Velkommen til La Concordia - Odense

Det er en stor fornøjelse at byde dig velkommen i vores spritnye klinik på Hjallesevej 85. Vi slog dørene op 19. juni – og allerede nu har fynboer og tilkørende fra det sydlige Jylland været forbi os for på egen krop at opleve den rislende, kuldesprøde, energigivende behandling, som cryosauna er.  

Her finder du os:

Vi tager godt imod dig

Melissa er daglig leder i Klinik La Concordia Odense. Melissa er uddannet lægeeksamineret akupunktør og certificeret Cryobhandler. Melissa ved en masse om sund kost og har en stor sundhedsfaglig viden.

Margit er certificeret Cryobhandler. Hun er en rigtig humørspreder i klinikken og med mange års erfaring indenfor kundepleje. Margit glæder sig til at tage imod dig

Cathrin har i mange år været selvstændig, hun er certificeret i Cryobehandling, Cathrin sætter en ære i god kundepleje og ser frem til at tage godt imod dig

Asma er La Concordias unge og hjælpsomme medarbejder med bred erfaring indenfor service og skønhed. Hun er altid klar på at hjælpe kunderne, så de får den bedste oplevelse og går glade hjem.

 

Book en tid nedenfor