Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Hos Laconcordia kan du nu benytte vores effektive og restituerende Cryoterapi i samråd med onkologiskafd. på Sygehus Lillebælt i Vejle, hvis du er patient i et kræftforløb.

Behandlingen hos Laconcordia gælder hvad enten du er i et aktiv forløb eller lige har afsluttet et kræftforløb.

Vores cryobehandling af patienter i et kræftforløb sker efter konsultation med din behandlende læge.

Sådan kan Cryoterapi hjælpe dig i dit kræftforløb

Cryoterapi er en 3 minutters kuldebehandling, som foregår ved at du går ind i vores cryosauna som udsætter dig for minus 140 grader i 3 minutter. Selvom det lyder koldt, så er det ikke så afskrækkende som det lyder.

Grunden til at Cryoterapi er blevet mere og mere populær, er at det har en række fysiske – og psykiske fordele. Fx har vi haft mange gigtpatienter der har oplevet en bedre hverdag efter et behandlingsforløb hos os.

Hele behandlingen foregår under kompetent og professionel vejledning af vores dygtige uddannet personale i trygge omgivelser.

Cryoterapi – Fysiske fordele

 • Smertelindring i muskler og led
 • Bekæmpelse af inflammation i muskler og led
 • Hurtigere restitution i muskler og led
 • Øger sammentrækning af blodkar og gør huden strammere

Cryoterapi – Mentale fordele

 • Forbedret nattesøvn
 • Reducerer træthed og stress
 • Fornyet energi og velvære

Det er vores anbefaling, at man prøver cryoterapi 2-3 gange om ugen i mere end 3 uger, for at man kan kan se en længere effekt af behandlingen i vores Cryosauna.

Selvom mange allerede oplever en effekt efter 1 kuldebehandling, så vil man først se eller mærke en større effekt, hvis man er i et længere forløb med Cryoterapi.

Du kan læse mere om hvordan vores andre kunder har oplevet Cryoterapi under vores kundeudtalelser.

Sådan har Cryoterapi hjulpet Malli med hendes senfølger efter kræftforløb

Sådan har Cryoterapi hjulpet Janne med at få en bedre hverdag efter kræft

Hurtigere restitution med Cryo

Cryoterapi kan hjælpe dig som et supplement til dit kræftforløb, men kan selvfølgelig ikke kurere kræft.

Dog kan Cryoterapi hjælpe dig med en hurtigere restitution samt mildne senfølger og eventuelle bivirkninger.

Cryoterapi kan for eksempel hjælpe dig, hvis du har nogle af nedenstående bivirkninger og senfølger:

 • Lymfødem
 • Føleforstyrrelser
 • Hovedpine
 • Dårlig søvn

Vi har allerede patienter som kommer til os med ovenstående symptomer og oplever en forbedring allerede efter få behandlinger med vores Cryoterapi.

Kuldeterapi har været kendt i flere år, for at kunne hjælpe på hurtigere restitution og rehabilitering i sygdomsforløb, som der altid vil være brug for.

Specielt for patienter med smerter i led, muskler, sener og bindevæv, oplever vi ofte at de får mindsket deres smerter i dagligdagen.

Derudover er kuldeterapi en kendt behandlingsmetode til sportsudøvere, der har behov for hurtig restitution for at kunne træne på topniveau flere gange om ugen.

Her kan kuldeterapien booste kroppens naturlige restitution, men også bekæmpe eventuel inflammation eller overanstrengelse i muskler og led.

Få et større mental overskud i dit kræftforløb

Som kræftpatient er det ikke kun kroppen og fysikken som er på overarbejde, men også din mentale tilstand som påvirker humør og overskud.

Mange oplever følelsesmæssige lammelse efter kræftdiagnosen, hvilket er helt forventet og naturligt. Den følelsesmæssige lammelse kan fremkalde store mængder af stresshormonet Cordison, som kan påvirke din krop og dit sind negativt.

Her kan Cryoterapi også hjælpe dig med at få et større mentalt overskud i dit kræftforløb og gøre dig bedre rustet mentalt.

Cryoterapi kan nemlig hjælpe med genstarte centralnervesystemet, hvilket mange af vores patienter oplever, og skabe en gladere hverdag.

Cryoterapi kan for eksempel hjælpe dig med at:

 • Få bedre søvn
 • Større psykisk overskud
 • Forebygge angst og nedtrykthed

Find din lokale Laconcordia Klinik

Laconcordia har flere klinikker i Danmark og står klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil se og vide mere Cryoterapi og om hvordan det kan hjælpe dig.

Vi har lige nu klinikker i disse byer:

Som du kan fra ovenstående oversigt over vores klinikker rundt omkring i landet, så kan man næsten altid finde en klinik i nærheden af dig.

På alle vores klinikker er vores cryosaunaer Juka Cryosauna, som er de bedste på markedet og kan fryse helt ned til -140 grader, hvor du vil opnå den højest mulige effekt af din Cryoterapi.

Juka Cryosauna har været på markedet i mere end 25 år og bruges i mere end 65 lande og bliver løbende testet i forhold til sikkerhed mm.

Tag endelig kontakt til os hvis du er i kræftforløb og har nogen spørgsmål til cryoterapi  – vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive og hjælpe dig mod en bedre hverdag.