Registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed |Se vores Certifikat

Skræddersyede ansigtsbehandlinger

“DIN HUD ER UNIK”

 
Edite

Din behandler: Edite

 

Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

 
Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

 

Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.

 
 
 
For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste service, samt at vi lytter til og rådfører os med dig inden for hudpleje.

 

Din behandler: Edite

Jeg er blevet en del af det skønne team hos La Concordia.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog siden 2014 fra Cidesco Kosmetologskole i Kbh. Jeg har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og jeg har været selvstændig gennem de sidste 9 år i min egen klinik A Beauty Care på Frederiksberg

Min mission som Kosmetolog er at hjælpe dig til at få den rette

behandling som netop passer til dig. Du vil være 100 % i gode hænder hos mig, og jeg ønsker at give dig en behagelig og dejlig oplevelse af velvære for både krop og sjæl. Mit hjerte brænder for at give dig en nærværende behandling, som er skabt med kærlighed og omtanke.

Efter din behandling hos mig vil du se et smukt naturligt resultat og føle dig frisk, opløftet og fornyet.

Det er vigtigt for mig med et sundt helbred. Jeg elsker holistiske og alternative behandlinger, fordi min krop og sjæl elsker det. Jeg er derfor utrolig glad for, at jeg nu har fået muligheden for at lære meget mere om Cryoterapi, efter jeg har fået job hos La Concordia.

Glæder mig til at møde dig hos La Concordia.
For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste service, samt at vi lytter til og rådfører os med dig inden for hudpleje.

 

Environ Signature behandling

Denne ansigtsbehandling er målrettet dig, der døjer med solskader og hyper-/pigmentering samt tør og dehydreret hud. Har du en ujævn og uensartet hudstruktur og/eller problemer med bumser og akne, kan du også have stor glæde af behandlingen.

Denne behandling indeholder: 

 • Dobbeltvirkende afrensning
 • Hudanalyse
 • Peeling fra Environs med Cool Peel-system
 • Dybderens
 • Alginat maske
 • Hovedbundsmassage og håndmassage under masken
Environ
Environ

DermaPen behandling

Denne behandling er til dig med problemstillinger som hyperpigmentering, uensartet hud struktur, dybe rynker, ar og ardannelse samt store porer og strækmærker.

DermaPen stimulerer væksten af kollagen og celledannelse i huden, også kendt som collagen inductions therapy. Et forløb med DermaPen har en tydelig regenererende og udglattende effekt på huden.

Denne behandling indeholder: 

 • Dobbelt afrens
 • Desinficering af huden
 • Påførelse af produkt, som skal indsluses i huden
 • DermaPen
 • Afsluttes med beroligende maske og dagprodukter

Dybderens med ultralydsbehandling

 

Denne dybderens med ultralyd er til dig med en sart og sensitiv hud, der er plaget af uren hud og hudorme. Behandlingen er også til dig, hvis hud er meget tør og dehydreret, og til dig med en trist og grå hudtone/farve.

Denne behandling indeholder: 

 • Dobbelt afrens
 • Dybdrens med ultralyd
 • Massage
 • Ansigtsmaske
 • Oxygen Gun (indsluser effektivt serum i huden)
 • Produkt
Behandlinger

Men’s Facial behandling

 

En luksuriøs ansigtsbehandling, som giver dig en nærværende behandling, der er skabt med kærlighed og omtanke og som bringer ,huden ud på den ultimative rejse mod smuk og sund hud. Du kommer til at se friskere ud og med den smukkeste glød i huden og høj energi, hvor du bliver den bedste udgave af dig selv.

 

 • Dobbelt Afrens
 • Eksfoliering
 • Grundig dybderens
 • Cryo Ice Globes
 • Voks af bryn, næse- og ørehår
 • Ansigtsmassage
 • Nakke- og skuldermassage
 • Øjen- og ansigtsmaske
 • Varmeomslag
 • Afsluttende toner, serum og cremer
}

Book online

}

Book online

}

Book online