Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Har du rynker i ansigtet og ønsker at komme af med dem?

Med cryoterapi og vores Cryo Cool Face Glow behandling, kan du hos Laconcordia få opstrammet huden i ansigtet og få din huds ungdommelige glød tilbage.

Rynker, folder og furer i huden, er en naturlig del af at blive ældre. Det er noget, vi alle kommer til at opleve før eller siden og skyldes primært tab af hudens elasticitet og gentagne bevægelser over tid. De fleste får de første rynker omkring øjnene (også kendt som kragefødder) eller omkring munden (også kendt som smilerynker).

Selvom det er helt naturligt at få rynker med alderen, kan rynkebehandling være attraktivt for mange mennesker, som savner sit yngre jeg og som ønsker et friskere udseende med en smuk glød.

Heldigvis kan mange typer rynker behandles effektivt med cryoterapi. Særligt såkaldte ”fine linjer” kan effektivt reduceres ved hjælp af rynkebehandling i form af cryoterapi til ansigtet. 

Hos Klinik La Concordia har vi specialiseret os i cryoterapi, som vi bl.a. anvender til rynkebehandling. Vi kan hjælpe dig med at få opstrammet ansigtet, som giver dig et frisk pust og en smuk, naturlig glød – uden at det har negativ indvirkning på din mimik.

Rynkebehandling med cryoterapi sker nemlig i balance med dit naturlige udgangspunkt. Derudover har behandlingen også en lang række øvrige gavnlige effekter.

Hvorfor fjerne rynker?

Hvorfor overhovedet fjerne rynker, tænker du måske. Skal vi ikke bare acceptere dem, vi er, og leve med at vi bliver ældre?

Jo, det skal vi, men for mange mennesker kan synlige rynker have en negativ indvirkning på deres selvtillid og følelse af velvære.

Nogle mennesker får desuden rynker meget tidligt, hvilket kan få dem til at se markant ældre ud, end de egentlig er.

Hvis du er en af dem, som føler sig hæmmet af dine rynker, så kan rynkebehandling være en rigtig god løsning. En positiv forandring af udseendet, kan nemlig føre til en forbedret følelse af velvære og øget selvværd.

Vi anbefaler, at fjerne rynker med cryoterapi, da det er en effektiv, naturlig og gavnlig behandlingsmetode. Cryoterapi stimulerer nemlig kroppens egen kollagenproduktion, og bidrager dermed til at din hud bliver mere elastisk og fast. Dette er en langt sundere måde at fjerne rynker på, end andre mere invasive behandlingsformer, hvor kemikalier injiceres i huden.

Rynkebehandling

 

Derfor skal du vælge cryoterapi til rynkebehandling

Der findes mange forskellige former for rynkebehandling, som fx injektionsbehandling med botox eller dermal fillers, laserbehandling, kemisk peeling mm.

Hos Klinik La Concordia anbefaler vi dog alle at anvende cryoterapi til ansigtet til at fjerne rynker, da det, i modsætning til de øvrige behandlingsformer, er en ikke-invasiv behandlingsform (dvs. at der ikke er behov for kirurgi eller injektioner) og da cryoterapi har en lang række øvrige sundhedsfremmende effekter på din krop.

Cryoterapi har eksempelvis vist sig effektiv til at reducere smerter og inflammation i kroppen, forbedre restitution og afhjælpe ledproblemer som fx arthritis. Derudover har cryoterapi også en positiv effekt på vores mentale sundhed og kan være forbundet med øget produktion af endorfiner, som er et naturligt ”glædeshormon”, der kan forbedre vores humor og velvære.

Udover cryoterapi til ansigtet, kan vi også anbefale at få lavet en Cryosauna Full Body, hvor behandlingen foregår i en cryosauna i 3 minutter. Cryosauna Full Body kan hjælpe resten af din krop samt din krops hud, med at regenerere hurtigere og øger kollagenproduktionen.

Rynkebehandling med cryoterapi er dermed en mere naturlig måde, at fjerne rynker på da den som sagt udnytter kroppens egne naturlige metoder til at øge kollagenproduktionen og gører huden mere elastisk

I modsætning til andre former for rynkebehandling, har cryoterapi også den fordel, at det kan tilpasses og målrettes specifikke områder. Med cryoterapi behandlingen Cryo Cool Face Glow kan vi altså gå ind og fokusere på de områder, der har mest behov for rynkereduktion i enten ansigtet eller omkring halsen.

Vi tilbyder også cryo lokalbehandling, hvor vi kan fokusere på et udvalgt område på din krop fx halsen eller hvis du har smerter i nakken. Cryoterapi er samtidig også en meget hurtig og effektiv behandlingsform og umiddelbart efter behandlingen kan du hurtigt vende tilbage til dine normale aktiviteter og din normale hverdag.

Hvordan hjælper cryoterapi med at fjerne rynker?

Cryoterapi kan hjælpe med at fjerne rynke i panden, omkring øjnene, mellem øjenbrynene, omkring næsen og munden og på hagen, men også andre steder på kroppen som fx på hænderne, halsen og brystet samt underarmene. Ja, cryoterapi kan kort sagt bidrage til at reducere rynker, fine linjer og appelsinhud overalt på kroppen. Og tilmed på en sund, naturlig og gavnlig måde, som ikke involverer unødig kemi.

Cryoterapi er en behandlingsform, hvor kroppen nedkøles under ekstremt kolde temperaturer, til at behandle forskellige lidelser og tilstande samt til at helbrede kroppen. Cryoterapi er fx en effektiv behandlingsform mod inflammation, muskel- og ledsmerter, forbedret sportspræstation og restitution samt til behandling af hudproblemer herunder rynker.

