger.

CryoSkin Tone

CryoSkin Tone anvender kolde temperaturer til at tone huden og forbedre den lokale metabolisme i det pågældende kropsområde.

Behandlingen udføres manuelt ved hjælp af CryoSkin-håndstykket, og alle dele af kroppen kan nyde godt af den opstrammende effekt (kavalergang, arme, brystfasthed, mave efter graviditet osv.).

En behandling varer mellem 20 og 30 minutter. Du kan tage en CryoTone hver uge på det samme kropsområde eller kombinere forskellige kropsområder. Vi anbefaler en behandling hver uge i 5 uger og derefter 1 behandling pr. måned til vedligeholdelse.

CryoSkin Facelift

DEN NYESTE TEKNOLOGI FRA PARIS FOR OPSTRAMNING AF HUD OG REDUCERING AF RYNKER

En naturlig, ikke-invasiv anti-aging løsning til dit ansigt.

Faktisk har de fleste mænd og kvinder over 35 år mere brug for hudopstramning end rynkebehandling. For når du bliver ældre, er det ikke kun kollagen, som langsomt forsvinder. Det er også bindevævet og musklerne under huden, som bliver slapt. De fleste produkter på det danske marked har mere end 10 årig gammel teknologi til hudopstramning og Anti-aging, især Radiofrekvens og Laser. Ulempen med dem er, at de ikke kan gå dybt ind til bindevæv og muskler. De kan kun varme huden på overfladen og stimulere og ødelægge dine fedceller, der jo netop er vigtige for, at vi bevarer vores fylde i ansigtet. Vi skal derimod ikke fjerne fedt, og derfor bruger vi IKKE varme i dit ansigt, men et helt specielt Cryo Lift Ansigtsprogram, som kun arbejder med at øge ilt og mikrocirkulation til dine hudceller, som vil reducere panderynker, øjenlinjer og ældningstegn. Helt naturligt ved at anvende kuldens krafts

Du vil ikke være påvirket efter behandlingen og vil være klar til at fortsætte din dag, når behandlingen er færdig.

Du opnår et synligt resultat allerede efter din første behandling med CryoSkin Revolution. På grund af tempraturstabilisatoren generere hele behandlingen en mere stabil temperatur i hver fase af den statiske behandling – hvilket giver bedre resultat og større sikkerhed.

CryoSkin Slim/Lift (Hals & Hage)

CryoSkin Slim/Lift (Hals & Hage) er en behandling, som bekæmper overskydende fedt og slap hud i halsområdet. Denne metode kombinerer slankende og tonende teknikker med 5 behandlinger på 15 minutter. Takket være CryoSkins specielle massageteknik er behandlingerne meget behagelige.

Vi skaber de bedste resultater

Før behandlingen

Inden vi kan behandle dig med CryoSlim Revolution, skal du til en konsultation hos os (samme dag som din første behandling). Her modtager du grundig information om behandlingen, ligesom du også har mulighed for at stille alle spørgsmål, du måtte have. Vi laver en individuel behandlingsplan tilpasset dine behov og ønsker.

Før og efter behandlingen bliver du målt, og får taget billede, så vi sammen kan følge dit resultat. På bare en behandling vil du opnå øjeblikkelig tab af centimeter.

Vores programmer er allerede forudindstillet til henholdsvis mænd og kvinder med forskellige temperaturer, som er tilpasset de forskellige kropsdele. Behandlingen er ganske simpel og ufarlig, men meget effektiv. Under behandlingen kan du slappe helt af og nyde vores afslappende musik.

Efter behandlingen

CryoSkin Revolution behandling er ikke-invasiv og ikke-kirurgisk behandling. Behandlingen forårsager ingen bivirkninger eller hudproblemer og kræver ingen hviletid eller andre særlige hensyn efter behandlingen. Det er vigtigt for at opnå det bedste resultat, at undgå at spise sukker/kulhydrater 2 timer før og 2 timer efter din behandling, på grund af at sukker giver energi til fedtcellerne, som så er mere modstandsdygtige over for behandlingen. Efter din behandling er det en god ide at drikke rigeligt med vand for at dræne affaldstofferne.

Hvad er forskellen på CryoSkin vs CoolSculpting?

CryoSkin og CoolSculpting det samme?
CryoSkin og CoolSculpting bruger lignende teknikker. De er begge ikke-invasive, ikke-kirurgiske og kræver ingen nedetid. Når det er sagt, udføres CryoSlim med enheder som CryoSkin med en termisk chok, der ødelægger dine fedtceller . Den største forskel er dog, at CryoSkin varmer dine fedtceller op, inden de fryses ned. Dette chokerer dine fedtceller og gør din behandling meget mere effektiv.

Hastighed for resultater
Både CyoSkin og CoolSculpting kan tager op til to uger for dit lymfesystem at alle fedtceller ud, men CryoSkin viser målbare resultater i en enkelt session. Du vil efter en behandling tabe mellem en og to centimeter, alt efter hvilket område på kroppen vi behandler, og det er ofte meget mere end det. Dette skyldes, at CryoSkin gør mere end at fryse fedt. Det stimulerer også kollagenproduktionen, hvilket skaber en øjeblikkelig tonende effekt.

