Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Mindskelse af smerter forårsaget af at iskiasnerven sidder i klemme er blot én af de mange ting, kuldeterapi i form af Cryobehandling kan hjælpe med.

Smertelindring er nemlig én af de mange gode effekter af at få cryobehandling, og mange af vores kunder har gener såsom nerver, der sidder i klemme, eller oplever generelt ubehag i ryg & hofte. Efter at have prøvet Cryobehandling hos os oplever mange af dem en mindskelse af smerte og mere overskud i hverdagen.

Hvis du har iskiassmerter og har mistanke om en diskusprolaps, kan Cryobehandling også hjælpe dig med at komme hurtigere over dette, da din krops naturlige helingsproces bliver accellereret af vores behandling.

Derudover har Cryobehandling flere virkninger, og det er godt både ift. at mindske gener og smerter samt at forbedre din huds udseende. Derudover har det en positiv og forstærkende effekt på dit humør, din energi og din energiforbrænding.

Så hvis du gerne vil lindre dine iskiassmerter samtidig med, at du gør noget godt for dig selv og din krop, kan du starte med at forkæle dig selv i dag.

Selvforkælelse er i højsædet hos os, og derfor går vi højt op i, at alle vores kunder – uanset hvilke udfordringer de har eller æstetiske ønsker de har for deres krop – får den bedste behandling hos os.

Når du forkæler din krop ved at komme i Cryosauna på en af vores seks klinikker, gør du en god gerning for dig selv, og det koster ikke en bondegård. Vi har markedets bedste cryosauna, og den er effektiv både mht. sikkerhed og performance.

Du kan læse mere om Cryoterapi og iskiassmerter her på siden, men du kan også klikke dig rundt på vores hjemmeside og læse om mange flere generelle fordele ved at få Cryobehandling.

Kuldeterapi er særligt velegnet til at mindske smerter, da det har en anti-inflammatorisk effekt, og fordi det renser kroppen for toksiner og affaldsstoffer, så kroppen bedre kan regenerere og være så optimal som muligt.

Sådan har Cryoterapi hjulpet vores kunder med at få en mere smertefri hverdag

Har du en iskiasnerve, der sidder i klemme?

En iskiasnerve, der sidder i klemme, kan have vidtrækkende konsekvenser for dig og dit velbefindende. Nerven strækker sig nemlig fra fødderne og op i rygsøjlen. Smerter på grund af iskiasnerven kan forårsages af flere ting, men du er særligt udsat for at få problemer med iskiassmerter, hvis du dyrker meget kontaktsport og/eller styrketræning, eller hvis du sidder meget ned i løbet af dagen.

Der findes et væld af øvelser, du kan lave, hvis du døjer med iskiassmerter, men hvis du har lavet anbefalede øvelser for at modvirke iskiassmerter, og du ikke synes, at de hjælper, er du mere end velkommen til at prøve Cryobehandling. Du er dog også velkommen til at starte med at få kuldeterapi hos os og så supplere med øvelser, som skåner din iskiasnerve, så du ikke gør smerterne værre.

Hvis du gerne vil vide, hvem der kan få cryobehandling, er svaret stort set ‘alle’. Der er dog få undtagelser, da kuldeterapi påvirker kroppen voldsomt i få minutter, hvilket kan være en ulempe for personer med visse lidelser.

Med meget få undtagelser kan vi tilbyde behandling til alle kunder, som ønsker at mindske smerter såsom iskiassmerter. Disse smerter opstår ofte, fordi iskiasnerven sidder i klemme. Det kan også være, at iskiasnerven er blevet overbelastet.

De eneste personer, vi ikke vil anbefale får behandling, er:

  • Folk der lider af hjertesygdomme og kredsløbsforstyrrelser (eksempelvis personer med pacemaker).
  • Personer med åndedrætssygdomme eller svær grad af KOL.
  • Folk, der har en ondartet tumor.
  • Gravide personer.
  • Folk, der har forhøjet risiko for slagtilfælde.
  • Personer, der lider af epilepsi.

Smerter forårsaget af iskiasnerven kan afhjælpes med den rigtige træning og cryoterapi

Uanset om du starter med øvelser eller cryobehandling, kan du indstille dig på, at det kan tage tid, før du bliver helt af med iskiassmerterne. Placeringen og alvorsgraden af din skadede/klemte iskiasnerve afgør, hvor længe du skal døje med smerter, men ofte aftager de gradvist, og de forventes at være væk i løbet af 4-6 uger.

Hvis din iskiasnerve sidder i klemme, kan du sørge for at aflaste din ryg, sådan at nerven får tid og plads til at hele i stedet for at blive klemt. Du kan søge på øvelser, der er gode i forhold til at mindske iskiassmerter og så følge dem. Når du har lavet øvelserne i et stykke tid, kan det være, at du ikke synes, at smerterne er aftaget. Det kan i så fald være en god idé at tage en snak med lægen.

