Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Lændesmerter og andre smerter i ryg og lænd er ikke blot frusterende, men også hæmmende.

Og hvis man har meget ondt et eller flere steder på eller i kroppen, kan man være så hæmmet af smerter, at man praktisk talt ikke kan foretage sig noget.

Cryoterapi hjælper dig, hvis du har ondt i lænden og har daglige smerter. Cryoterapi og generel kuldebehandling øger din krops naturlig helingsproces og mindsker smerter samt inflammation.

Cryoterapi har mange gavnlige effekter, og det kan hjælpe på både fysiske skavanker og smerter såvel som at mindske stress, angst og depression.

Vi tror på, at alle skal have et godt liv uden smerter, og at et godt liv giver alle mulighed for at gøre det, de har lyst til, i stedet for ikke at kunne andet end at ligge i sengen eller på sofaen på grund af smerter.

Hvis man har ondt i kroppen og er hæmmet på daglig basis, påvirker din fysiske tilstand også din mentale tilstand og begrænser det overskud, du burde have til familie, arbejde og andre ting, du værdsætter.

Derfor tror vi på, at man skal gøre, hvad man kan for at komme af med smerterne, så man kan leve så normalt og smertefrit som muligt.

At have ondt i lænden, kan være meget hæmmende, og det kan gøre, at man har svært ved at rejse sig og sætte sig uden at døje med smerter, og mange har f.eks. også problemer med ømhed og stivhed i ryggen efter at have ligget i sengen. Hvis du gerne vil af med lændesmerter, kan du have stor glæde af at komme ind på en af vores seks klinikker og få behandling.

Cryoterapi hjælper på din fysiske tilstand ved at begrænse dine smerter, men kan også hjælpe dig med det mentale, da det forbedrer søvn samt giver dig mere energi.

Hos Laconcordia er vores cryosaunaer godkendt som medicinsk udstyr, og cryobehandling har bl.a. dokumenteret effekt inden for smertebehandling for gigt, smertebehandling for fibromyalgi og som supplement til psykofarmaka for folk, der lider af depression og angst.

Sådan har Cryoterapi hjulpet vores kunder med at få en mere smertefri hverdag

Hvordan Cryoterapi kan afhjælpe smerter i lænden

Vi har hjulpet mange kunder før dig med at lindre eller komme af med smerter, og derfor kan vi sikkert også hjælpe dig, så du ikke længere har ondt i lænden.

Du kan afhjælpe smerter i lænden ved at komme i Cryosauna. Når du udsætter din krop for kraftig nedkøling af din huds overflade, bevirker det, at en proces går i gang inde i din krop. Behandlingen har blandt andet en anti-inflammatorisk effekt.

Det der sker, når din krop udsættes for kulde på denne måde i cryosaunaen, er, at dit blod bliver tvunget ind mod midten af din krop. Derinde bliver blodet filtreret, og på den måde kommer du af med affaldsstoffer og toksiner.

Når dit blod strømmer tilbage til dine muskler, dine organer, din hud og resten af kroppen og bliver varmet op, får du et energiboost, og energiforbrændingen stiger under behandlingen.

Uanset hvor i landet du bor, er der en klinik i en overskuelig rejseafstand fra dig. Vi har nemlig klinikker i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Du bestemmer helt selv, hvornår du gerne vil starte dit cryobehandlingsforløb op, og du bestemmer også selv, hvor ofte du vil have behandling. Men til din første behandlingsrunde anbefaler vi, at du får to behandlinger inden for samme uge for at opnå det bedste resultat.

Så uanset om du har smerter i lænden eller andre steder, er du velkommen på vores klinikker. Du behøver ikke have konstante lændesmerter for at komme på en af vores klinikker, for cryoterapi har mange andre gavnlige effekter end at mindske/lindre smerter i lænden.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vores andre kunder synes om behandling hos os, kan du læse vores kundeudtalelser her på siden. Der er flere af vores kunder, som også har døjet med lændesmerter, og de har oplevet en mindre smertefuld hverdag, efter de har fået behandling hos os.

Cryoterapi er også godt mod bl.a. fibromyalgi, hoftesmerter, gigt og leddegigt

Netop fordi cryoterapi har så mange gode effekter, bruges denne behandlingsform af alle fra gigtplagede kunder til eliteatleter, hobbymotionister og folk med depression og angst.

Nogle af de mange ting, cryopterapi er godt for, er:

 • Fibromyalgi
 • Hoftesmerter
 • Knæsmerter
 • Lændesmerter
 • Gigt/slidgigt
 • Leddegigt
 • Depression
 • Angst
 • Smertelindring
 • Mindskelse af appelsinhud
 • Vægttab
 • Knæskader
 • Skulderskader
 • Hofteskader/hoftesmerter
 • Udslæt
 • Appelsinhud
 • Anti-aldrende effekt
 • Reducerer træthed og stress
 • Forbedret nattesøvn
 • Fornyet energi og velvære

Hvis du døjer med smerter af nogen art eller negative ting, der er nævnt i listen ovenfor, som vi vurderer kan blive afhjulpet ved at gå i cryosauna, er der masser af grunde til at blive kunde hos os.