Er det i orden at behandle folk efter voks/laser hårfjerning?

Det er bedst at vente et par dage efter disse behandlinger for at sikre, at de behandlede områder er helet.

Hvorfor er CryoSkin effektivt mod cellulite?

Behandlingen medfører vasodilatation i blodkarrene. Dette øger blodgennemstrømningen, hvilket resulterer i øget kollagenproduktion. Kollagen hjælper med at nedbryde cellulite.

Hvorfor bruge gelen?

Gelen er specielt designet til at bevare alle dens glideegenskaber og beskyttelse ved temperaturer fra -30° op til +60°. Behandlingen vil således være mere effektiv og mere behagelig end uden gelen.

Er det i orden at behandle, hvis du har et åbent sår?

Både ja og nej. Ja, hvis du dækker såret med en form for plaster. Grunden til dette er for ikke at lede kropsvæske ud på Cryohovedet.

Hvad er unikt ved CryoSkin?

CryoSkin er fransk produceret og er af meget høj kvalitet. Behandlingen er allerede forudindstillet til både mænd og kvinder med forskellige temperaturer, tilpasset de forskellige kropsdele. Dette gør det muligt at opnå de bedste resultater og en meget mere behagelig behandling for alle vores kunder.

CryoSkin Révolution temperaturestabilisatoren tillader at generere en stabil temperatur i hver fase af den statiske behandling, hvilket giver bedre resultater og større sikkerhed.

Cryo håndtaget udsender kulde eller varme under huden, hvilket gør det muligt at dække områder på op til 20 x 40 cm med kulde, der trænger ned i de subkutane fedtlag op til 4 cm.

Hvor længe varer disse resultater?

Resultatet efter en CryoSkin behandling er permanent. De fedtceller, der fryses væk i de behandlede områder, er væk for altid, hvis du ellers ikke ændre på din kost og livsstil. Det er tilrådeligt at holde dit resultat ved lige efter dine afsluttede behandlinger med yderligere 2 eller 3 behandlinger 6 måneder efter afslutningen af dine oprindelige behandlinger for at bevare resultaterne. Vi rådgiver og vejleder individuelt om det bedste behandlingsforløb for dig.

Er der nogen bivirkninger?

CryoSkin er en helt sikker behandling, og bivirkninger vil være minimale, hvor der sjældent kan opstå lidt rødme efter behandlingen, men du er klar til dit arbejde lige efter din behandling.

Hvor lang tid tager det, før jeg kan se resultater?

Vi skaber resultat allerede efter din første behandling. Vi måler dig før og efter dine behandlinger, så vi løbende kan følge dine resultater. De fleste opnår en reduktion på 1 til 2 cm allerede ved første behandling. Hvis du vælger CryoSlim behandling. er resultaterne permanente. Det endelige resultat vil vise sig efter 8-12 uger. I mellemtiden vil det være en fordel at tænke over kost og sukkerindtag for at optimere dit resultat.

Hvem må ikke få behandling?

For alle under 15 år skal vi have forældres samtykke.

Hvis du er i behandling for kræft.

Hvis du er gravid eller ammer.

Behandling med CryoSlim eller CryoTone, kun først efter at menstruationen vender tilbage eller ved afslutning af amningen.

En CryoLift behandling er helt ok, hvis du er gravid/eller ammende.

Hvis du lider af en autoimmune sygdom (det er hvor immunsystemet angriber kroppens normale væv).

Hvis du har alvorlige nyre- eller leversygdomme.

Hvis du har en implanteret enhed (pacemaker, defibrillator/ICD).

Session er mulig efter lægerådgivning.

Hvis du har fået foretaget en organtransplantation.

Hvor mange behandlinger anbefales?

Antallet af behandlinger, du har brug for, kommer helt an på din krop og fedtdepoter. Har du små fedtdepoter, kan én enkelt behandling nogle gange være nok. Det kommer også an på, hvordan din krop reagerer på vores behandling. Hvis du ønsker at reducere fedt på et større område, kræver det flere behandlinger. Vi vil ved din første behandling skræddersy det rette forløb til dig efter dit eget ønske.

Maskinegaranti og forhandling

Vi er ekslusiv distributør og eneforhandlere i Danmark af CryoSkin Revolution maskiner fra Paris med den allernyeste teknologi. Du er derfor garanteret de sikreste og mest effektive behandlinger på markedet, når du booker behandlinger hos La Concordia .

 
 

Bestil tid nu

Bestil tid til en behandling på Østerbro

Behandlingerne foregår kun hos La Concordia i København. Du behandles af en af vores sundhedsfaglige personaler, så du vil altid være i gode og professionelle hænder. Der bliver aldrig gået på kompromis med vores høje faglighed, integritet eller din garanti for en god behandling. Komfortniveauet kan variere fra behandling til behandling.

Vi glæder os til at se dig.