Det bedste ift. at afhjælpe iskiassmerter er at lade være med at overbelaste nerven, skåne ryggen og lave øvelser, der er fokuseret på lav intensitet og mild belastning. Det kan f.eks. være pilates, svømning og gang.

Du kan sagtens kombinere et øvelsesforløb med kuldeterapi. Jo flere af de rigtige ting du gør for at komme af med smerterne, desto større sandsynlighed er der for, at dine smerter går væk og ikke blive kroniske.

Hvis du vælger cryoterapi enten alene eller som supplement til skånsomme øvelser og/eller træning, kan du trygt komme ind på vores klinik og få kuldebehandling. Du vil få en kyndig introduktion til, hvordan det kommer til at foregå. Det gælder dels det praktiske i forhold til behandlingen men også om dit behandlingsforløb.

Hvad siger vores andre kunder?

Vi har haft flere kunder, som er blevet markant mere smertefri, efter de har fået cryobehandling på vores klinik. Smerter i baller og lår er ofte forårsaget af, at iskiasnerven sidder i klemme og den kommer typisk i klemme, fordi ryggen er blevet overbelastet.

Det kan eksempelvis være, at du har lavet mange tunge løft, som har givet dig en diskusprolaps. Væsken, der trænger ud af din diskus, vil dermed trykke på nerven, og det kan give dig smerter hele vejen ned gennem benene.

Du kan klikke ind på vores side med kundeudtalelser og læse om de gode oplevelser, andre kunder har haft hos os.

Eksempelvis nævner en af vores kunder, at hun havde voldsomme smerter i baller og ben på grund af sin iskiasnerve. I sin anmeldelse af sin behandling hos os skriver hun bl.a., at:

“Da jeg kørte hjem, mærkede jeg kun en lille trækning i den ene hase. Jeg tænkte, at det nok bare lige var kroppens kuldechok, og at smerterne nok ville vende tilbage senere. Men nej. Jeg har næsten været smertefri siden og ingen piller taget. Det er for vildt! Jeg er mega fan og glæder mig bare til endnu flere behandlinger nu.”

Uanset hvor og hvornår du besøger en af vores seks klinikker, vil du få en professionel behandling, og vores sundhedsfaglige personale vil gøre deres bedste for, at du føler dig godt tilpas. De svarer også på alle dine spørgsmål, og der er ingen dumme spørgsmål hos os.

Hvis du har brug for at vide, præcis hvad der skal foregå og hvornår, og hvilken effekt du kan forvente at få ved at blive behandlet hos os, svarer de mere end gerne på spørgsmål.

Vil du også lindre eller helt slippe af med dine iskiasforårsagede smerter? Så tøv ikke med at booke en tid hos os. Du kan vælge frit mellem vores seks klinikker, der er fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Cryobehandling er populært blandt mange forskellige kunder

Alle kan blive ramt af smerter, fordi iskiasnerven er kommet i klemme, og det er der ikke nogen grund til at skamme sig over. Det kan nemlig skyldes mange forskellige ting. Det kan være alt fra overbelastning, fordi man har været for aktiv, men det kan også skyldes, at man har siddet for stille for længe.

Vores kundetyper spænder bredt, da vi har hjulpet kunder med alt fra smertelindring og til at komme af med appelsinhud. Vi har også hjulpet kunder indirekte med vægttab, fordi behandlingen sætter forbrændingen op og på den måde gør det nemmere for vores kunder at tabe sig. Andre kunder har fået et boost af energi, og andre oplever, at de sover bedre om natten.

Kort sagt er der mange forskellige grunde til at få cryobehandling. Så uanset om du døjer med iskiassmerter eller blot vil have mere energi eller nemmere ved at opnå et ønsket vægttab, kan vi hjælpe dig.

Vores cryobehandling har dokumenteret effekt, og det har en effektiv virkning på bl.a. smerter forårsaget af slid – og leddegigt og smertelindring for folk med fibromyalgi. Eksempelvis har det også en gavnlig effekt som supplement til psykofarmaka for personer, der er plaget af angst og depression.

Du kan læse mere om den dokumenterede effekt af vores cryobehandling her på siden. Vores cryosauna er nemlig registreret og godkendt som medicinsk udstyr.

Vil du vide mere?

Vores hjemmeside byder på mange nyttige informationer. Du kan læse om alle fordelene ved at få kuldeterapi, og du kan også blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig af med smerter forårsaget af iskiasnerven ved at kontakte os.

I vores sektion med ofte stillede spørgsmål finder du også mange gode og brugbare informationer. Cryobehandling gør ikke ondt, og hver behandling tager blot tre minutter. Prisen er også helt fornuftig, og det er godt givet ud, hvis du til gengæld bliver smertefri, selvom din iskiasnerve sidder i klemme.

Du kan kontakte os ved at skrive eller ringe til os. Alternativt kan du besøge en af vores klinikker. Dem finder du i København, Odense, Silkeborg, Hillerød, Vejle og Slangerup.

Book en tid til behandling nu eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at blive fri for iskiassmerter.