Cryoterapi til rynkebehandling foregår på den måde, at behandlingen udløser kroppens naturlige overlevelses- og forsvarsmekanismer, når den udsættes for kulden enten igennem vores behandling Cryo Cool Face Glow eller ved Full Body behandling i cryosaunaen, som gør, at blodgennemstrømningen og blodcirkulationen i huden øges, så du får en mere glat, fast og elastisk hud.

Samtidig går behandlingen ind og stimulerer kollagenproduktionen, som naturligt falder med alderen, og er den primære årsag til, at vi får rynker. Når kollagenproduktionen får et boost, får du derfor en fastere og fyldigere hud med en naturlig smuk glød. Huden vil desuden fremstå sundere og føles mere glat. Derudover hjælper cryoterapi også hjælpe med at forebygge dannelsen af nye rynker.

Før og efter billeder efter behandling med Cryo Cool Face Glow behandling

Rynkebehandling med cryoterapi kan fjerne rynker over hele kroppen

De mest almindelige steder at få rynker, er de steder som udsættes for gentagne bevægelser og for solens UV-stråler. Det værende derfor ansigtet (særligt i panden samt omkring øjnene og munden), halsen, hænderne, albuer, knæ og skuldre.

Det er dog meget individuelt, hvor man får sine rynker først og det kan variere fra person til person.

Uanset hvor du har behov for rynkebehandling, kan du benytte dig af cryoterapi. Cryoterapi kan nemlig benyttes som rynkebehandling over hele kroppen, herunder ansigtet.

Rynker i panden

Rynker i panden er en af de mest almindelige former for ansigtsrynker. Rynker i panden skyldes som regel gentagende bevægelser. Når vi udtrykker os i form af glæde, overraskelse, vrede og. lign. har vi tendens til at løfte øjenbrynene eller rynke panden. Disse gentagende bevægelser, kombineret med aldring, er hovedårsagen til rynker i panden.

Rynker i panden kan både være horisontale og vertikale. De horisontale er de mest almindelige, og nogen, som langt de fleste mennesker får på et eller andet tidspunkt i livet.

Hvis man har meget synlige rynker i panden, kan det give ens ansigt et bekymret eller anspændt udtryk. Mange forsøger sig med ansigtsgymnastik, anti-rynke creme mm. men uden nævneværdig effekt. Derfor vælger rigtig mange i stedet at få reduceret rynker i panden ved hjælp af rynkebehandling. Her kan cryoterapi være en god løsning, da det er en skånsom, mild og sund måde at komme panderynkerne til livs.

Rynker på halsen

Rynker på halsen er, ligesom rynker i panden, er en af de mest almindelige former for rynker. Rynker på halsen skyldes typisk de samme årsager som rynker i panden, dvs. aldring, gentagende bevægelser og solbeskadigelse. Nogle personer får også rynker på halsen grundet dårlig kropsholdning.

Nogle mennesker har tendens til at få meget kraftige rynker på halsen, hvilket kan skabe en ujævn hudstruktur i området og få halsen til at se mere træt og mindre glat ud. Det kan gå ud over selvværd og selvtillid og have negative sociale påvirkninger og et negativt kropsbillede for disse personer.

Med cryoterapi er det dog muligt at reducere rynker på halsen markant, idet cryoterapi virker kollagenstimulerende, så hudens elasticitet forbedres.

Rynker omkring øjnene

Rynker omkring øjnene, også kendt som kragefødder, er små fine linjer, der dannes rundt om øjnene. Denne type af rynker er nogle af de første rynker, vi får, når vi bliver ældre. Nogle får dem allerede i midten af tyverne, mens andre får de første i begyndelsen af 30’erne. Det er primært vores gener, der afgør, hvor tidligt og hvor udtalt rynker omkring øjnene udvikler sig.

Mange forbinder rynker omkring øjnene som nogle af de første tydelige tegn på aldring, hvorfor mange vælger at få dem reduceret eller fjernet. En effektiv måde at gøre det på, er ved hjælp af cryoterapi. De kolde temperaturer fra cryoterapien øger cirkulationen i huden og stimulerer produktionen af kollagen, hvilket strammer og glatter huden omkring øjnene, så rynkerne reduceres.

Gør det ondt at fjerne rynker med cryoterapi?

Uanset om du ønsker at fjerne rynker i panden, omkring øjnene eller på halsen, er cryoterapi en velegnet behandlingsform. Mange tror fejlagtigt, at det gør ondt at blive behandlet med cryoterapi i ansigtet, men det er ikke tilfældet. Cryoterapi er naturligvis koldt, men det er til at holde ud for langt de fleste mennesker. Til gengæld får du en dejlig fornemmelse i kroppen bagefter.

Det er værd at nævne, at vi hos La Concordias altid udfører cryoterapi i kontrollerede og overvågede miljøer og at behandlingen udelukkende vil blive udført af vores professionelle personale.

Vil du vide mere om rynkebehandling med cryoterapi?

På vores hjemmeside finder du mange nyttige informationer. Du kan bl.a. læse om de fordele, der er forbundet med cryoterapi, om vores kunders oplevelser med vores behandlinger og seneste nyt om forskellige behandlingsmetoder. Vi har også en side med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan cryoterapi kan hjælpe dig med rynkebehandling.

Vores sundhedsfaglige personale sidder klar ved tasterne og telefonerne til at hjælpe dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi en af vores klinikker i enten København, Odense, Silkeborg, Vejle, Hillerød eller Slangerup.