Din livskvalitet er både vigtig for dig og for os, så hvis du kan forbedre din livskvalitet ved at mindske dine lændesmerter eller andre skavanker, er du mere end velkommen til at booke et cryoterapiforløb på en af vores professionelle klinikker.

Sikkerhed og performance er i fokus hos La Concordia

Uanset om du døjer med lændesmerter eller har ondt andre steder i kroppen, eller blot ønsker alle de gode fordele, der kommer som effekt efter behandlingen, er du i trygge hænder hos os.

Sikkerhed og performance er vigtige aspekter af behandlingen hos os.

Sikkerheden består i både udstyret og vores erfaring. Vores personale er sundhedsfagligt uddannet, og de kan dermed hjælpe dig både før, under og efter behandlingen og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ydermere består sikkerheden for både dig og os i, at vores udstyr er moderne, gennemtestet og godkendt.

Vores cryosaunaer er godkendt som medicinsk udstyr, og du kan se vores certifikater ved at klikke dig ind lige her.

Foruden at have professionelle cryosaunaer, der er godkendt som medicinsk udstyr, er vi også registreret hos både Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen.

Performance-aspektet er vigtigt for os, og derfor har vi valgt de kraftige og effektive cryosaunaer af mærket JUKA. Vi har valgt JUKA Cryosauna, fordi deres cryosaunaer er en af de allerbedste på markedet. Brandet har eksisteret i mere end 20 år, og deres maskiner er gennemtestede. Produkterne findes i mere end 65 lande, og vi er eneforhandler og distributør af JUKA cryosaunaer på det danske marked.

Tryghed takket være sundhedsfagligt personale

Vores sundhedsfaglige personale vil kunne svare dig på, hvilke fordele du kan få ved at få behandling på en af vores klinikker foruden at behandle dine lændesmerter. Hvis du har meget ondt i lænden, vil vi formentlig anbefale, at du får flere behandlinger spredt over en længere periode. Præcis hvad du har brug for, finder vi ud af i fællesskab med dig.

Inden behandlingen går i gang, sørger vores veluddannede personale for at give dig en grundig introduktion til selve behandlingen og praktiske ting, du skal være opmærksom på. På den måde er du sikret den bedste oplevelse. Hvis du har spørgsmål forud for behandlingen, er du velkommen til at spørge os. Det er vigtigt for os, at du går afklaret og fuldt informeret ind i cryosaunaen.

Vi har klinikker fordelt over hele landet, og du finder os i København, Odense, Silkeborg, Hillerød, Vejle og Slangerup.

Vores fokuspunkter er ‘wellness’, ‘healthy’ og ‘no pain’:

 • Wellness er i fokus hos os, da det er vigtigt for os, at du har det godt med dig selv og din krop, og at du er afslappet og tilpas, når du kommer i vores klinikker.
 • Healthy er også vigtigt for os, da en sund krop og et sundt sind er forudsætninger for, at du som kunde hos os forbedrer din livskvalitet. Når du er sund og smertefri, kan du bedre klare hverdagen.
 • No pain er måske selvsagt, men for os har termen en dobbelt betydning. Det er nemlig, at selve behandlingen er smertefri, og at du kan komme smerter i forskellige dele af kroppen til livs.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har ondt i lænden. Du kan bestille en tid allerede i dag på en af vores seks klinikker.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hos La Concordia har vi fokus på dig som kunde. Dit helbred, dit velvære og dit psykiske velbefindende er alle vigtige hos os. Døjer du med ondt i lænden, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at give dig det bedste behandlingsforløb, sådan at du kan komme af med dine smerter.

Smerter i lænden er ikke sjovt at døje med, så derfor håber vi, at du vil vælge cryoterapi som en behandlingsmetode til at komme af med dine lændesmerter.

Det kan du gøre trygt og roligt, bl.a. fordi:

 • Vi godt tør love et godt resultat.
 • Vores personale er sundhedsfagligt uddannet.
 • Vi er meget kritisk bevidste (ligesom vores kunder).
 • Vi har fokus på kvalitet.
 • Vores produkter er udviklet i mere end 25 år.
 • Du er i trygge hænder og rare omgivelser hos os.
 • Vi har fortsat fokus på løbende at udvikle vores produkter, services og behandling.
 • Vi er bevidste omkring både klima og miljø, og vi bruger nitrogen til nedkøling.
 • La Concordia er din garanti for et godt behandlingsforløb.
 • Vi har mange gode kundeudtalelser.

Hvis du gerne vil vide mere om cryobehandling, kan du læse vores FAQ.

Du kan også se vores priser her og læs endelig videre om cryoterapi her på vores hjemmeside ved at klikke dig ind på menuen/undermenuen i toppen af siden.

Book en tid hos os nu eller tag kontakt til os. Vi vil rigtig gerne svare på spørgsmål. Vi sætter nemlig en ære i, at alle vores kunder føler sig veloplyste og afslappede, inden de starter deres første behandling.